Pavlena Diky, tak dneska byli docela fajn. Ale uprimne v tom svou zivotni napln nevidim.
Z vysetreni mam radost, cosi se jim naposled nezdalo, tak jsem takova ted klidnejsi. Uvidime, co dalsi...
Pavlena Diky, tak dneska byli docela fajn. Ale uprimne v tom svou zivotni napln nevidim.
Z vysetreni mam radost, cosi se jim naposled nezdalo, tak jsem takova ted klidnejsi. Uvidime, co dalsi...
nic tak nepotěší, jako cizí neštěstí, viď? ![]()
no podivila jsem se, že se od Babiše nechá koupit za pár peněz někdo, kdo se má dobře a dozvěděla se, že tchánům závidím barák, od Olivy je to vůbec nepřekvapuje, Oliva je celá divná a proč ke nemá ráda...?! Tak jim Oliva připomněla, jak ji konfrontovali s informací, že si jejich poklad měl vzít radši někoho jinýho. A pak už přišel magor ![]()
OliveOyl Já tě lituju. Nechápu teda jak souvisí babiš s barákem tchánovců, ale já osobně jsem pro blbce (pardon), ráda za divnou, protože když by souzněli s mojím názorem, bylo by to varování, že dělám něco špatně. Podobně jako, když ti nemožně nahastrošená ženská pochválí outfit.
OliveOyl mila Olivo, mela jsem tu cest te potkat nazivo a jsi okouzlujici, magori jsou tchani..!! ![]()
OliveOyl Ano. Nebudu lhát. Ale tyhle věci jsou hrozný, takže nyní tlapkám!
Sairon Proč menis pediatra? Jo voda, jo elektrika. Voda vždycky tekla, ale nejednou jsme ohřívali Sunar nad svíčkou:-D a jednou jsem vymyslela to,že ho vyhřeju v peřinách. Tak jsem si vodu na něj dala do lahvičky pod peřinu a noční mléko bylo akorát;-).
Dneska synovec načal téma ,,elektrina nikdy nedojde,. Tak jsem se mu to jala vysvětlovat, bylo to těžký, byl zarputilek, vytáhl na mě větrnou elektrárnu, zakončila jsem ,,tak ti to vysvětlí taťka, už je doma,, a švagrovi jsem jen poprala hezký večer:-D.
Karja no my měli celkem dobrou, ale ta pak odešla jinam a nová doktorka co po ní ordinaci převzala je taková slabší, na můj vkus vše hodně bagatelizuje. Takže se několik měsíců odhodlávám ji změnit, protože dojezdova vzdalenost je k ní 5 min, vs. 20-30 mi kamkoliv jinam a když se konečně rozhoupu, tak stejně zjistím že nás nikam jinam nevezmou. ![]()
Nam elektřina taky nejede celkem často, ale to většinou UM vynechám. Ale na studený prikrmy se taky moc netvaril :)
Před rokem mně zubař vytrhl šestku dole, byla jsem hned rozhodnutá, že chci implantát. No hojilo se mi to asi osm měsíců. Na začátek září jsem měla termín na hloubkový rentgen a týden před tím se mi udělal v místě vytrženého zubu váček. První v životě. Doktorka mi to vyčistila, dala dren , antibiotika. Další termín na implantát byl za měsíc. To je příští středu. A včera se mi v tom samém místě udělal váček znova. V domácích podmínkách jsem soustavným tlakem donutila váček k prasknutí. Já ted vůbec nevím, co dál. Jestli mám zavolat doktorce. Asi se toho do příští středy nezbavím. Jsem z toho dost neštastná.
Tak Betty neblázni, zavolej ji. Očividně ss tam něco děje. Za takových okolností je dost pravděpodobné, že by tam implantát stejně nevydržel.
Pavlena ježiš, ty jsi zlatá ![]()
Tak Betty opatrně, táta i máma dávali v posledních letech implantáty, táta dokonce horní jedničku po uraze a oběma lékaři jasné řekli, ze místo musí být v perfektním stavu a dokonale zhojene, jinak je větší pravděpodobnost, ze tělo implantát nepřijme než ze se to povede. A to myslím opravdu nechceš, ten promarneny čas, peníze, diskomfort.
Tak Betty Zavolej. Pokud je tam váček, je tam zánět a do takového terénu ti nikdo implantát nezhotoví. Říkala ti posledně, od čeho ten váček je? Pokud tam není zub, neměla by být ani příčina... Vzácně bývá třeba úlomek kořene, který zůstal v ráně, nebo to může být od vedlejšího zubu.
Objednali jsme si na začátek listopadu nějaké řemeslníky, xkrat v průběhu několik měsíců potvrzeno. No tak jim dneska sambo volá a oni už přece začali.......dělají stejnou práci u chlapa, který se jmenuje krestním i příjmením jako sambo a bydli i v naší ulici! No tak nic no, celej naplánovanej půlrok se tím překopal, jako to je fakt tak pitomá situace![]()
Karja ![]()
jestli bydlí ve vaší ulici, tak vás asi čeká ještě pár zajímavých situací
Karja No ještě by mohl fakturu za tu práci poslat vám. To je fakt blbá náhoda. Se nakonec budete muset vzít a sambo si vezme tvoje příjmení, aby se se sousedem nepletl :)
Karja Coze?! A mel to on vubec objednane, nebo se objevili na chodniku a jemu se to hodilo? ![]()
Evaeva No už jednou nám něco malem složili na zahradě, takže on už sambo ví, kde to má zdůrazňovat. Ale tohle byla fakt blbá náhoda, ani to nejsou žádní místní řemeslníci, prostě fakt debilovina.
DruI On je teda starší (alespoň něco), ale má tuším taky malé děti:-D. Jako ono to tady ani není časté jméno, mimo sambovu rodinu znám osobně přesně ještě dva kluky bráchy, jinak nikoho.
Karja ježíšmarjá, to fakt nevymyslíš!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.