Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 24. června 2022 09:12

Stezuju si na sebe: vcera vecer jsem chtela jen malinko zalejt zahradu, kdyz ma dneska vydatne prset a o pulnoci prislo dite, jestli ten postrikovac jede furt spravne. Takze pulka zahrady je zalita fakt vydatne, jeste rano to tam cvachta. Druha pulka se modli, aby dnes zaprselo, protoze na tu se uz nedostalo. A na ucet za vodu se moc netesim...

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 24. června 2022 09:27

moora Jo, tak tohle se stalo švagrovi no....vypínali jsme to ve dvě odpoledne, když jsme jim tam přijeli něco otrhat že zahrady a on kuchal rybu v 10 večer.....nejdražší kapr v životě asi:-D A ségra ještě říkala, že u toho celou dobu nadával, on si mluví sám pro sebe ,,kurva že jsem to bral, teď to tady budu do půlnoci dělat jak debil, já se na to vykašlu,, takže dvacet minut si tam vedl svůj monolog a pak mu tam víc jak půl den jela voda. Ono to ani nebylo vidět ani slyšet, jen jsem najednou přebrodila na trávníku u terasy hlubokou louži, ktera byla vlastně přes půl zahrady. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. června 2022 09:33

A ja si stezuju,ze v Recku se dnes deje tolik veci,narodi se vnucka,stavba v nejvetsim proudu a ja trcim tady,sama a pekne nudne pujdu do prace.

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 24. června 2022 09:34

moora  Lituju moc

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. června 2022 09:38

Karja klukům taky dělali jen jednomu, který vypadal hůř. Ale to byl zástup, nevím, jak je to u naší. Naopak muž teď vyfásnul ATB bez crp a ona to byla ta sedmá nemoc

Online viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 24. června 2022 09:48
Reakce na dzizisketa:

sagiti 

Je mi jasné, že fobie má každý jiné, a plně to respektuju. Ale mně hadi přijdou roztomilí, mají ta korálková očička a malé čumáčky a krásné barvy a na omak jsou hladcí, hezky se to hladí... Ale tvl pavouk? Dyť to má osm nohou a už nevím kolik očí, ale rozhodně víc než dvě. Tenhle život určitě nevznikl na této planetě, a pokud ano, jsou důkazem existence pekla. Kdyby mě pámbu chtěl potrestat, tak se narodím v Austrálii.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 24. června 2022 09:54

Maureen Přidávám kafe s vývarem se všemožnou broučí havětí - přijeli jsme po čase na chatu, ex naplnil konvici vodou (aniž ji vypláchl), kafe bodlo, a když jsem vylévala zbávající vodu, udělalo se mi poněkud šouflo - identifikovala jsem škvory, pavouky, myš tedy žádnou.

A pavouk jednou v ručníku, kterým jsem si utírala obličej. Za mého řevu se vydal na útěk po celém mém těle

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 24. června 2022 10:29
Reakce na Evaeva:

tv to je divné, nevypadá to jako ta sedmá nemoc

​No on nakonec žádnou vyrážku neměl..vypadá to, že spadl z virózy do virózy. A mě škrábne.

Karja byla jsem u doktorky dnes a řekla jsem, jestli to CRP může udělat. Udělala, v naprostém pořádku.tak já už nevím.

A teda stížnost další, dnes mi oznámil sambo, že zůstane kvůli té zlomené haksne doma až do konce července. Já už jsem fakt vytočena. Vím, že za to nemůže, ale prostě mě to štve, že je tak dlouho doma. Nemám prostor, navíc mám prázdniny a tohle pro mě nebudou žádné prázdniny. Já to nějak nedávám.ja už bych snad raději chodila do práce.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 24. června 2022 10:30
Reakce na baltik:

tv ja bych jen tak spitla, ze kolem me je prekvapive hodne covidu na to, ze je leto, s priznaky horecka, ryma, kasel

​Ty jo, to mě vůbec nenapadlo. Zkusím mu udělat test.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. června 2022 11:13

tv no to je na nic s tím sambem, úplně tě chápu. Nemohla bys třeba aspoň někam na chatu? Nebo se sambo o sebe kvůli té noze nezvládne postarat? To fakt nejsou žádné prázdniny.

Offline Aranel
6616 příspěvků moje polička 24. června 2022 11:20

tv Ach jo tlapkám hodně!!

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 24. června 2022 11:27

tv v mém okolí teď má covid několik lidí, kteří mu celou dobu statečně odolávali

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 24. června 2022 11:28

Zemřel Ján Zákopčaník (Slunce v duši), tak je mi to tak nějak líto, protože nás těma metzprávama provázel dost dlouho...

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 24. června 2022 11:29

Evaeva ale jo, on se postará. Nákupy zajišťuju já a nosím mu obedy. Akorát je tady pořád . Na chatu jedu na týden, tak aspoň něco. Bude mít vycházky, tak říkal, že můžeme spolu neco podnikat..a já: "jen to ne!!"

Hele, už jsem zase v zenu...zase muzu chodit do práce, on je doma s nemocnakem.

A nemocnak už má 38,2... nejlepší reakce moji máti, když jsem ji volala.."Já sa doseru". Tak to je přesné.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 24. června 2022 11:29

Hanka H vyhrála jsipavouk v ručníku(smajlík nepostačuje)

tv jak já tě chápu a tlapkámovšem útěcha je opravdu málo...bude to hodně náročné

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 24. června 2022 11:30
Reakce na tina:

tv v mém okolí teď má covid několik lidí, kteří mu celou dobu statečně odolávali

​Dělala jsem mu samotest doma a nemá to tam..

Aranel

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 24. června 2022 11:30
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. června 2022 11:42

tv tak super, na chatě si od něj odpočineš

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 24. června 2022 11:44

Evaeva jojo, už se moc těším, jezdíme s kamarádkama každý rok, i s dětmi. Snad děti budou zdravé.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. června 2022 11:53

tv když tak pojedeš sama