Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 08. června 2022 19:25

Kan 

Ja nevim proc, proste to bylo jen pro zaky. Jestli omezena kapacita salu hotelu nebo jinej duvod... meli to i s veceri tak treba chteli setrit... ale nakonec proc ne. Me by tam stejne ranila mrtvice brzo

Miru 

Dekuju. Cizi problemy vzdycky potesej, co?

Offline Miru
16830 příspěvků moje polička 08. června 2022 19:28

barbucha 

...nééé

Jako chápu, že Ti to přišlo moc líto...

Ale umíš prostě COKOLIV popsat tak, že mi to pak všechno připadá děsně dobrý, čtivý

(někdo by napsal, byť pln smutku, že se nedostal na ples. Ale Ty z toho uděláš tak napínavej příběh, že by mě zajímalo pokračování...)

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 08. června 2022 19:33

Miru 

Tak ja ti reknu co bude pokracovani. Priste uz nepovolim kdyby cert na koze jezdil

Muzu zacit rovnou zitra... pac konec skolniho roku ma jeste pokracovani v podobe dopoledniho  shromazdeni v kostele a naslednym rozdavani diplomu ve skole. A tam prej pribuzny muzou... 

Takze si rano privstanu, zamknu se se zritelnici v jejim apartma a ven se dostane bud v hadrech, ktery odsouhlasim, nebo pres moji vychladajici mrtvolu!

Offline Miru
16830 příspěvků moje polička 08. června 2022 19:38
Offline rasaNori
8848 příspěvků moje polička 08. června 2022 19:39

barbucha tak to ti přeju klidne zesnuti:D protože proti zritelnici očividně nemáš šanci....

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 08. června 2022 19:54
Reakce na Miru:

barbucha 

...měla by jsi napsat knihu. O čemkoliv. Hrozně dobře se čteš..!

​to si myslím už dlho, barbucha chceme knihu

Offline Miru
16830 příspěvků moje polička 08. června 2022 19:56
Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 08. června 2022 19:56

barbucha nemáš šancu, si myslím

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2022 20:18

barbucha já ti nevím, očividně má temperament po tobě a k tomu sílu mladíjá bych do toho asi nešla, je-li ti život milý

Offline Kora
příspěvků moje polička 08. června 2022 20:42

barbucha říkáš černý mini šaty,  sitovany punčochy a marteny,  boží. Já ji fandím.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 08. června 2022 20:55

Kora A já taky! Prostě svoje za všech okolností! 

Co mi to jen připomíná...?

Offline Kora
příspěvků moje polička 08. června 2022 20:58

Dadoo viď,  ja taky vidím sebe,  kdyz mi bylo nact

Offline Kokoska
34990 příspěvků moje polička 08. června 2022 21:03

barbucha bud rada, ze tam rodice nesmej, pochybuju, ze ve Svedsku matinky nezdrbou zivy mrtvy.

Treba Zritelnici trochu usadi ten kostel, ale ma holka kuraz! Jsem napjata jak spagat jak to dopadne!

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 08. června 2022 21:05

barbucha muj syn si vloni, na slavnostni predavani maturitniho vysvedceni na mezinarodni skole oblekl neonove ruzovy oblek vcetne klobouku. Oblek svitil i pod talarem a mezi nastrojenymi, az nacancanymi spoluzaky a spoluzackami se vyjimal dodaleka.

Kvuli covidovym opatrenim pribuzenstvo nesmelo do arealu skoly ale byl online prenos a syn byl dost casto v zaberu...

To zamceni v apartmanu, pripadne nasili bych si rozmyslela. Jak pise vys rasaNori , asi nemas sanci

Online viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 08. června 2022 21:12
Reakce na Kora:

barbucha říkáš černý mini šaty,  sitovany punčochy a marteny,  boží. Já ji fandím.

ja si teda nic takovyho netroufla, ja byla seda myska, ale vidim svou dceru a te jsem teda fandila - kupodivu nemela nikdy zadny problem ve skole nebo tak. jediny kdo z toho lezl po zdi byl jeji otcim. barbucha ty, takova stylova babicka, styd se!

49357 příspěvků moje polička 08. června 2022 21:13

clothilde borec

49357 příspěvků moje polička 08. června 2022 21:14

ale abych tu jen neplevelila kdyz si mam stezovat, tak jsem ztratila sluchatka jednou jsem je nevratila do krabicky... no nekomu udelaly radost

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 08. června 2022 22:40

barbucha předtím se mi to nezobrazilo celý, ale dočítám... černý šaty, punčochy a marteny? Kopu za Zřítelnici, hele. A vlastně i za vás, že jste to ustáli, protože si toho ona bude nejspíš za pár let cenit

Já jsem šla na přijímačky na gympl v dlouhých černých šatech s kapucou a teniskách v době, kdy se to fakt nenosilo a i přes ústní pohovor s ředitelem a mojí matkou, která mě chtěla celou cestu tam mlátit, mě vzali a nakonec v dospělosti jsem u většiny příležitostí spíš overdressed, to chce prostě čas a svojí parfumanii 

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 09. června 2022 00:38

barbucha Hele, může tě hřát vědomí, že z toho bude rodinná historka, kterou bude Zřítelnice tajit před svými vlastními dětmi, zvlášť v období plesů a jejich dospívání!!!

Jinak teda tady ve škole by to neprošlo, už jsem vám to myslím psala, žádné sandály, podpatky, trička, krátké sukně, odhalná břicha a záda....pochybnosti se konzultují s třídním a pokud žák nesplní dresscode, není na akci připuštěn. Teda teorie, v praxi to možná tak přísné nebude, nevím. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. června 2022 06:15

clothilde Odvážný synek