continuity Svokra to zbytočne hrotí, k čomu je to dobré? Nechápem![]()
Stěžovací vlákno
continuity vcera jsem to nejak preskocila, je to teda sila. Kdyz on sam nebude chtit, asi se toho moc delat neda, bohuzel. Aspon ty leky kdyby bral. No, drzim palce, at se to nejak usadi.
continuity Svokra to zbytočne hrotí, k čomu je to dobré? Nechápem
protože když vyvolá pocit viny u jiných, nebude ho mít sama? Protože ona je ta první, kdo se měl starat, ne? Ale lepší je ukázat prstem na jiné.
continuity Drž se, myslím na tebe. Přeju, ať se situace uklidní a vy budete moc odjet na dovolenou. Myslím, že si ji zasloužiš.
Díky moc, ještě jednou všem. Už vás nezvládám zmiňovat, ale čtu to všechno a hrozně mi to pomáhá.
continuity Dočítám, to je mi moc líto, poradit neumím. Tchán je na tom taky špatně, ale nepije a nevyvádí. Teď začíná mít velké potíže s motorikou, vypadá to, že ho to uvězní v bytě bez výtahu.
continuity taky na tebe myslím a doufám, že se všechno zklidní a ty si zaslouženě odpočineš na dovolené.
continuity tyjo, to je teda děsný. Držím palce, aby si tchán uvědomil svůj problém. A tchyně taky.
To je síla
Zvlášť teda před dětma, za to bych ho snad dorazila sama! Co je to za divadlo?!
Hele a to byl jen nalitej nebo ho tak sere život? I když, to by asi nečekal až se sejde celá rodina... zřejmě si vod toho něco sliboval...
V každým případě teda upřímnou. Citoví vyděrači jsou super
Asi bych si nějaký návštěvy rozmyslela, tak na několik příštích let...
continuity tyjo ty mas teda vyzivnej rok, to je fakt mazec (docitam). tak at to ve zdravi prezijete.
Prečo si moja mama stále myslí, že len jej pohľad na vec je správny a dobrý? ![]()
letfenixa no protože maminka má vždycky pravdu, ne asi?![]()
Blbě se to snáší, zvlášť když jste v částém kontaktu......
continuity tchyni bych soucitne vyslechla a politovala a sverila se, jak priserny chvile jste zazivali s jejim synackem a jeho urazem a klidne bych dost prehanela a zvelicovala, byť i realita byla dost drsna. Vsak neni sama, kdo ma problemy.
letfenixa ja te lituju, na druhou stranu nic ti nebrani myslet si to samy
ja mam dojem ze ty se ji snazis presvedcovat a to je marny a hlavne zbytecny boj
letfenixa Hele my si můžeme zařídit nějakou psychologickou matkoporadnu, ale být teda nonstop klientem asi. Já se s tou svojí už týden nebavím, ale je mi teda líp. Ne že bychom se nějak víc dřív bavily, ale teď se nebavím už tak jako okatě. Stroskotalo to na tom, co jim to stroskotalo se sambem a ten to drží už rok, neadekvátní péče o děti....
. A ono je to snad lepší, protože nemůže přiletět zase nějakej jed, co člověk nečeká a tak;-)
continuity Kriste Pane. Držím palce. Vedia na tej "odvykačke" o tom pokuse?
slniecko preto si ho tam nechali,inak už je dávno doma si myslím.
Muž tam dnes jde, ale nic moc nečekám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.