andulka01 vim ze se to nema, ale tyhle plazivce obcas podjedu. Prijde mi to min riskantni nez prejizdet ty dva pruhy tam a zpatky. Posledni dobou vubec nejak nerada po dalnici jezdim, vcera jsem od nasich jela uplnyma pidisilnickama, bylo po desti, vsechno se zelenalo a kvetlo, byl cas se pokochat, parada. Akorat si teda stezuju, ze uz je zase vsude plno repky.
Stěžovací vlákno
Karja mně to taky vyhovuje, až na ten věčný vítr, ten už mi leze na nervy.
Zarinya :-D:-D Ne, dneska jsme měli jet na výlet a nejedeme, ukazuje mi to nějakou přeháňku. Takže si teda jako stěžuju no:-D
Pinot Noir U nás naštěstí moc větrno není, ale stačí někam na kopec nebo někam kde není moc stromů a je to ficak.
Promiň, ale já tohle počasí mám fakt ráda. A ne, ze mi teď naschvál nastydnou děti nebo bude tři dny v kuse pršet. I v léto čekám doufám trochu chladnější, mně teplo hrozně bere energii.
![]()
Kokoska andulka01 minuly tyden byla u nas kamaradka z prahy a chtela neco ve meste, tak jsme tam jeli jejim autem... jako.. v Praze se asi v pravym pruhu vubec nejezdi?
projizdeli jsme napric brnem a pokazde pred odbocovanim doprava jsem ji musela upozornit, at si laskave najede do pravyho, furt dokola
ridit umi jezdi hodne.
viktorka_od splavu nijak to nechci omlouvat, ale v Praze jsou pravé pruhy dost často vyhrazeny pro MHD. Navíc ty vaše Brněnské mi přišly nějaké užší? Kolikrát do něj koukalo zaparkované auto.
continuity no jasnee, my mame vsechno mensi
(a mame teda i triproudovky, kde fakt nic neparkuje, a pruhy pro bus poznas, je tam znacka![]()
Karja u nás teda fouká, ale už ne tolik. Jinak zrovna dneska je hezky, sluníčko, i v krátkém rukávu jsem chvíli byla. Vždycky říkám, že je lepší trochu chladněji, než trochu tepleji než je ideál. Proti zimě se dá obléct, proti horku leda neopouštět klimatizovaný prostor.
viktorka_od splavu nepaušalizovat, prosím... ostatně u Brna jsem si taky tuhle dost užila ![]()
andulka01 no zacaly jste s tim vy, ja si teda vsimla taky, ale zas tak casto do prahy nejezdim, tak jsem si rikala ze nejaky mistni trik pri vyjezdu z mesta.. ale tohle bylo fakt k neprehlidnuti a furt:-) to budou takova lokalni specifika, treba jako kdyz polsti ridici kamionu nechapou zip
Sweet Potato ale teď už zimní bundu nenosíš, ne? Já mám nejradši teploty okolo 20, ale hlavně jsem zjistila, že potřebuju slunce.
Sweet Potato ale teď už zimní bundu nenosíš, ne? Já mám nejradši teploty okolo 20, ale hlavně jsem zjistila, že potřebuju slunce.
![]()
![]()
![]()
Evaeva 20 stupňů a slunce by bylo super.
Tyhle dny jsou takové aprílové. Teď se zatáhlo a fest fičí, v mikině zima. Před chvílí na sluníčku v ní bylo horko, ale trvalo to jen chvilku.
Proti zimě se dá obléct, proti horku leda neopouštět klimatizovaný prostor.
No, to není tak úplně pravda. U mě je zásadní rozdíl v tom, že "pocit vedra" mi nevadí. Zato "pocit zimy" mi vadí hodně moc, strašně mě to zpomaluje a vyčerpává, svět se mi jakoby smrskne jenom na cíl zahřát se. A to zahřátí se není tak jednoduchý, ne vždycky je to o oblečení (ledový nohy, ruce, za krkem) ... často se doopravdy zahřeju až večer ve sprše. Kdo to tak nemá, ten to asi úplně nepochopí, jako se vším.
Letos je to pro teplomily fakt tragédie.
Sweet Potato ano, souhlasím, je to lehce pod normálem, jsme tak o tři týdny pozadu. Ale zase poslední roky to bylo pokaždé skoro z péřovky do plavek, letos máme aspoň jaro.
MP Meri já mám ráda tu zlatou střední cestu. V zimě je mi teplo taky jen ve sprše, nohy mám jak led. Hodně pomáhá taky pohyb. Když je 32+, tak fakt nevím, co mám dělat, aby mi bylo dobře. Leda zase ta sprcha;)
viktorka_od splavu Ale nikdo z nás nepsal kde se nám to stává, to sis zase ty převedla do pražáků. Fakt myslíš, že Prahou projíždějí jenom a pouze pražáci? Že konkrétně výpadovkou na D1 nejezdí třeba taky nějací brňáci?
Takže - oppidum nevyjímaje
je mi šumák odkud ty řidiči jsou, prostředním pruhem 90. je prostě sobectví a hazard, tak.
Evaeva Milovníci zimy to maj v lete těžký, to je jasný. Ale pořád mám tak nějak pocit, ze zatímco my trpime 80 % roku, tak oni musí vydržet jen těch pár týdnů, takže by neměli tak brblat
A já opravdu celý rok ziju jen pro těch 20 %, což je strašný a ano, uvažuju o stěhování ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my