Stěžovací vlákno
Nejlepší konvičku měli kdysi (15 let?) v Lidlu a jen jednou. Opatruju ji, jak oko v hlavě. Svoji z práce jsem taky dala dceři a včera jsem tu starou vozila sem a tam, protože jsem právě postižená rýmou. Mám za to, že se prodává jen jeden tvar, pletu se?
marieu Myrtila Taky u manžela nepoznám, jak mu vlastně je. Jednou si zalezl do dětského pokoje, já měla moc práce, neřešila jsem ho a pak ho tam našla moje máma a vezla ho rovnou k doktoru, protože už se nedokázal odvézt sám a měl zápal plic. Ale jak stárne, tak heká čím dál víc a častěji
.
Mirka Renusatko Presne, taky vubec nepoznam, jak muzi zrovna je. Ted jsme to resili nekolikrat, ne s nemoci, ale s unavou - ma toho hodne v praci, mame nespave rocni dite a ja resim vleklejsi zdravotni obtize, a on porad drzi, pracuje do prace, kolem domu, o dite se stara a najednou uplne odpadne. I normalne by mi delalo potize poznat predem, ze uz nemuze, a ted, jak jsem i ja hodne unavena, to nepoznam uz vubec.
Myrtila tiež mam doma taky exemplár, vôbec neviem odhadnúť ako mu vlastne je. Až raz mu v noci bolo tak blbo, že ráno išiel do nemocnice a bol tam mesiac
Tak to nakonec budu rada, ze podle muze jsou vsechny ty vtipy o rymickach a smrti
Candance u nás je to stejné
ale má to podobný výsledek, jak píšou ostatní. Já prostě to jeho skuhrání jak ho bolí v krku,má rýmičku a podobné pouštím jedním uchem tam, druhým ven, což pak vede k tomu že když mu je někdy opravdu mizerně, tak to taky nepoznám![]()
Tak akce konvička dopadla na konec dobře. Ovšem Brno zklamalo na celé čáře - lékárna u dětské nemocnice - nic, lékárna max 2x - nic, lékárna v Kauflandu, nic. Lékárna v Obřanech - nic. Už jen tak pro forma jsem se šla zeptat do naší malý vesnický lékárny a buch ho - mám poslední, co měli na skladě.
Všude mi unisono řekli, že firma má výpadek, nedodávají už měsíc, a hned tak nebudou. Cítím se jak za komančů, že jsem konečně "sehnala" konvičku! Ten blažený pocit z vítězství!
Kokoska já měla taky strach, ale zkusila jsem to a přiznám se, že jsem nadšená, jak to funguje, při rýmě mi to fakt vždycky nádherně propláchne nos, splaskne otok vevnitř a já mám i pocit, že ta rýma netrvá tak dlouho.
Díky tomu, že je ta voda slaná, tak to nepálí a nedělá to tu neplechu, jako voda z bazénu.
Torrah me nepresvedcis
Zatim mi stacil Olynt zlutej a rymovnikovy caj, taky si ty listky lamat a vytirat si s tim nos.
betsey Já mám taky takovýho. A navíc strašně nesnáší, když se ho zeptám, jestli mu něco není.
Kan Hanka H mne se prici uz jen pomysleni, ze bych si mela necim proplachovat nos. Kdyz se mi pri plavani dostane voda do nosu, je to strasny a topim se.
mam to stejny, ale konev je jina. Musis hodne teplou vodou a vlastne tam tu vodu necitis.
Torrah
Taky bala a ted konvicku propaguju.
Jeden first world problem... Nejak me ten lockdown sejmul. Jsem doma s ditetem, cely podzim jsme skoro nikde nebyli, a kdyz byli, tak jsme si prinesli neco, z ceho se mimino dostavalo nekolik tydnu, takze jsem se tesila, jak se s miminem a manzelem pojedem podivat aspon na ty trhy do mesta, nekdy dopoledne, aby tam bylo co nejmin lidi... tak prd, nic nebude. Naposledy jsem nekoho mimo nejblizsi rodinu videla v pulce rijna. Je mi z toho nejak smutno, i kvuli tomu diteti, mam kamaradky s detma, se kteryma se muzu vidat, ale fakt se ted bojim, nechci, aby mimino chytlo covid (ani dalsi tritydenni kasel).
Aspon, ze to sem muzu napsat.
Myrtila
úplně tě chápu a cítím to stejně. Koupila jsem si třezalku, snažím se dělat si v rámci možností radost maličkostmi, no někdy je to těžké.
Myrtila do města si určitě zajdi, teď uz můžete i večer, budou světýlka a všechno a ne tolik lidí. My chodili na tu vánoční výzdobu i v lockdownu. Stromeček byl, svařák prodali normálně přes okynko, v Praze seženeš i trdelník.
Byly zavřené krámy, takže to bylo takové divné. Pokud zruší jenom ty sezonni stánky, zas tak moc to špatné to nebude. Navíc trvalé trhy budou pořád, já nevím odkud jsi, ale v Praze je těch míst celkem dost.
INCOM1 No, ja tu sedim s dvojkou cerveneho a premyslim, jak bych se mohla dlouhodobe realizovat. Nejak to na me ted dopadlo ve vsech smerech, takze i to, ze ted s ditetem nedovedu delat ty konicky, co jsem driv mela, jsem mimo praci, ktera me bavila, takze uz mi zbylo akorat to vareni a peceni, redukovany na ty nejrychlejsi recepty. Potrebovala bych nejaky impulz, co delat s miminem, bez lidi, v zime, aby to bylo nejak kreativni. Premyslim nad tim cely den.
A taky si delam radost malickostmi, ted treba klicim dve manga, fakt blbost, ale pozorujeme je se synem a ja mam radost, ze rostou :-D
continuity Jsem kousek od Brna. S miminem a dojezdem do mesta mi to prave vychazi spis na to dopoledne, ale uz jsme se rozhodli, ze pujdeme aspon na mistni rozsveceni stromecku, snad tam nebude naval, nebo si stoupneme nekam dal, no. Nebo kdyz syn prejde do Vanoc na jenom jeden denni spanek, dalo by se zvladnout podivat se na nocni vyzdobu, vlastne je to hodne dobry tip, dekuju
Myrtila přesně takové myšlenky jsem měla včera, byla jsem strašně unavená a přitom nemohla usnout, nakonec jsem civěla do půlnoci do stropu. Není třeba psát, že jsem nic nevymyslela. Ale dnes je mi nějak líp, tak ti taky přeju úlevu. A klíčení manga se mi moc líbí!
Myrtila Těžko radit, tahle doba je taková jiná. Já nedávno narazila na fb skupinu našeho města, kde je pár nadšenců, kteří fotí na procházkách po okolí, pak to lípnou do té skupiny a hádejte kde jsem dneska byl? Dobrá padesátka lidí hádá, někdo tam i vyrazí, ofotí, většina chválí. Ono se to nezdá, ale i z té nejzapadlejší prdele světa, je pěknej výhled.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí