Tak malinové zrníčko užje venku. I s plombou![]()
Stěžovací vlákno
Sweet Potato jezismarja! To jsem zas nechtela, aby sis musela stezovat az takhle!
Dadoo to je silena palka, to jim sypou do polivky mlety zlato?Jako vim, ze ruzne "sponzorske dary" umisteni pomuzou, ale tohle je teda dlouhodobe nezvladnutelny.
Kokoska No ne že bych si na tebe u toho umyvadla nevzpomněla. A hodně nahlas.
Sweet Potato jeste me Ivanek proklina? ![]()
Janulik03 bože, to mi úplně vyrazilo dech. Upřímnou soustrast ![]()
Je mi to tak líto. Tvé příspěvky o vaší rodině jsou vždycky tak milé, máte krásné vztahy a tatínek byl do poslední chvíle "mezi svými". Drž se, myslím na tebe. Jsi skvělá ženská.
Kokoska A tobě taky hodně sil ![]()
Jennyfor dik! Na tebe ja hodne casto myslim, jak to u vas ted vypada.
Jennyfor a ty jak zvladas?
Kokoska jde to, nahoru, dolů. Táta se musel zas na chvíli do toho domova vrátit, já s tím břichem musela na revizi. Tak sice nadává, ale je relativně v pořádku. Vrátí se mi teď na konci srpna. Snad to nějak dál zvládnu.
Ale aspoň jsem si užila vnučky, i když mi nebylo dobře. Byla jsem chvíli u dcery, s malou jsem byla celé dny, je to sluníčko.
Candance tak nějak stejně. Přes léto tu byl táta jen tři týdny, pak jsem zas musela do špitálu. Ale začal se víc zapojovat brácha, párkrát se tu stavil, viděl konečně, jak probíhá běžný všední den a pochopil, že se budeme muset trochu střídat. Nějak to dáme.
Jennyfor snad to bratrovi vydrží!
Jennyfor zlato na teba casto nyslim ![]()
a vidim ze satvoja situacia ac nie nehako wiw ale predsa len lepsi. Uz to ze sa zapoji tak pomoze. Dufam ze uz si si vybrala svoj podiel a bude len lepsie. A hlavne sa aspon sem tam ozvi, drz sa
Jennyfor hlavne abys byla zdrava, snad uz bude dobre. Vsak tatinek to vydrzi. ![]()
Jennyfor Je fajn, že se bratr umoudřil/pochopil. Určitě bys potřebovala "voraz".
Kokoska
čekala jsem o něco lepší zprávy. Lehké to nemáš ... Přeju hodně sil a pevné nervy.
Janulik03 Upřímnou soustrast
.
Tak já sem přidám jednu obyčejnější stížnost - vymlela jsem se na koloběžce a to naražené koleno se ukázalo, že není naražené, ale mám tam naštíplou kost. ![]()
Takže mám ortézu a berle a teď po týdnu jsem se s tím naučila konečně jakž takž chodit a včera na kontrole v nemocnici jsem tam překonala osobní rekord v ujité vzdálenosti o berlích, kdy jsem musela do vedlejší budovy. Naštěstí se tam dá projít suterénem, jinak bych byla v háji ![]()
Ignis no teda, taky nic moc zazitek. Hlavne at to dobre sroste.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články