Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. června 2022 22:23

dzizisketa pro mě má pavouk přijatelné množství nohou, já nesnáším žádné nohy nebo stovky nohou, bleh. Ale pavoučí hnízdo na balkoně jsem teda zlikvidovala.

Offline Tabea
8125 příspěvků moje polička 23. června 2022 22:24

sagiti 10x radši pavouka v puse a hada v kabelce, než myší nálev.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 23. června 2022 22:29

Evaeva pre mňa čokoľvek nad 6 nôh je des. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 23. června 2022 23:31

Před lety jsem si udělala na chalupě jahodiště na plném slunci na černé netkané textilii. Když jsem si tam šla pro jahody narazila jsem na zmiji. Málem to byla moje smrt. Muž to šel zkontrolovat a byly tam dvě. Odnesl je v kýblu do lesa, textilii rozstříhal a oddělal, aby se neměly kde vyhřívat. Já už ale žádnou tu jahodu nechtěla.

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 23. června 2022 23:36
Reakce na Tabea:

sagiti 10x radši pavouka v puse a hada v kabelce, než myší nálev.

Těch "překvapení" bych se určitě lekla, možná i zaječela, ale zpětně by to byla legrace. Výluh ze zdechlé myši by mě do smrti pronásledoval. 

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 24. června 2022 04:32
Reakce na dzizisketa:

Plavat s užovkou je náhodou super!

​Skoro jako s delfíny, co!

Candance Však oni taky vypili celou tu konvici, než myš odhalili....babička mojí kamarádky takhle na chalupě uvařila v rychlovarné konvici rejska. 

Offline Tabea
8125 příspěvků moje polička 24. června 2022 06:17

Pinot Noir zajímalo by mě, co to bylo za čaj, že přerazil chuť tý zdechliny. Nebo byly čerstvě po covidu?
A máš pravdu, toho ostatního bych se lekla, ale u myšího čaje bych přemýšlela o savu. Jak se ta metoda jen jmenovala? Savování asi me, co?

Offline Kora
příspěvků moje polička 24. června 2022 06:23

Tady to není dobrý číst u snídaně

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 24. června 2022 06:56
Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 24. června 2022 07:13

sagiti dobře, myší čaj se mi najednou jeví jako lákavá varianta, myslím, že v porovnání s vidinou pavouka v puse bych si na něm i pochutnala 

Ne vážně, ten pavouk by byla v lepším případě moje smrt, v horším bych strávila pár let na psychiatrii

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 24. června 2022 07:19

U me furt vede ten slepys v kabelce, jsem zajecela i pri pohledu na fotku tady v diskuzi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. června 2022 07:40

Vari já mám taky ten pocit. Myší vývar je teda taky blbý, to jo.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 24. června 2022 07:51

sagiti dočítám zpětně....tsssss...myší nálevjá jednou teda kafe s mrtvým krtkem...byl vylouhovanej...na návštěvě v chudém domečku-chtěli mi udělat radost-krtek objeven až po dopití kávy

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 24. června 2022 08:18

Maureen chutnala ti? 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 24. června 2022 08:24

Magráta jistěže...zvláštní delikátní chuť

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 24. června 2022 08:27

Do hajzlu už. Minulý týden jsem tady řešila čtyřicítky teploty. Od neděle má zvýšenou teplotu, v úterý k doktorce, ta mu jen posvitila do krku a řekla, že mu nic není. Nedělá se v takových případech CRP? A dnes 37,8, kašel.

Příští týden mají jet na prázdniny k tatínkovi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. června 2022 08:29

tv to je divné, nevypadá to jako ta sedmá nemoc

Offline baltik
4982 příspěvků moje polička 24. června 2022 08:33

tv ja bych jen tak spitla, ze kolem me je prekvapive hodne covidu na to, ze je leto, s priznaky horecka, ryma, kasel

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 24. června 2022 08:35

tv tyjo to je desny! 

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 24. června 2022 08:45

tv Já moc to CRP nechápu, naše doktorka k němu má taky vlažný přístup, dělá ho až dětem s dlouhou nemoci nebo horšími příznaky. Minule jsem tam byla s oběma dětma, měly to stejne, ale hrozně vypadala ta starší, tak dělala jen jedné. A takových příběhu je tam víc, já nevím, jestli jim toho tolik pojišťovna neproplati nebo se ten pristroj nějak opotřebuje nebo kde je problém. U dospělé praktické ho dělají snad všem co s rýmou vstoupí do ordinace, automaticky covid test a CRP a až pak jdeš za doktorkou s těma vysledkama. 

Uvidíš jak se to vyvrbi, holky to měly na jaře hrozně vleklé, ale ,,běžnou,, virózu. Kdyžtak si to CRP vyžádej v pondělí a nebo kamarádka jela s dítětem v podobné situaci na pohotovost, v pátek doktorka bez CRP, přes víkend vystoupaly teploty tak už to nevydržela, a tam ji CRP i ATB hned daly.