Nemám nijak komplexní přehled.
Stěžovací vlákno
U nás dikybohu není kratší uvazek problem, výhoda veřejné správy je, ze at skripou zubama jakkoli, musí ho povolit. Dítě nebylo nemocný snad od října, skolka nam jede i přes prázdniny. Nevěšte hlavu, bude lip
! (Všechny tím chci nakazit)
Život není fér. Zemřela mi kamarádka, 39 let. Máme jedno dítě stejně staré a známe se asi od jejich narození. Poslední dobou už teda spíš virtuálně. Věděla jsem, že je dlouho nemocná, ale nevěděla jsem, jak je to vážné. ![]()
Renusatko upřímnou soustrast ![]()
Co se to, proboha, děje?! To je už několikátá podobná stížnost.
Renusatko Upřímnou soustrast.
Renusatko Upřímnou soustrast, je to hrozne když odejde takhle rodič od dětí.
Renusatko upřímnou soustrast, já se dnes taky dozvěděla o úmrtí v širší rodině a maminka je od pátku v nemocnici, měla strašně vysoký cukr ( 22), no jsme rádi, že z toho Řecka, kde byla, se vrátila celá a už se to snad všechno v lepší obrátí.
Evaeva Máš pravdu. Tady to čtu často.
Catherinne Přeju ať to s maminkou je v pohodě. O rodiče se člověk bojí stejně jako o děti.
A tobě také upřímnou soustrast.
Catherinne Ať se dá maminka brzy do pořádku. ![]()
Renusatko upřímnou soustrast. ![]()
Je to hrozné.
Catherinne držím palce. Ať je maminka brzo v pořádku.
Renusatko uprimnu sustrast
Teraz mindoslo, ze ta moja kamaratka by 39 mala prave v tieto dni.
Renusatko úprimnú sústrasť.
Renusatko To je mi líto, upřímnou soustrast.
Catherinne Tobě také a mamince úspěšnou rekonvalescenci!
Mám na terase dost květináčů s kytkama a neustále z nich vybírám hlemýždě , slimáky , hnědý, černý a hlemýždě pruhovaný. Je to nechutný, proč to dělají, okolo mají celou zahradu.
Tak Betty no doprcic a ja si rikala,ze kdyz si poridim kytky do nadob budu mit klid.![]()
Renusatko Je mi to líto. Upřímou soustrast. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.