notna kdyz si predstavujete moře v sauně, tak si ta nejvyšší energie myslí, že chcete jenom relaxovat.![]()
Stěžovací vlákno
notna No dobre, zemru propichnuta pravitkem s ryskou. ![]()
Renusatko Jako ja to zvladam, jen me to zdrzuje od toho, co mam rada.
Jen za to, co me bavi, mi nikdo neplati. To je ten problem.![]()
LunaSouhlasím, že ta poslední věta je nejdůležitější!
A přeju, abys našla způsob, jak za sebou nechat tu nevděčnou smečku. Nevzal by to za tebe třeba ten Dušek![]()
?! Asi by po týdnu na základce zcela přehodnotil některé své teze.
Hanka H No chce to asi se vic nekam cpat, instac nestaci.
Tak aspon me to donuti si udelat plan a nejak to poresit
Luna Obchodní schůzky obchodní schůzky obchodní schůzky![]()
viktorka_od splavu Tak jsem se hecla a odepsala na pozvání do rádia, které jsem zazdila kvůli tomu, že musím být v práci. Tak prostě ne, oni to beze mě vydrží a já se pojedu zviditelnit. Budu na sebe myslet. Svět spasí někdo jinej...
Ale prosimtě. Dala jsi horší věci než nevděčný parchanty. Teď seš jednou ta mediální hvězda, tak se s nima nezdržuj ![]()
barbucha Mas recht. ![]()
![]()
Luna gratuluju k vysledku a drzim palce, at i to dalsi vysetreni je dobry. Urcite bude!
Luna mam radost z vysledku vysetreni..!
A haranti.. Snad daj casem pokoj..
Neteče voda
Svazek obcí, který nám ji zajišťuje sice tuto informaci na svých stránkách zveřejnil včera, ale náš pan starosta má takovýto drobnosti někde u zadele, takže se to dozvídám v době kdy mám zapnutou pračku,myčku a pokaděný dítě. ![]()
A konečně jsem se rozhodla ke změně pediatry,takže jsem obvolala 4 v dojezdové vzdálenosti 20min a všechny mají plno.![]()
Luna dobra zprava ![]()
Sairon lituju moc, bez vody s dětmi je to špatný špatný
a ještě k tomu ty spotřebiče, ach jo, to je fakt složité, dat vedet předem ![]()
Sairon aj, lituju, nám netekla minulý týden, ale bylo to nahlášený, takže ok.
Ale dnes mi nejde v práci elektřina, takže mám nečekané volno, naštěstí mi to taky nahlásili v pátek, tak jsem stihla všechny přeobjednat jinam.
Catherinne Sairon Tyhle neohlášený výpadky jsou fakt k vzteku. Na ex-vsi to hlásili rozhlasem - ve všední den dopoledne... Tak pro ty, co chodí do práce taky dost napytel.
Nám nejde elektřina dneska a částečně zítra. Papírky s oznámením jsem včera našla, přečetla, ale stejně hádejte, kdo byl velmi překvapenej když uprostřed ranní sprchy zhaslo? Kolegové mají dost kliku, že jsem si oblíkla aspoň trochu ladící oblečení a nemaluju se ani normálně. S čelovkou proti zrcadlu to fakt nejde ![]()
andulka01 promiň, ale čelovka proti zcadlu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí