Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 13:22

Mrakoplas jezkovy, s tim zachodem bych ted mohla vypravet. Me furt nekdo rusi i tam a kolikrat musim odbihat i odtamtud. Nedavno jsem mela dost paniku, souviselo to s tamponem. Najednou tam nebyl a ja si vubec nevybavovala ten ukon

Offline Karja
44751 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 13:24

Hanka H Sambo umyl po kamarádove oslavě 50 lidí záchody, před jeho mámou a ségrou. Druhý den slyšela ta ségra (rozvedená s blbem), jak její rodiče rozebíraji, jaktože zrovna my máme tak dobrý kluky. Nemusím tu myslím upřesňovat, že doma záchod neumyl několik let?

Offline Karja
44751 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 13:25

Gatita Bože, my máme témata. Určitě je to koronacem, ne mateřskou a ne náma. 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 13:27

barbucha U nás doma zastupuju ty děti já :-). Muž přijde domů, chce aspoň hodinu tupě zírat a mlčet. A já mám spoustu otázek a ještě víc nápadů. Asi taky přemýšlí o tom, komu by mě tak předal...:-).

Offline Karja
44751 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 13:37

Jinak nejlepší je na tohle švagr, ten má takové mikrospánky, ale on usne v čase odpolední siesty kdekoliv a pricemkoliv. Mně je to vůči němu takový blby když tam jsme, aby si mohl přesně po práci chvíli vydechnout a neposlouchat ten rev. Tak i když ho vysleme z obýváku do pracovny, tak jemu se tam stejně nakyblujou čtyři děti a fakt si nestaví v klidu lego, ale řvou jak blázni, do toho ho třeba necim obkládají a on chrápe, ale fakt chrápe. Nehraje to. Dvacet minut je úplně zabitej. Kolikrát třeba tak polosedi na sedačce, ja metr od něj, mluvím s ním, děti řvou, a on najednou spi, samozřejmě se tomu se segrou hrozně tlemime že jo:-D. Horší jak malí fakani. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 13:38

Karja hele ja bych to ted nejradsi smazala, ale pak by se resilo, co tam teda bylo a ze mazat prispevky je nefer vuci pracujicim, a tim by se to jeste vic rozmazlo. Tak me v duchu politujte a tim by se to mohlo uzavrit.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 13:39

Karja jestli holky koukaj na tlapkovou patrolu, může mít to děkovaní odtamtud. Aspoň moji dceru Tlapky děkovat naučily

Offline Karja
44751 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 13:41

Mohučanka Ne, to děkuje sambo:-D. On asi ví, že je teď nahranej a jediná možnost oběda je pro něj ve ,,volne zone,,:-D. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 13:53

Karja to jsem celá já, když se mi chce spát. Usnu klidně v půlce věty, když manželovi na něco odpovídám.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 13:53

Karja no já myslela samba...tyhle pořady se dostanou člověku pod kůži i proti jeho vůli

Offline Karja
44751 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 13:54

Mirka No jo, ale rve ti do toho ještě někdo někdo u hlavy a mlátí te? 

Mohučanka Jo to máš pravdu. 

Online barbucha blogger
35925 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 13:58
Reakce na 999:

barbucha U nás doma zastupuju ty děti já :-). Muž přijde domů, chce aspoň hodinu tupě zírat a mlčet. A já mám spoustu otázek a ještě víc nápadů. Asi taky přemýšlí o tom, komu by mě tak předal...:-).

​Manžela naprosto chápu po tom celodenním virválu prostě nemůžeš nic Asi by si měl k tobě teda taky najít nějaký hlídání

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 14:00
Reakce na Hanka H:

​Jo jo, jsou muži, kteří TI občas i umejou okna a pověsí záclony! O ty je potřeba obzvlášť pečovat a hlídat si je, aby TI je nečmajzla nějaká čůza odvedle!

​ehm, přichází období kdy říkám muži, jestli SI chceš umýt okna (jakože vánoce) tak teď nebo až v lednu (za mě klidně až na jaře).  Jakmile udělám adventní vánoční výzdobu tak MI nikdo nebude doma dělat binec!!!

Online barbucha blogger
35925 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 14:03
Reakce na Karja:

Ale velice roucně děkoval za jídlo. Já nevím, kde se to naučil, my za jídlo nějak extra nedekovali, my třeba jednou za čas uvařili, a po obede uklidili. To děkování je takový o ničem, mi přijde! 

​Proč o ničem? Náhodou mi pokaždý, když přinesu jídlo mladejm, volá pak snacha a moc děkuje a moc chválí! (někdy, při zvláštních příležitostech, i mladý pán) Dyk je to milý, ne?

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 14:04

Karja už ne

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 14:06

Karja Tvému švagrovi rozumím. když jsem byla úplně nejvíc vyčerpaná, tak jsem dala dítě a hračky na zem na koberec, na ten koberec jsem si lehla a normálně tam podřimovala. Cokoliv jiného se nedalo dělat a přišlo mi nebezpečný. Já jsem cítila, že prostě každou chvíli fakt upadnu, jak jsem byla KO. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 14:09

notna to jsem dělala taky a ještě nás obě zavřela do ohrádky.

Offline Karja
44751 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 14:13

barbucha Prosím tě, milý. Z toho si vezmeš možná tak něco ty, ne já, když to vařím denně. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 14:13

Mirka V ohrádce to bylo super bezpečný. Mi ji neměli, jsem ležela mezi dvěma sedačkama, takže jsem spoléhala na to, že kdyby se dcera vydala do prostoru, musí přelézt mě a to by mě probralo. Zpětně mi to přijde děsně riskantní. Stalo se to ale jen párkrát.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 14:14

notna Mirka jo tak takhle se jednou moje kamarádka probudila s čelem pokresleným červenou fixou :)