Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:36

continuity holky by si mela odvezt dnes odpo babicka, na cely vikend, tak jsme domluveni ze udelame valecnou poradu, ze takhle to dal nejde... Takze vitam tipy.

Ono to naceneni je casto o dlouhodobem kontaktu s protistranou, to si myslim ze neprojde. Celkove ta firma stoji na jeho jmenu a na jeho kontaktech, u nas jsem ja za zleho policajtauz vim, budu delat vymahacku dluhu, to by mi slo:D

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:36

barbucha Já neříkám, že to jsou objektivní důvody, nějaké psychické potíže jsou subjektivní a nemusi být závislé na tom, zda vstáváš za ranního kuropění a nemáš na chleba. Vždyť to tady píšu, že tady mají lidi horší věci, že to není nic k potlapkani, ale jsem ráda, že mi tu někdo poradil ty léky,aby byla situace snesitelná a jednou jsem nezamkla děti doma a neodešla do polí, my máme totiž za polem hlubokou vodu. Prací s motyckou nebo že začnu prát na valše to ze sebe bohužel nevyzenu. Ta tráva byl takovej úlet nápad, ale jak říkám, nevěděla jsem o tak širokém spektru dnešních farmakomoznoszi. Nrmám přehled, ani žádné přátele lekare a hned jsem si představila nějakej univerzální oblbovák, co se bere denně a to mi ta tráva přišla jako lepší nápad! Ale jak vidím, dá se to přežít jinak na úrovni, takže děkuji všem co přispeli k tématu, čím se nejlépe zfetovat a zajistit chod života i v horších náladách. 

Trošku si mi teď připomněla moji mámu, ta taky vždycky vytahne prani a vyvarovani plen. Není to lichotka. Možná to doporuc ale někam do Bohnic, třeba je hospodareni nedoceněná terapeutická metoda, o které jako pražské dítě musíš mít přehled. Poridej si kozu a pět harantů a bude jim všem fajn.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:37

Karja misto antikoncepce jim antidepresiva. Mam sice 8 deti, ale je mi to uplne jedno... 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:39

rasaNori A kozu, bez kozy to nejde. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:40

Karja koza smrdi. U nas muz zalibne uvazuje, ze na pozemek misto sekacky poridime ovce... 

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:41

rasaNori ze to delat muzes jeste neznamena, ze musis

ono je to presne co jsem psala kdysi-zenska vydrzi vic jak kun, ale nevidim duvod ze sebe delat tazny zvire

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:42
Reakce na Karja:

barbucha Já neříkám, že to jsou objektivní důvody, nějaké psychické potíže jsou subjektivní a nemusi být závislé na tom, zda vstáváš za ranního kuropění a nemáš na chleba. Vždyť to tady píšu, že tady mají lidi horší věci, že to není nic k potlapkani, ale jsem ráda, že mi tu někdo poradil ty léky,aby byla situace snesitelná a jednou jsem nezamkla děti doma a neodešla do polí, my máme totiž za polem hlubokou vodu. Prací s motyckou nebo že začnu prát na valše to ze sebe bohužel nevyzenu. Ta tráva byl takovej úlet nápad, ale jak říkám, nevěděla jsem o tak širokém spektru dnešních farmakomoznoszi. Nrmám přehled, ani žádné přátele lekare a hned jsem si představila nějakej univerzální oblbovák, co se bere denně a to mi ta tráva přišla jako lepší nápad! Ale jak vidím, dá se to přežít jinak na úrovni, takže děkuji všem co přispeli k tématu, čím se nejlépe zfetovat a zajistit chod života i v horších náladách. 

Trošku si mi teď připomněla moji mámu, ta taky vždycky vytahne prani a vyvarovani plen. Není to lichotka. Možná to doporuc ale někam do Bohnic, třeba je hospodareni nedoceněná terapeutická metoda, o které jako pražské dítě musíš mít přehled. Poridej si kozu a pět harantů a bude jim všem fajn.

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:42
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:42

barbucha Jenomže naše babičky měly trošku jiný styl výchovy, děti byly samostatnější, musely.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:43

viktorka_od splavu pravdu dis. 

Online barbucha blogger
35920 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:52
Reakce na rasaNori:

Karja misto antikoncepce jim antidepresiva. Mam sice 8 deti, ale je mi to uplne jedno... 

Karja 

Hele ale jak nemáš tu kozu, tak seš ztracenej případ. 

Prášek nějakej zkus, ale zas na druhou stranu aby ti nebylo eště hůř až je vysadíš... na tu trávu ani nemysli. Nakonec bys možná nejlíp udělala s nějakým terapeutem, když ti tady naše cenné rady nestačej (to myslím výjimečně vážně)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:52
Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:55

barbucha Ale četla sis ten příspěvek? Já píšu, že jsem objednaná, ale potřebuju to do nějaké doby prostě v pohodě přežít s možnostmi které jsou dostupné.

Online barbucha blogger
35920 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:57

Karja 

Tak máš aspoň dobrou vyhlídku, to dáš!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 09:58
Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 10:01

barbucha Asi jo, vždycky když mi bude nejhůř, tak si na tohle vzpomenu a uvědomím si, že jsou na tom lidí skutečně hůř.

No nic, popojedeme, včera jsem měla blbej já, dneska asi ty, jinak si to neumím zdůvodnit. Takže dekuji všem za věčne připomínky, že nejsem odkázána jen na to co řekne praktická a budu už tak vědět. 

Offline Nadja Kochanski
příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 10:12

Karja Jsem vyhořelá matka na mateřské. Máme postavený dům, ale stále je co dodělávat. Většinu toho dělá manžel a já hlídám děti a už bych potřebovala změnu. Navíc se cítím nevyužitá, chybí mi ty pracovní výsledky. Nakonec to řeším prací na částečný úvazek. 

Co mi velice zlepšuje náladu je káva, zdravé jídlo a pilates. Cvičím podle YT kanálu Move with Nicole a je to boží! 20 min nebo třeba 40 min soustředění jen na sebe. A dáš si do pořádku záda

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 10:15

Nadja Kochanski Myslím, že tenhle level jsem tak o rok prechodila bohužel. Drž se ho, to je super, žes to takhle vymyslela, ať nespadnes do mého, pak už ti pomůže leda kralikarna! 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 10:22

Karja Ale tak tyjo, já myslím, že to s těma králikama byla od barbucha výjimečně ironie.

S trávou bych si nezačínala, jak zmiňuje DrowRanger , ono to pocity nepřeklápí, ale zesiluje, takže bys taky mohla bejt v prdeli ještě víc. Jestli něco, tak nějakej CBD olej, ten by mohl proti úzkostem trochu fungovat, ale něco bych si o tom načetla.

Na velký krize spíš takovýho toho úzkostnýho, vycukanýho typu bych se jednoho výjimečnýho lexaurinu možná nebála... ale Ty máš asi spíš temno, jestli to dobře chápu?

Držím palce. Já jsem v úterý navštívila prarodiče a babička mi říkala: "dívala jsem se na Sama doma a slyšela jsem tam o tom vyhoření, jak popisovali, co se stalo tomu Cibulkovi, tak já to teda asi taky mám" a pak říkala, jak se jí ráno nechce vstávat a pořád myslí jen na povinnosti a každodenní úkoly. Je mi to líto a přemýšlím pořád, jak jí pomoct.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 26. listopadu 2021 10:26

Aranel Ja vím, že to byla ironie nebo něco takového divné pojmenovatelneho, ale nemyslím si, že byla na místě.