Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34796 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 10:19
Offline Kokoska
34796 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 10:20

No nic, jdu konecne neco delat, mam dneska extra pomaly rozjezd (a uzivam si to).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2021 10:23

Kokoska asi jsem to psala jen do dětského. Je to prkotina. Chtěla jsem mladšího odnést na bezpečnější herní prvek:) a u toho upadla. Odřela jsem si obě kolena, jedno bylo na šití. A ještě si u toho syn odřel spánek, otřes mozku to naštěstí nebyl. Mě ani nesvědí ta rána jako taková, ale jak to mám pořád přelepené.

Offline continuity
42854 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 10:24

Kokoska pomalé rozjezdy jsou super. Už jsem měla Caro, čaj, teď jsem si udělala Latte a muž udělal to kafe nějaké slabé, tak si možná za chvíli dám ještě jedno.

Offline continuity
42854 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 10:32

Běžná stížnost: dítě si včera stěžovalo, že ho bolí žaludek, ani večer nejedla. Docela ve mě hrklo, blijici dítě pod stanem je velká paráda. Zalečeno kostkou cukru namočenou v Travarici.  Maminko je to hnusné, ale je mi líp.

poté zní vypadlo, že stlaskala v autě za 15 minut velký pytlík medvídků Haribo, ktery jsem jim podala dozadu se slovy, ať si každá dá dva- tri.

Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 10:32

Pro všechny posílám

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 10:34

Tak ja si stezuju,ze moje tri dny nemocenske uz jsou fuc.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 10:39

Evaeva a nemala by si to práve vetrať? Syn keď si teraz rozbil tu hlavu, dva dni ju mal ofacovanu a potom nakazane dať dole, nech sa to môže hojiť. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 10:40

Janulik03 tiež som si tu nad kávou poplakala, veľa síl , aj Kokoska 

Online Garfie
28494 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 10:50

Kokoska Já teda taky jednu plytkou, speciálně pro tebe, protože jinak by mě ani nenapadlo si stěžovat!

Letos se díky homeoffice podařila extra dlouhá "dovolená" (jakože pracuješ, ale z italského městečka) a zítra definitivní konec, těžký návrat do reality.....a k tomu jsem tu měla jen jednou(!) zmrzlinu, nechápu, jak se to stalo!!!

continuity  Tak ale užila si, to se taky počítá!!! 

Offline Mulen
4998 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 11:11

Janulik03 Kokoska je mi moc líto co prožíváte, přeju hodně, hodně sil.

a jedna malá stížnost.. Stěžuju si, že v šest ráno už začíná být šero!

Offline Janulik03
20197 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 11:15
Offline Kokoska
34796 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 11:22

Evaeva nojo vlastně, vždyť jsem to četla. Tak hlavně že se dítěti nic vážného nestalo, maminky jsou na druhé koleji Tak ať už se ti to zahojí.

Offline Kokoska
34796 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 11:30

continuity no hezký! Takový nabobtnalý medvídek v množství větším než velkém, to musí bolet. 

Offline Kokoska
34796 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 11:33

Zarinya Garfie konec dovolené, to je velký smutek. Konec nemoci sice až tak ne, ale i tak je návrat do procesu náročný.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 11:35

Kokoska no ona ta nemoc jeste neskoncila,nemocenska jo.

Prodluzovat si momentalne moc dovolit nemuzu,zatim tam hodlam vydrzet.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2021 11:37

Mrakoplas mě naopak napsali, že to mám mazat hemagelem, probíhá tam vlastně to vlhké hojení, hojí se to pěkně, mám to odřené i okolo, není to "čistý řez". 

Kokoska jak jsem s ním upadla, tak jsem se bála, že se nějak hodně praštil, ale já jsem to zbrzdila těmi koleny. Stehy mi vyndají až příští týden, pak už to bude úplně v pohodě.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2021 11:39

Mulen a taky večer. Z dětského srazu jsme se vraceli později než obvykle a jak bylo zataženo, tak už se trochu šeřilo. Mladší byl úplně u vytržení, že je tma, když je vzhůru

Offline Zuzuli
3750 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 11:43
Reakce na Kokoska:

Prosim vas  napiste tu uz nekdo, jak jste si odrely nohy v novych botach nebo jak maji klinovy remeny zavreno nebo na internetu prodali posledni kus vyhlednuteho svetru ve vasi velikosti! 

Proste takovy ty bezny "hezky" stiznosti

​Tak ja si stezuju, ze dite, co vstavalo pred sestou, mi ted poskakuje po posteli a vubec se netvari, ze by chtelo po obede usnout. A ja bych si tak strasne chtela vypit ten caj, co mam v kuchyni, jeste teply a v klidu

Offline Dadoo
11643 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 11:47

Kokoska zrovna mi vyprávěla sousedka. Se sestrou jsou obě lékařky, manžel jedné též. Rodiče kolem devadesatky. Maminka má stejnou diagnozu jako mel můj muž a tatínek už nezvládá chodit. Myslí mu to brilantně, ale nechodí. A paní na tom kyslíku. Není schopna se už starat o nic, neudycha to. 

Akutně je museli rychle umistit a sehnali soukromé zařízení. 80 tis/měs za jednoho..

Takže je tam dali a velmi usilovne shánějí jiné zařízení, protože toto jaksi dlouhodobě nejde..