Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. června 2022 10:18

Musim si postezovat na lidi co nam rekonstruuji dum.

Dokud byl muz v Recku vse jelo jak po dratkach,ale musel odletet do Nemecka a od ty doby tam na nic nesahli,ackoliv je tam prace jak na kostele,vedi co maji delat a i dostali finance.....

To je furt,zitra,v sobotu v pondeli ve ctvrtek......nesnasim dospele lidi co potrebuji dohled.

Online Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 09. června 2022 11:48

barbucha To je boží trest za to, že ses pohoršovala nad plesovým outfitem té mojí! (A ta měla prosím taneční boty!)

Online Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 09. června 2022 11:57

Zarinya Řemeslníci bez dozoru? Evidentně je to všude stejné.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. června 2022 12:01

Sweet Potatoevidentne....

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 09. června 2022 12:13

Zarinya jak pravi klasik - bez prisneho dohledu pilne pracuji pouze mravenci pokud tam nemuze byt muz, tak by bylo fajn to na nekoho delegovat - pak by stacilo kontrolovat toho jednoho. stavba na dalku to je ovsem des a hruza

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. června 2022 12:19

viktorka_od splavuneni bohuzel kdo.Dnes by mel zacit delat snad dlazbu,kterou uz chtel minulou sobotu....tak jsem si tu musela postezovat,kdyz to pry pomaha.Zacina byt ohrozeno,ze se to stihne do me dovolene....

Muz tam zas pojede snad pristi tyden,ale je to fakt des takhle na dalku.

Online notna
9451 příspěvků moje polička 09. června 2022 12:27

barbucha Ty by ses určitě oblékla tak, aby ses líbila babičce Hele, škola ji tam pustila, tak bych to neřešila.

Měla jsem jednu babičku šik, chodily jsme spolu po nákupech, ale taky ze mě rostla, co jsem si oblékla.

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 09. června 2022 13:09

Zarinya No tak jestli tam nemáte styčného důstojníka, tak to je fakt na prd, lituju tě teda moc. :-( 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. června 2022 13:16

Garfietak mame dva lidi,ktery kdyz nutne potrebujem zaridi,ale nemuzem je vyuzivat denne,na to fakt nikdo nema cas.

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 09. června 2022 13:31

Zarinya Na řemeslníky potřebuješ dohled denně, to je jasný. :-( Ach jo. 

Online Karja
44724 příspěvků moje polička 09. června 2022 14:13

Zarinya Hele já když to vidím tady, nedivím se, že si to dělá sambo sám. Elektrikáře nabral až snad třetí plánovanej víkend, páč se mu dvakrát vozral jako prase, nezvedani telefonu u jiných, ted jednu věc má rozdělanou mu ten řemeslník nekomunikuje, bude si muset půjčit za hříšný peníze nějakej pekelnej stroj a dodělat si to sám, protože práci někoho druhého mu nikdo nechce dodělat. A ti slušní řemeslníci jsou hodně drazí a nejlíp je člověk ještě musí znát....na dálku si to nechci představovat ani....takže tlapkame a posíláme energii zlepšení do Řecka (ale třeba ti truhláři na kuchyni, to jsou takoví zlatí chlapi, pánovi je 82(!!!) mě ještě zavřou za to že ho zaměstnávám, fyzicky je na 60, mentálně snad na 30, je s ním desna legrace a je tak názorove moderní, úplně člověk kterýho je radost vídat....no nebude je moc chválit, ještě to nemám).

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. června 2022 15:07

Karjatruhlari asi budou jina sorta,ten nas je jeden z tech spolehlivych co nam dost pomaha na dalku.

A nabytek uz taky skoro ma!A dekuji za energii a napodobne.

No,jinak postezovat moc nepomohlo,z dnesniho pokladani dlazby je utery nebo streda!!!

Remeslnici holt na telefon nefungujou a obdivuju muze,ze se dokaze s nima bavit v klidu.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 09. června 2022 17:49

Zarinya Rekonstrukce je vždy problematická, na dálku zvlášť. A nevím jak v Řecku, ale když jsem to před několika lety řešila tady v Čechách, na jakékoliv mé připomínky reagovali řemeslníci, tedy stavbyvedoucí, jako býk na čevený hadr, anebo se rovnou shovívavě usmáli a řekli, že tomu nerozumím. Prostě absolutní despekt k osobě ženského pohlaví.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. června 2022 18:50

Hanka H no ja to resim jen s mym muzem a pak to jde dal.

Offline rasaNori
8848 příspěvků moje polička 09. června 2022 19:44

Děláme střechu, takže to jak pořád prší nám už slušně leze na mozek. Mělo být do neděle hotovo, protoze příští týden sem mají nastoupit elektrikáři a omitkari...no tak ani omylem. Naši kluci už týden jedou ráno v 7 začátek a mezi 6 a 7 konec. Naštěstí to berou sportovně

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. června 2022 19:57

rasaNori Ty rekonstrukce. Naši sousedi dělali omítky vloni a v 5 ráno už stála parta zedníků na značkách, než začne teplo. Letos to budou dávat druzí sousedi na štok, tak se taky těším, zatím prý čekají na stavební materiál.

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 10. června 2022 06:08

Nevím jestli je to přímo stížnost, ale na stará kolena se ze mě (medvěda) stává skřivan. Změní se to ještě? Je fajn, že je ten den delší, ale večer zase odpadám čím dál dřív..

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 10. června 2022 06:58

Mulen - asi nezmění, měla jsem to stejně ze sovy skřivan a na změnu to nevypadá . Obvykle mi partner přečte program v televizi s dodatkem že to stejně neuvidím.

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 10. června 2022 07:58
Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 10. června 2022 08:00

Mulen já pořád doufám, že je to jenom stresem.