Mulen jitřenka
continuity castecne jo, takze uz nevstavam ve 4 ale v 6
ze bych jeste nekdy spala do 11 to ovsem silne pochybuju
Stěžovací vlákno
Mulen jitřenka
continuity castecne jo, takze uz nevstavam ve 4 ale v 6
ze bych jeste nekdy spala do 11 to ovsem silne pochybuju
viktorka_od splavu continuity jitřenka já snad ve stresu nejsem, takže se to asi nezlepší ![]()
continuity tak držím palce, ať to po odeznění probl´émů zas přejde.
Mulen Já jsem skřivan, co si to teď popletl a usíná o půlnoci.....to je docela na prd. Být správný skřivan je dobrý, užívej si to! Budeš se min vídat s detma, jak budou větší a větší, ušetřiš za elektřinu, v obchodě ti nevykoupej pečivo...Být skřivan je cool!
Karja
já myslím, že cool jsou sovy, skřivan už nezapaří.. No a jak děti porostou, budou vstávat čím dál později a chodit spát po půlnoci, to se právě neuvidíme. Ale možná to bude dobře, nebudem se rozčilovat ![]()
Ale výhody to má!
Tak abyste vedely, zritelnice odkracela do kostela a na nasledne slavnostni predavani diplomu ve svetlejch kalhotach sice (a novejch, kupovaly jsme ted spolu) uz jsem se skoro zacala tesit... jen do ty chvile ovsem, nez si k tomu natahla triko AC/DC. A conversky. Takze opet zadna slava.
No, prezila jsem to, akorat jsem musela utesovat zete, kterej byl z toho na prasky a lifroval me odtamtud skoro predcasne, pravic ze musi pryc nebo to s nim slehne (sam si tady predtim lestil botky a zehlil kosili
). Tak se aspon odnauci ji vsecko odkejvat a mozna se obcas odvazi ji porucit... ja to za ty navstevy najednou nestrhnu!
continuity dneska jsem se regulérne rozbrecela při pohledu na obývák...
Dik, Miru ![]()
Ale chce to naucit se rozlisovat prilezitosti, ke kterejm se oblika. Doufam ze to stihne do dvaceti ![]()
barbucha Ja jsem bohuzel znicila vsechny sve mlade fotky, ale kdybys me videla...![]()
barbucha Víš co já už bych se na to vyprdla, než ji to naučí, za chvíli bude dospělá:-D a jaký kalhoty jste koupily? Neumím si k ACDC tričku představit žádný světlý, nějaký chinos?
barbucha Ale to víš, že stihne... Kdy jindy je v životě čas na ACDC tričko...?
k tomu ptactvu: "nejsem ani skřivan, ani sova, připadám si jako nějaký druh trvale vyčerpaného holuba".
rasaNoriať to rychlé nějak pokročí. U vás je alespoň naděje, že to dobře dopadne. U nás to bohužel je čím dál tím horší a výhled na zlepšení moc nevidím.
Ornitologické okénko ![]()
Moje kamarádka před spoustou let pravila, že ženský jsou jako vlaštovky - že*ou a se*ou za letu. Tenkrát jsem se tomu zasmála! Rorýs za letu i spí, tak daleko ještě nejsem...
dynda pry vlaštovky
, ti je trefné!
marieu Musím oponovat - na AC/DC tričko není nikdy příliš pozdě
!
barbucha Já ji žeru! ![]()
continuity Tlapkám, obrň se trpělivostí, v duchu počítej do deseti a tupě se usmívej!
dynda
To je přesný! Mimochodem, co jsme v Japonsku vstávám před pátou, napřed jsem doufala, že je to jen časový posun ( i když divný), ale vypadá to, že už je z toho trvalý zvyk....![]()
Mulen Já jsem skřivan, co si to teď popletl a usíná o půlnoci.....to je docela na prd. Být správný skřivan je dobrý, užívej si to! Budeš se min vídat s detma, jak budou větší a větší, ušetřiš za elektřinu, v obchodě ti nevykoupej pečivo...Být skřivan je cool!
tohle mám teď taky a nedokážu se toho zbavit. Rozhodně se neděje nic, abych se nemohla vyspat, ale stejně se mrcasím do půlnoci a vstávám v pět, max v šest, takže se potácím jak mátoha, úplně zbytečně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.