Potvrdzujem zlaty dazd vcera rozkvitol dnes zimisko
Stěžovací vlákno
Chybí mi Jiná Realita , doufám, že je v pořádku. Dlouho tady nebyla.
Padol mi mobil do hajzlovej misy ![]()
![]()
![]()
Zatial funguje ![]()
eless vypnout, rozebrat, vysusit!!! hned
Nam jeste nekvete, vsude kolem jo. Mame asi nejaky pozdni druh, to u nas bude jako vic zima?
viktorka_od splavu iphone nerozoberem. Vysusila som co sa dalo-otvor na nabijanie. Zvysok bol v gumenom obale co na tie 3 sekundy vsetko utesnil. Rozmyslam ze ho este na noc strcim do sacku s ryzou![]()
eless jj, mne ho taky obal kdysi zachranil. dulezite je fakt nechat dukladne vyschnout vypnuty. drzim palce!
eless to rozhodně nemůže uškodit
Pinot Noir
To ani omylem!!! Já je nechávám schované, ještěže děti nechodí do školy!!
eless dnes už to bývá vodotěsný, ne?
Já teda občas mobil umeju
Tak uvidíme jak dlouho to ochlazení vydrží, nechci strašit, ale 14 dní to klidně bývá ![]()
Catherinne ja vazne neviem, mam iphone 7
Catherinne já ho umývám furt
eless sedmička ještě není. mně tehdy spadla pětka a díky tomu obalu byla ok, ale fakt je potřeba nechat vypnutý, ideálně teda ještě nechat prohlídnout v servisu před zapnutím, to jsem teda nedělala, až pak mi do něj kouknul známý co má nářadíčko a všecko bylo ok
eless Mně dnes vypadl mobil v zahradě z kapsy. Všude máme mechu, že by se dalo skákat jak na trampolíně. A pár nášlapných kamenů. Takže kam dopadl? ![]()
Sweet Potato Bude stačit nové krycí sklo?
Nam jeste nekvete, vsude kolem jo. Mame asi nejaky pozdni druh, to u nas bude jako vic zima?
No až vykvete i ten váš, tak se zase ochladí, to je jasné.![]()
Makara Zatím to tak vypadá. Mám jich děsnou spotřebu![]()
Sweet Potato tak tos dopadla ještě dobře. Dcera dostala mobil a nemohla vydržet do druhého dne, než s tatínkem zajdou pro sklo a obal, a hned si ho vzala ven na pobíhání s kámoškou. A před domem máme co? No dlažbu....
Já jsem na věci docela opatrná, tak mě ty rozmlácené a ztracené mobily dost štvou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my