U nas nic moc teda. Pred hospitalizaci tata chodil, sice spatne a posledni dobou uz jen doma, ale dosel si, kam potreboval, sam se umyl, oholil, najedl se u stolu. Po tydnu se vratil jako totalni lezak, vcera cely den prospal, budila jsem ho jen na jidlo a na leky. Sama ho ani z postele nedokazu zvednout. Od pondeli by mela chodit sestra z charity, tak treba se nam podari ho trochu rozpohybovat, ale zatim mam pocit, ze on ani nema zajem, rikal, ze by nejradsi vsechno zaspal. Byla se podivat i doktorka, te jsem teda musela do telefonu trosku zahrat bezradnou hysterku, normalne na navstevy snad ani nechodi. Ale byla nakonec dobra, posle nekoho, aby udelal odber, jeste znova ruzna vysetreni, v propousteci zprave pry neco chybelo. Je to bida, fakt bych pro sebe brala radsi rychly konec v plne sile nez tohle.
Stěžovací vlákno
Kokoska Vím o čem mluvíš, mám to za sebou, je to vysilující a těžké. Ale vždycky si říkám, že bych nechtěla, aby mě toho zivot z nějakého důvodu vynechal a já pak žila s vědomím, že jsem tu pro ně nebyla.
Janulik03 jste úžasná rodina, plná lásky a soudržnosti ![]()
rozarka no jasne, jen mam strach, aby mel peci, jakou potrebuje. Ma osklive rozbolavelou nohu (bercove vredy), to pred tydnem taky nemel. O tom neni ve zprave ani slovo, jaky je stav, jak se to ma osetrovat. Neco mi vcera poradila doktorka, jen mam fakt obavy, aby se z toho nevyvrbilo neco horsiho.
A samozrejme to vsechno ma taky spatny dopad na mamu, ta ma svych problemu az az a ted je teda trochu odsunuta do pozadi. Navic pro ni je dost stresujici videt tatu v tom stavu, zacina se nejak drzet stranou, ani k nemu nechce moc chodit. Kdyz jsem vcera probirala s doktorkou ty leky atd., mamka sedela v kuchyni, ani to nechtela slyset. Tak mam obavy, aby se jeste nezhorsila ona.
Kokoska To je právě to hrozné, bezmoc, strach, že se mu nedostane všeho, co ten nemocný potřebuje. Z nemocnice jsem vždycky odcházela v slzách, vím, že jsou sestry a doktoři dobří a i horší, vybírat si nemůžeš. A doma to při nejlepší vůli zvládnout většinou nedá. Držím palce, kéž by jednou na mě někde šikovně spadla cihla a rodina i já bychom byli toho usetreni
Kokoska achjo,drz se.![]()
rozarka to si rikam taky, ze tohle bych svym detem nerada zpusobila. I kdyz vybrat si to clovek nemuze a nechce, to je jasny.
Kokoska bože, držím palce. Jen nechápu jak vám ho mohli v takovém stavu pustit domu?
Je potřeba to dolecit, jinak to může dopadnout špatně. Není tatínek ke všemu ještě diabetik?
Janulik03 plačem s tebou ![]()
Kokoska bércové vředy mívala babička a bylo hodně těžké je udržet pod kontrolou. Držím palce ať v pondělí přijde někdo šikovný a se vším ti pomůže.
continuity to neni, nastesti. Jak ho mohli pustit? Chtel domu, segra rekla, ze teda jo, tak je doma. Doktorka vcera rekla jen Hm, to se jim hodilo... ona ta okresni nemocnice nema moc dobrou povest, proto jsme vzdycky vsechno, at hospitalizace nebo ambulantni zalezitosti, zarizovali a resili v Praze. Ted to bylo nejak narychlo, tak skoncil v Brode.
Catherinne ja vim, on uz s tim problemy mival, ale nikdy to nebylo tak priserny, jako ted, a darilo se to vetsinou udrzet zaschly.
No nic, dneska jsem na skok doma, takze nadech, vydech a od zitra jedem dal.
Kokoska asi bych zavolala sestre at ti jde prinejmensim pomoct,kdyz souhlasila s prevozem domu.
Zarinya neodjela sestra náhodou na tu dovolenou? ![]()
Kokoska držím palce, ať to nějak zvládnete. ![]()
Malenge to je vyborny....
ja v praci taky vidim tu realitu stari a neni to pekny.
Kokoska hele stejne dopadnul tchan v zime, bolela ho noha, mel ji cervenou a oteklou. Vyhodnotili to jako erysipel, dostal antibiotika a vratil se s obrim bercakem. Ale podarilo se to teda pak fakt dohromady, chodil denne na prevazy a trvalo to asi 2 mesice....ale teda on nastesti chodi:( drz se, od tvoji sestry je to docela hnusny no, takhle ti to hodit na krk:((
Kokoska bercove vredy jsou pekny hnus, mama uz s nimi byla nekolikrat v nemocnici a bylo to vzdy na mesice. Tohle se doma vylecit bohuzel moc neda... Neslo by tatinka dostat nekam do nemocnice? Nejde jen o bercaky, ale tohle co pises je pro jednoho nemocneho dost velka naloz a v domaci peci moc narocne. Drzim palce, at v pondeli s domaci peci a s PL neco vymyslite![]()
Zarinya ona je tam segra dneska, od zitra ma tyden dovolenou. Maji to uz zaplaceny, chapu, ze nemohla v dubnu vedet, co se stane v srpnu. Jen si teda predstavovala, ze se tata vrati minimalne ve stejnym stavu, jak do spitalu sel. Vcera kdyz jsem odjizdela, tak mi vysvetlovala, jak ho musim zvedat, jak on se me musi chytit... tata spal, nazorne mi to nepredvedla, a vecer volala cela udivena, ze ho z ty postele k veceri nedostala. Na vikend pojede se mnou manzel, aspon u taty pocka, chtela bych vzit mamu trochu ven a samotnyho ho tam nechat nemuzu. Pak uz se nejak domluvim s tou sestrou. Od zari se budem v rodine nejak stridat, jinak to nepujde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články