Kokoska boze obavala som sa ze toto takto u vas. Je to fyzicky aj psychicky narocne pre obe strany. Amaminka chapem preco sa trochu odvracia. Je tazke vidiet ho pre vas a ona este je aj slaba . Naozaj nikto nechce byt v takej situacii . Myslim na teba aj oboch rodicov aby ste to ustali co najlepsie. Som s tebou drz sa dievca ![]()
Stěžovací vlákno
Liesel no zkusime to nejdriv nejak doma, v nejhorsim holt v ty nemocnici zase skonci.
Janulik03 dik, ty se taky drz!![]()
Musim ze zeptat ty sestry z charity, jestli nevi o nejakem slusnem zarizeni, kde se o lidi opravdu staraji, pro pripad, ze bychom to doma nezvladali. Ale jsme teprv na zacatku, treba se stane zazrak.
Jen pro prikad - kdyz asi pred 10 lety tala lezel skoro mesic na Vinohradech na neurochirurgii (kde mu diky odvaznemu profesorovi zachranili zivot), nikdy se nestalo, ze bych ho pri navstevach nasla neumyteho, neoholeneho, vzdycky lezel cistoucky v ciste posteli. Ted rikal, ze ho osprchovali pred odjezdem domu, holila jsem ho vcera ja.
Kokoska jj,ja vim,ze si diky bohu,alespon vsichni sourozenci pomahate,holt to nedomyslela,ALE....![]()
Kokoska my uz mame vsetko zariadene pohreb je v pondelok. Len by bolo treba ist k nemu do domu a vypratat chladnicku a tak celkovo ale na to nemame nikto silu. Muz lieta po dvore a vidim ze ho zomlelo strasne. Zostarol mi pred ocami, moji todicia boli aj jeho rodicia a s otcom boli stale doma spolu posledny polrok a vsetko robili spolu. Teda vacsinou muz pod jeho dozorom ![]()
Janulik03 taky jsem si vzpomnela na tveho muze,ze je to pro nej urcite sok.![]()
Preju cele rodine hodne sil k preklenuti pretezkeho zacatku.![]()
Kokoska To je strašný, je mi tě moc líto. A maminky teda...asi je to pro ni šok, taky potřebuje trochu času na vzpamatování.
Janulik03
Ty to zvládneš, už tě vidím, jak jsi to nakonec ty, kdo všechny utěšuje a udržuje nad vodou. Jsi skvělá, tatínek by na tebe byl pyšný. V pondělí za něj zapálím svíčku a budu na vás myslet, bude to určitě hezké rozloučení.
Janulik03 ty okamziky "vsude ho vidim", to je zly a jeste to nejakou dobu potrva. Moje babicka umrela v dubnu a o Vanocich jsem brecela nad formickama na cukrovi, protoze jsem ji primo videla a slysela, jak me jako holku komanduje, at to delam poradne.
Ale mate deti, vnoucata, ty bezne starosti i radosti pomuzou. Jakkoli je to klise, zivot jde dal, jen to chce cas.
P.S. do lednice posli nejakou vzdalenou teticku, ostatni pocka.
Prosim vas napiste tu uz nekdo, jak jste si odrely nohy v novych botach nebo jak maji klinovy remeny zavreno nebo na internetu prodali posledni kus vyhlednuteho svetru ve vasi velikosti!
Proste takovy ty bezny "hezky" stiznosti ![]()
Kokoska Tohle je strašné. Rozhodně se neobejdete bez pomoci a kompenzačních pomůcek, pokud má být v tomhle stavu doma.
Myslím na tebe.
Janulik03 co tvoje děti, nezvládli by tu ledničku a podobně? My to měli s babičkou podobně, ledničku jsme ještě zvládli, tam jsme šli hned z nemocnice. Ale třeba věci na chalupě děda ani mamka sami uklidit nedokázali. Když jsem přijela, pořád tam ještě viselo pyžamo a podobně. Je to náročné, držte se.
Prosim vas napiste tu uz nekdo, jak jste si odrely nohy v novych botach nebo jak maji klinovy remeny zavreno nebo na internetu prodali posledni kus vyhlednuteho svetru ve vasi velikosti!
Mám mezi zuby zrníčko z maliny![]()
Kokoska tak já si stěžuju, že jak mám na noze ty tři stehy, tak mě to už pěkně štve. Nemůžu cvičit, ohnout koleno do ostrého úhlu a začíná mě pěkně svědit náplast![]()
Tam nápad být s maminkou chvíli sama je skvělý, pro ní to musí být hodně těžké vidět životního partnera takhle.
Evaeva no zatial to neriesime a mozno po pohrebe ked vsetci pridu sem a najeme sa a popijeme mozno tam celu pereput nazeniem a bude. To ma cas.
Sweet Potato jo, poukazy na vsechno mozny doktorka napise, to nebude problem, vcera jsem to s ni probrala. I kdyby ty limity nestacily, nasi maji nejaky prispevek na "bezmocnost", koukala jsem, ze je to docela dost penez hlavne na toho tatu. Tak by nebyl problem cokoli dokoupit.
Evaeva asi jsem nekde neco preskocila, proc mas 3 stehy? Hojici se rany dovedou svedit priserne, staci strupy na odrenine a porad me to nutilo skrabat a stourat do toho.
Janulik03 to je jasné, času dost, člověk se na to musí cítit a není dobré na to být sám. Nás ještě čeká vyklidit celý byt a to už je to několik měsíců.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články