Ja nevim proc, proste to bylo jen pro zaky. Jestli omezena kapacita salu hotelu nebo jinej duvod... meli to i s veceri tak treba chteli setrit... ale nakonec proc ne. Me by tam stejne ranila mrtvice brzo ![]()
Dekuju. Cizi problemy vzdycky potesej, co? ![]()
...nééé![]()
![]()
![]()
Jako chápu, že Ti to přišlo moc líto...
Ale umíš prostě COKOLIV popsat tak, že mi to pak všechno připadá děsně dobrý, čtivý
(někdo by napsal, byť pln smutku, že se nedostal na ples. Ale Ty z toho uděláš tak napínavej příběh, že by mě zajímalo pokračování...)![]()
Tak ja ti reknu co bude pokracovani. Priste uz nepovolim kdyby cert na koze jezdil ![]()
Muzu zacit rovnou zitra... pac konec skolniho roku ma jeste pokracovani v podobe dopoledniho shromazdeni v kostele a naslednym rozdavani diplomu ve skole. A tam prej pribuzny muzou...
Takze si rano privstanu, zamknu se se zritelnici v jejim apartma a ven se dostane bud v hadrech, ktery odsouhlasim, nebo pres moji vychladajici mrtvolu!
barbucha tak to ti přeju klidne zesnuti:D protože proti zritelnici očividně nemáš šanci....
barbucha nemáš šancu, si myslím![]()
barbucha já ti nevím, očividně má temperament po tobě a k tomu sílu mladí
já bych do toho asi nešla, je-li ti život milý
barbucha říkáš černý mini šaty, sitovany punčochy a marteny, boží. Já ji fandím. ![]()
![]()
Kora A já taky! Prostě svoje za všech okolností!
Co mi to jen připomíná...? ![]()
Dadoo viď, ja taky vidím sebe, kdyz mi bylo nact ![]()
barbucha bud rada, ze tam rodice nesmej, pochybuju, ze ve Svedsku matinky nezdrbou zivy mrtvy.
Treba Zritelnici trochu usadi ten kostel, ale ma holka kuraz! Jsem napjata jak spagat jak to dopadne!
barbucha muj syn si vloni, na slavnostni predavani maturitniho vysvedceni na mezinarodni skole oblekl neonove ruzovy oblek vcetne klobouku. Oblek svitil i pod talarem a mezi nastrojenymi, az nacancanymi spoluzaky a spoluzackami se vyjimal dodaleka.
Kvuli covidovym opatrenim pribuzenstvo nesmelo do arealu skoly ale byl online prenos a syn byl dost casto v zaberu...
To zamceni v apartmanu, pripadne nasili bych si rozmyslela![]()
. Jak pise vys rasaNori , asi nemas sanci
barbucha říkáš černý mini šaty, sitovany punčochy a marteny, boží. Já ji fandím.
![]()
ja si teda nic takovyho netroufla, ja byla seda myska, ale vidim svou dceru
a te jsem teda fandila - kupodivu nemela nikdy zadny problem ve skole nebo tak. jediny kdo z toho lezl po zdi byl jeji otcim. barbucha ty, takova stylova babicka, styd se!![]()
clothilde borec![]()
ale abych tu jen neplevelila kdyz si mam stezovat, tak jsem ztratila sluchatka
jednou jsem je nevratila do krabicky... no nekomu udelaly radost![]()
barbucha předtím se mi to nezobrazilo celý, ale dočítám... černý šaty, punčochy a marteny? Kopu za Zřítelnici, hele. A vlastně i za vás, že jste to ustáli, protože si toho ona bude nejspíš za pár let cenit ![]()
Já jsem šla na přijímačky na gympl v dlouhých černých šatech s kapucou a teniskách v době, kdy se to fakt nenosilo a i přes ústní pohovor s ředitelem a mojí matkou, která mě chtěla celou cestu tam mlátit, mě vzali a nakonec v dospělosti jsem u většiny příležitostí spíš overdressed, to chce prostě čas a svojí parfumanii ![]()
barbucha Hele, může tě hřát vědomí, že z toho bude rodinná historka, kterou bude Zřítelnice tajit před svými vlastními dětmi, zvlášť v období plesů a jejich dospívání!!! ![]()
Jinak teda tady ve škole by to neprošlo, už jsem vám to myslím psala, žádné sandály, podpatky, trička, krátké sukně, odhalná břicha a záda....pochybnosti se konzultují s třídním a pokud žák nesplní dresscode, není na akci připuštěn. Teda teorie, v praxi to možná tak přísné nebude, nevím.
clothilde Odvážný synek![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.