Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 10. června 2022 08:19

Mulen jitřenka continuity castecne jo, takze uz nevstavam ve 4 ale v 6 ze bych jeste nekdy spala do 11 to ovsem silne pochybuju

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 10. června 2022 10:30

Mulen jitřenka continuity castecne jo, takze uz nevstavam ve 4 ale v 6 ze bych jeste nekdy spala do 11 to ovsem silne pochybuju

viktorka_od splavu continuity jitřenka já snad ve stresu nejsem, takže se to asi nezlepší

continuity tak držím palce, ať to po odeznění probl´émů zas přejde.

Online Karja
44724 příspěvků moje polička 10. června 2022 10:36

Mulen Já jsem skřivan, co si to teď popletl a usíná o půlnoci.....to je docela na prd. Být správný skřivan je dobrý, užívej si to! Budeš se min vídat s detma, jak budou větší a větší, ušetřiš za elektřinu, v obchodě ti nevykoupej pečivo...Být skřivan je cool! 

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 10. června 2022 10:40

Karja já myslím, že cool jsou sovy, skřivan už nezapaří.. No a jak děti porostou, budou vstávat čím dál později a chodit spát po půlnoci, to se právě neuvidíme. Ale možná to bude dobře, nebudem se rozčilovat

Ale výhody to má!

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 10. června 2022 10:45

Karja Mulen Být skřivan usnadňuje život, pokud tě budí děti nebo vstáváš do práce. Jako celoživotní sova jsem vždy trpěla. Vstávat brzy ráno mi nevadilo jenom na dovolených.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 10. června 2022 12:56
Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 10. června 2022 19:48

Tak abyste vedely, zritelnice odkracela do kostela  a na nasledne slavnostni predavani diplomu ve svetlejch kalhotach sice (a novejch, kupovaly jsme ted spolu) uz jsem se skoro zacala tesit... jen do ty chvile ovsem, nez si k tomu natahla triko AC/DC. A conversky. Takze opet zadna slava. 

No, prezila jsem to, akorat jsem musela utesovat zete, kterej byl z toho na prasky a lifroval me odtamtud skoro predcasne, pravic ze musi pryc nebo to s nim slehne (sam si tady predtim lestil botky a zehlil kosili ). Tak se aspon odnauci ji vsecko odkejvat a mozna se obcas odvazi ji porucit... ja to za ty navstevy najednou nestrhnu!

Offline Miru
16830 příspěvků moje polička 10. června 2022 19:52

barbucha 

...jako ve vší úctě - ona má styl po Tobě...

(= hodně dobrej!)

Offline rasaNori
8848 příspěvků moje polička 10. června 2022 19:52

continuity dneska jsem se regulérne rozbrecela při pohledu na obývák...

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 10. června 2022 20:15

Miru 

Dik, Miru

Ale chce to naucit se rozlisovat prilezitosti, ke kterejm se oblika. Doufam ze to stihne do dvaceti

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 10. června 2022 20:35

barbucha Ja jsem bohuzel znicila vsechny sve mlade fotky, ale kdybys me videla...

Online Karja
44724 příspěvků moje polička 10. června 2022 21:14

barbucha Víš co já už bych se na to vyprdla, než ji to naučí, za chvíli bude dospělá:-D a jaký kalhoty jste koupily? Neumím si k ACDC tričku představit žádný světlý, nějaký chinos? 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 10. června 2022 21:20

barbucha Ale to víš, že stihne... Kdy jindy je v životě čas na ACDC tričko...?

k tomu ptactvu: "nejsem ani skřivan, ani sova, připadám si jako nějaký druh trvale vyčerpaného holuba". 

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 10. června 2022 21:51

rasaNoriať to rychlé nějak pokročí. U vás je alespoň naděje, že to dobře dopadne. U nás to bohužel je čím dál tím horší a výhled na zlepšení moc nevidím. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. června 2022 22:38

marieu 

Ornitologické okénko

Moje kamarádka před spoustou let pravila, že ženský jsou jako vlaštovky - že*ou a se*ou za letu. Tenkrát jsem se tomu zasmála! Rorýs za letu i spí, tak daleko ještě nejsem...

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 10. června 2022 22:49

dynda pry vlaštovky , ti je trefné!

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 10. června 2022 22:57

marieu Musím oponovat - na AC/DC tričko není nikdy příliš pozdě!

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 11. června 2022 00:43

barbucha Já ji žeru!

continuity Tlapkám, obrň se trpělivostí, v duchu počítej do deseti a tupě se usmívej! 

dynda  To je přesný! Mimochodem, co jsme v Japonsku vstávám před pátou, napřed jsem doufala, že je to jen časový posun ( i když divný), ale vypadá to, že už je z toho trvalý zvyk....

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 11. června 2022 07:58

Hanka H tak proti vkusu žádný dišputát (já teda nosím Českou Filharmonii )

dynda vlaštovky výborný

Online OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 11. června 2022 08:04
Reakce na Karja:

Mulen Já jsem skřivan, co si to teď popletl a usíná o půlnoci.....to je docela na prd. Být správný skřivan je dobrý, užívej si to! Budeš se min vídat s detma, jak budou větší a větší, ušetřiš za elektřinu, v obchodě ti nevykoupej pečivo...Být skřivan je cool! 

​tohle mám teď taky a nedokážu se toho zbavit. Rozhodně se neděje nic, abych se nemohla vyspat, ale stejně se mrcasím do půlnoci a vstávám v pět, max v šest, takže se potácím jak mátoha, úplně zbytečně.