Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 22:17

Karja to se mi presne stalo...v tom obdobi.Na masazi jsem se rozbrecela.

no neslo to udrzet,ale to je holt zivot.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 22:27

Zarinya ja jsem dneska plakala u opakovani Masterchefa.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 22:29

Karja ja se alkoholu taky dost bojim

Ono se to nezda ale navyk na dvojku vecer a s tim spojena pohoda... ja jednu dobu nemyslela na nic jine. Proste jsem to mela spojene s odpocinkem. Ted si to vino vecer proste cilene nedam.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 22:31

Jo a stiznost sveta. ..

Dnes jsem.dceri vybrala perovou bundu v reserved a ted kvuli BF tam neni. Ja ji chci i za plnou. Nema zadnou.

Offline qanik
86 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 22:43
Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 22:45

Myrtila co nějaký hudební nástroj? To se dá i s dítětem (jedním, se dvěma už jsem to vzdala, doufám, že dočasně) a učitel hudby dojde k tobě domů.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 22:49

Candance přesně s tím vínem, když byly děti malé,a byla jsem s nimi přes týden sama... Ráno di školky do práce , domů cestou nakoupit, večeře... těšila jsem se na ten klid až uložim děti a udělam si pohodu,naleju skleničku až me vyděsilo jak jsem se na to těšila.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 22:51

Vlm ono je to hlavne hrozne zradne,  ta pohodicka a jen jedna sklenicka...

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 22:54

Candance no já u té jedné ...nebo dvou skončila, Ale věřím že trochu slabší jedinec a k tomu nějaký problém a už to jede

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 23:01

Zarinya ja se takhle rozbrecim na joze, kdyz cvicim sama tak ne, ale pri hodine.. pri te zaverecne relaxaci a tak. nemuzu tam chodit

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 23:04

Candance Vlm no přesně, jedna sklenička, druhá...Právě dneska mě napadlo, že těhotenství mě možná zachránilo od nějakých větších problémů. Jak já se na to víno vždycky těšila! 

Právě že teď je fakt blbé období, taky to na mě nějak dolehlo, tak jsem si říkala, že bych určitě popíjela mnohem víc než v létě...

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 23:05

Candance No mne stačí moje závislost na kafi! Ale mně alkohol nechutná nijak zvlast chuťově a doma ho moji rodiče nikdy nepili, já to prostě nemám vůbec spojené, že bych si ho měla jako doma dat nebo vůbec v obchodě koupit:-D. Za to takhle nějakou čokoládu, že jo nebo jitrnici:-D.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 23:06

viktorka_od splavu Možná cíleně na nějaké hodiny breceni (ne že mi to know-how někdo vyfouknete)!!!

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 23:07

Karja  tak to nepotrebuju, ja si pobrecim kdykoliv

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 23:19

Karja To existuje v Japonsku! Jak jsou tam lidi takoví dost uzavření, existuje tam služba, místo, kam přijdeš a můžeš plakat, většinou se tam promítají nějaké smutné krátké filmy, o zvířátkách a tak. Vlastně taková terapie, ale neřízená. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 23:23

Vlm ja taky ale vydesilo me to teseni se

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 23:23

Karja ja si dam cokoladu i jitrnici k tomu vinu prece...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 23:26

Myrtila jasně, tak ne každý běhá. Ty konverzace jsou dobrý nápad, to je malá stálá skupinka a zároveň pravidelný čas. Syn už není úplně malé miminko, ne? Kolik mu je, tak devět měsíců? To už se dá naplánovat tak, abys na dvě hodiny vypadla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 23:30

Karja na drogy (i legální) se vykašli, cokoli víc než ta čokoláda mi přijde zbytečně rizikové v takovém období, kdy už uvažuješ o terapii. Nakonec mi to brečení na masáži nepřijde jako špatná variantaPodle mě ti bude stačit málo, aby ses nějak srovnala, zkus zkonzultovat s praktickou nějaké ty léky, co ti radí výše, ono to půjde.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 23:44

Karja neviem ci mas s travou skusenosti, ale pri uzivani to nie je tak, ze ta hodi len do pohody a uvolni. Ono fakt velmi zalezi na tom ako sa momentalne citis, s kym si a pod. Ked som bola este pubertacka a fajcili sme travu, tak ten isty joint niekomu vyvolal zachvaty smiechu a inemu totalnu depresiu, pamatam si par fakt paranoidnych chvil, situacie ked som chcela nieco poevdat a nemohla som, niektori ludia z toho mali regulerne neskutocne zachvaty strachu. Dost zaviselo aj od toho ako to bolo pestovane (nie som odbornik, ale predpokladam, ze sa to lisilo podla mnozstva obsahu THC v rastlinach). Navyse Po par mesiacoch pravidelnejsieho uzivania (niekolko raz tyzdenne) som navyse bola na druhy den dost nepouzitelna, horsie sa mi vstavalo, bola som unavena. Zavislost som na sebe nepozorovala, sekla som s tym zo dna na den, ale tak som to mala aj s cigaretami a alkoholom.