Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 23. června 2022 19:20

sagiti Mysi nalev mi pripomnel, jak byl manzel jako vedouci na detskem tabore a jeden chlapecek se na vylete z nejakeho duvodu rozhodl napit vody z potoka, no a kousek nad nimi proti proudu v tom potoce lezela mrtva srnka... chlapecek prezil, snad mu nakonec ani nic nebylo. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. června 2022 19:24

Začíná to tady bejt pěkně nechutný.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. června 2022 19:26

Kokoska s hady to mám úplně stejně. Já jsem jednou jako dítě taky takhle ve vodě potkala užovku. Akorát že já nebyla na hrázi, ale stejně jako ta užovka jsem si plavala v tom rybníce

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 23. června 2022 19:26

Kan tvrda realita zivota

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 23. června 2022 19:27

Evaeva uaaa

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. června 2022 19:32

Evaeva Užovka je ve vodě děsně rychlá a nad tou hladinou tak zlověstně trčí, sem si díky tomu v Jihlavě nabrala do holínek.

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 23. června 2022 20:11

Plavat s užovkou je náhodou super!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. června 2022 20:27

dzizisketa no já mám problém i sáhnout na stránku, kde je fotka hada

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. června 2022 20:28

Sweet Potato navic ja bych se napila a az pak vyhazovala mysi sacek.

Offline rasaNori
8848 příspěvků moje polička 23. června 2022 20:28

Naši mají užovku na jezírku na chatě, a letos má mladý a teda už podruhé si jeli koupit rybičky, že prý mají celkem apetit:D

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 23. června 2022 21:13

My máme první obyvatele baráku - nějaký ptáky v dire na digestoř. Ale prej jsou uz mladý snad i vylíhnuty. No tak trochu to tam poserou, ale to nevadí, do konce srpna se tam nebude nic pro ně podstatného dít a pak to snad už půjde vystěhovat, musíme se někde poradit jak na to.... Ale sambo tam něco dělá furt, maximalni pauza je dva dny, tak jak se tam stihli takhle neviditelne zabydlet... Ale pokud jsou tam vylíhnutí, tak museli přestat i broušení betonu a vůbec bejt tam fakt dlouho. 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 23. června 2022 21:27

Koupání s užovkou už jsem absolvovala, bylo to fajn. Hadi ani myši mi nevadí, i když najít ho v kabelce mám infarkt taky, ale zase lepší had v kabelce než myší nálev

Osobně nesnáším pavouky, to je děs. Nedávno jsem si vygooglila jednu zkratku z jedné diskuse a vylezlo z toho obluda, které říkali orangutan spider. No ani jsem nechtěla vědět, že něco tak hnusného existuje

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 23. června 2022 21:44
Reakce na Evaeva:

dzizisketa no já mám problém i sáhnout na stránku, kde je fotka hada

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 23. června 2022 21:59

Karja Abyste s temi ptaky nedopadli jako my. Taky jsme nechali asi dvoje ptaky vyvest mlade u nas na stavbe, pak jsme jim i nechavali otevrene ventilacky, kdyz uz jsme meli okna. No a za rok jsme tam uz bydleli, nicmene ptaci si asi pamatovali, kde se jim vloni dobre hnizdilo, takze ani nespocitam, kolikrat jsme to jaro doma lovili ptaka, vzdycky nam pri tom i dost pos... interier. A bohuzel se k nam snazili dostat i kominem, takze jsme parkrat prijeli po vikendu domu a meli jsme mrtveho vrabce za sklem v krbu. Dalsi rok uz u nas teda zadny ptak bydlet nechtel. 

Offline sagiti
58 příspěvků moje polička 23. června 2022 22:01

Ignis Mně pavouci nevadí.S pavoukem mám zážitek,také z chalupy,kde se jich držela spousta.Já je nijak neničila.Zajímavé,že pavučiny nikde na stropě nebyly.Jeden obrovský byl ve vaně.Opatrně jsem jej za pomoci ručníku vytáhla a venku ručník vytřepala.Ale dál jsem jej nijak nezkoumala.Večer jsem si čistila zuby a jak jsem si utírala pusu,tak jsem najednou cítila jak se mi něco hemží v puse.Instinktivně, aniž bych přemýšlela co to je jsem to vyplivla.A on to byl ten obr,kterého jsem zachránila.Byl živý a utíkal do bezpečí.

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 23. června 2022 22:04

sagiti 

No do hajzlu, tohle by byla má smrt!

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 23. června 2022 22:09

sagiti tak toto som nemala čítať... ako si mám ísť teraz umyť zuby?

Offline sagiti
58 příspěvků moje polička 23. června 2022 22:12

dzizisketa carries Moje smrt by byl had v kabelce.Stačila by i žížala.

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 23. června 2022 22:15

Myrtila To víš, ale to se nedá teď nic dělat. My je teď moc vyhazovat nechceme, když jsou ještě malí. Snad nám to tam nezabydlej, my nikam moc nejezdime, zvlášť ne na jaře,tak si to snad ohlidame;-)

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 23. června 2022 22:17

sagiti 

Je mi jasné, že fobie má každý jiné, a plně to respektuju. Ale mně hadi přijdou roztomilí, mají ta korálková očička a malé čumáčky a krásné barvy a na omak jsou hladcí, hezky se to hladí... Ale tvl pavouk? Dyť to má osm nohou a už nevím kolik očí, ale rozhodně víc než dvě. Tenhle život určitě nevznikl na této planetě, a pokud ano, jsou důkazem existence pekla. Kdyby mě pámbu chtěl potrestat, tak se narodím v Austrálii.