dzizisketa pro mě má pavouk přijatelné množství nohou, já nesnáším žádné nohy nebo stovky nohou, bleh. Ale pavoučí hnízdo na balkoně jsem teda zlikvidovala.
Stěžovací vlákno
sagiti 10x radši pavouka v puse a hada v kabelce, než myší nálev. ![]()
Evaeva pre mňa čokoľvek nad 6 nôh je des.
Před lety jsem si udělala na chalupě jahodiště na plném slunci na černé netkané textilii. Když jsem si tam šla pro jahody narazila jsem na zmiji
. Málem to byla moje smrt. Muž to šel zkontrolovat a byly tam dvě. Odnesl je v kýblu do lesa, textilii rozstříhal a oddělal, aby se neměly kde vyhřívat. Já už ale žádnou tu jahodu nechtěla.
sagiti 10x radši pavouka v puse a hada v kabelce, než myší nálev.
![]()
Těch "překvapení" bych se určitě lekla, možná i zaječela, ale zpětně by to byla legrace. Výluh ze zdechlé myši by mě do smrti pronásledoval.
Plavat s užovkou je náhodou super!
Skoro jako s delfíny, co! ![]()
Candance Však oni taky vypili celou tu konvici, než myš odhalili....babička mojí kamarádky takhle na chalupě uvařila v rychlovarné konvici rejska.
Pinot Noir zajímalo by mě, co to bylo za čaj, že přerazil chuť tý zdechliny. Nebo byly čerstvě po covidu? ![]()
A máš pravdu, toho ostatního bych se lekla, ale u myšího čaje bych přemýšlela o savu. Jak se ta metoda jen jmenovala? Savování asi me, co? ![]()
Tady to není dobrý číst u snídaně ![]()
sagiti dobře, myší čaj se mi najednou jeví jako lákavá varianta, myslím, že v porovnání s vidinou pavouka v puse bych si na něm i pochutnala ![]()
Ne vážně, ten pavouk by byla v lepším případě moje smrt, v horším bych strávila pár let na psychiatrii ![]()
U me furt vede ten slepys v kabelce, jsem zajecela i pri pohledu na fotku tady v diskuzi.
Vari já mám taky ten pocit. Myší vývar je teda taky blbý, to jo.
sagiti dočítám zpětně....tsssss...myší nálev
já jednou teda kafe s mrtvým krtkem...byl vylouhovanej...na návštěvě v chudém domečku-chtěli mi udělat radost-krtek objeven až po dopití kávy
Maureen chutnala ti?
Magráta jistěže...zvláštní delikátní chuť![]()
Do hajzlu už. Minulý týden jsem tady řešila čtyřicítky teploty. Od neděle má zvýšenou teplotu, v úterý k doktorce, ta mu jen posvitila do krku a řekla, že mu nic není. Nedělá se v takových případech CRP? A dnes 37,8, kašel.
Příští týden mají jet na prázdniny k tatínkovi.
tv to je divné, nevypadá to jako ta sedmá nemoc![]()
tv ja bych jen tak spitla, ze kolem me je prekvapive hodne covidu na to, ze je leto, s priznaky horecka, ryma, kasel
tv tyjo to je desny!
tv Já moc to CRP nechápu, naše doktorka k němu má taky vlažný přístup, dělá ho až dětem s dlouhou nemoci nebo horšími příznaky. Minule jsem tam byla s oběma dětma, měly to stejne, ale hrozně vypadala ta starší, tak dělala jen jedné. A takových příběhu je tam víc, já nevím, jestli jim toho tolik pojišťovna neproplati nebo se ten pristroj nějak opotřebuje nebo kde je problém. U dospělé praktické ho dělají snad všem co s rýmou vstoupí do ordinace, automaticky covid test a CRP a až pak jdeš za doktorkou s těma vysledkama.
Uvidíš jak se to vyvrbi, holky to měly na jaře hrozně vleklé, ale ,,běžnou,, virózu. Kdyžtak si to CRP vyžádej v pondělí a nebo kamarádka jela s dítětem v podobné situaci na pohotovost, v pátek doktorka bez CRP, přes víkend vystoupaly teploty tak už to nevydržela, a tam ji CRP i ATB hned daly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.