Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 11. června 2022 09:45

Garfie díky. Rada tupě se usmivej přijde k užitku při tématu: za komunistů bylo všechno lepší.

Offline Kora
příspěvků moje polička 11. června 2022 09:54

marieu Musím oponovat - na AC/DC tričko není nikdy příliš pozdě!

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 11. června 2022 09:55

continuity Ona je to dost univerzální rada pro jednání s lidmi, se kterými nechceš z principu jít do konfliktu!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. června 2022 10:07

Já myslím, že s tím spaním je ještě naděje na zlepšení tak někdy kolem podzima. Já (když můžu), tak spím podle toho, kolik je světla. To znamená, že v zimě bych nejradši lezla z postele po deváté, ale v létě, když je brzy světlo, tak se budím brzy, i když jdu spát v pozdě. Ne teda úplně v pět, ale většinou jsem venku se psem už v sedm, protože se budím nejpozdějc v pů sedmý.

Offline Kora
příspěvků moje polička 11. června 2022 10:14

Já kdybych mohla,  tak spím každý den do dvanácti.  V létě, v zimě,  pořád. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2022 10:15
Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 11. června 2022 11:20
Reakce na continuity:

Garfie díky. Rada tupě se usmivej přijde k užitku při tématu: za komunistů bylo všechno lepší.

​Tak tohle nedokážu - vždycky musím zablekotat aspoň něco ve smyslu "já si to nemyslím"...

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 11. června 2022 11:52

Hanka H já to teď můžu s přehledem nechat na starší dítě, ta vytroli i babičku.

Ona to ještě dělá takovým tím šíleným způsobem, že klade bezelstné otazky.

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. června 2022 13:59

Jdu si postěžovat na sebe. Přestože jsem věděla, že budu jednat s nepříjemnou a hysterickou osobou, tak jsem si já pitomec nezajistila, aby tam byl někdo třetí se mnou.

Paní předvedla všechny odstíny své nepříjemné povahy a nakonec mi řekla, že si na mé jednání bude stěžovat. (mé hrubé neprofesionální jednání spočívalo v nesouhlasu s jejími nápady) 

Tak jsem si před dovolenou přidelala starostí, jsem fakt blb.

Příště se budu jenom tupě usmívat (viz výše) 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. června 2022 14:21

Mha Lituju, hysterickej rapl je peklo, ale i přesto, bych já  neustupovala.

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 11. června 2022 18:07
Reakce na Karja:

barbucha Víš co já už bych se na to vyprdla, než ji to naučí, za chvíli bude dospělá:-D a jaký kalhoty jste koupily? Neumím si k ACDC tričku představit žádný světlý, nějaký chinos? 

​Plateny kapsace.

Vyprdnout se na to nechci... nekdo ji neco rict musi, aby tady mezi tema nastrojenejma adolescentama nevypadala jak houmlesak. Dneska jsem do ni chvilku hucela, protoze v patek prijede na oplatku zas ke mne - nastinila jsem ji program sestavajici z honby za novymi outfity, vhodnymi pro mladou damu... aby zejmena prvni den v novy skole ucinila spravny dojem. No a netvarila se nijak zle, ani neprastila s priborem (jsem si vycihla chvilku kdy nemohla utyct ) a celkem snesla i muj pozadavek stran (ne)barveni vlasu. Jasne ze jsem ji nabidla ze muzem koupit vsechno v cerny a muze i nadale chodit jen v martenech a converskach, ale k tomu to chce neco sofistikovanejsiho. Jednou dokonce snad i kyvla hlavou!

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 11. června 2022 18:12

barbucha jezisi a nechces me adoptovat? Ja bych si od tebe nechala vybrat satnik podle tvyho vkusu!!!mimochodem co to bylo za tenisky na ty tvoji posledni fotce?

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 11. června 2022 18:21

711990 

Tak se zastav az budu tahat po kseftech zritelnici, sfouknem to pri jednom Tenisky veja, uplny  backurky (koupeny v prosinci tady ve slevach )

Online Karja
44724 příspěvků moje polička 11. června 2022 18:33

barbucha No víš co, asi to tak chce no! Ale nakoupit je dobrej nápad, aspoň bude mít z čeho vybírat doma, kdyby jí naaahodou chytnula nějaká parádivá vlna!;-)

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 11. června 2022 18:47

Karja 

Tak ja ji nebudu nutit do zadny velky parady a la Orsay sama jsem spis pro jednoduchost... ale chce to proste par kousku jakoze dospelejsich uz, takovej zaklad... A na chlapa v tom neni spolehnuti, nemam strach ze by ji zet nic nekoupil, doplnuje ji kartu pravidelne az az a mohla by si sama poridit cokoliv a byl by jen rad, ale holt to chce nakupniho kouce, vod kteryho si necha poradit.

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. června 2022 19:06

Kan

Asi ustupovat nebudu, ani moc není kam, ale příště jenom kývu hlavou na všechno a zamítnutí pošlu poštou

Zbabělé, ale praktické řešení.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 11. června 2022 21:57

Tak oslava tchanovych narozenin málem skončila jeho demonstrativní sebevraždou. Už od ruské invaze je špatnej, ale že ho napadne vylezt na střechu a přemýšlet, že skočí na hlavu celé rodině včetně dvou nezletilých dětí, to by mě fakt nenapadlo.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2022 21:58

continuity držte se

Offline Makara
3651 příspěvků moje polička 11. června 2022 22:00

continuity no, nemáš to teď lehký. Drž se!

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 11. června 2022 22:02

continuity Ježišmarja, tlapkám, toto jsou hrozný nervy pro všechny kolem, tyhle situace