Pinot Noir tyjo ty delas "jen" 15h tydne? Tak ted mam hruzu jeste vetsi, dvojnasobek nemuzu zvladnout
No jo, ale zase dvě děti. S jedním jsem pracovala na poloviční úvazek a stihla jsem dostudovat účetní certifikaci.
Pinot Noir tyjo ty delas "jen" 15h tydne? Tak ted mam hruzu jeste vetsi, dvojnasobek nemuzu zvladnout
No jo, ale zase dvě děti. S jedním jsem pracovala na poloviční úvazek a stihla jsem dostudovat účetní certifikaci.
Pinot Noir to mě paradoxně trochu uklidňuje, že je jedno, jaký úvazek si vezmu, protože pokud budou děcka stejně nemocný jak loni, tak si vyzvednu v říjnu kartičku a spis a uvidí mě tam znovutak v květnu
Ony tyhle pidi úvazky jsou docela zrádné v tom, že když dělám tři hodiny denně, tj. 15 týdně, nikdo jaksi nepočítá s tím, že bych měla PN nebo osetřovačku. Protože tři hodiny, to se vždycky nějak zvládne, však v noci času dost.
Jak já bych chtěla být školkovým dítětem a muset chodit po obědě spát.
711990 tak nase skolka po te legislativni zmene financovani briskne zkratila provozni dobu a velkoryse nabizi moznost zustat "prescas" za extra poplatky, ktere nam, kteri v praci nekoncime ve dve hodiny, nakonec to skolkovne prodrazi tak, ze bychom platili vyrazne vic, nez pred tou zmenou
. Mne to hrozne zvedlo mandle. Ale ja uz jsem fakt citliva a vytoci me ted leccos. deti jsou nemocne nonstop, od ledna do dubna ruzne virozy vylepsene zanety spojivek a stredousi, jakmile se udelalo jaro a hezky, tak se spustil rezezec nestovic, ktery plynule presel ve zdravotni potize mladsiho, i na hospitalizaci doslo. Ja jen cekam, kdy se nekdo rozkasle a zjistime, ze jsme si z nemocnice prinesli covid. To by nam bylo podobne. V praci jsem si ted natvrdo dala očr, protoze to se neda, clovek je myslenkami jinde, i kdyz jsou deti zrovna chvili potichu. Az si rikam, jestli jsem s tim nastupem do prace nemela rok pockat, ta nemocnost je letos strasliva.
Gatita tyjo to je straslivy!!!
Gatita ja jsem kdysi podobnou situaci nevydrzela, nastoupila jsem ve dvou letech ditete a po par mesicich zase skoncila. A to byl tenkrat syn jeste sam, mit dve nemocne na stridacku musi byt des. U nas to bylo jeste vylepsene absolutnim odmitanim jesli, kazde rano řev, pri nemoci velka radost, ze se jde k doktorce a ne do jesli. Ve trech letech to teda nebylo o moc lepsi. Uz se dite prece jen obcas nedrzelo doma futer, ze nikam nechce, ale stejne za 9 mesicu jsem sla na dalsi materskou.
Taková blbá stížnost. Štve mě, že se teď prodávají obyčejná trika, která jsou krátká i když nejsou crop top nebo jsou fakt velmi oversized. Jak jsem v práci dost času v předklonu, tak mi neustále leze ven spodní čašt zad a radši nechci vědět, co ještě.
Včera jsem na šnůru vedle sebe věšela svoje trika velikosti dámské M a klučičí vel. 152 a jejich byly delší ![]()
Stěžuju si (zas
) na samba, moc nevychází se svými rodiči, tedy s nimi pokud nemusí nemluví a tedy všechna organizace jejich pobytu u nich o prázdninách je na mě. A při tom se samozřejmě od nich nevyhnu dotazům proč je takový, že mu snad nic neudělali atd.
A vůbec, jak máte vyřešené prázdniny a hlídání dětí?
brrr nevím, jestli stále ano, ale mívali naprosto jednoduché jednobarevné, hladké, skvěle ušité trička z kvalitní bavlny, pevná, nepřetáčely se v pracovních oděvech. Brudra. Nebo doporučím pánské nejmenší číslo v M&S. Takové ty domácí, na spaní... ty jsou taky pořád stejný a te je má muž určitě druhým rokem a furt to peru.
K tem tričkám...na bezne noseni, jednobarevne, nejlip k letnim suknim, CityZen. Genialni vyrobek, dražší ale kvalitni, ceska znacka jako bonus. Muz ma dve, ja tri barvy, neopiraji se, nepotiva...nejsem dealer![]()
Když to tady tak čtu, měla jsem plný úvazek se třemi dětmi a bez chlapa. Nebyla to úplně sranda, ale šlo to zvládnout. Hodně mi pomáhala máma.
Zpětně si stěžuju ![]()
Kora to hodně mi pomáhala mama je asi klíčový?
Kora máma, která pomáhá, je v mnohých případech užitečnější než chlap.
brrr mrkni na trika do pánských v Reserved. Některé modely mají i v XS, ty si kupuju já, jsou mnohem delší, než dámská.
Gatita to děsný s tou školkou! Kolik hodin je těch dotovaných? Ta Očr byla teď rozhodně dobrá volba, kdy jindy, vždyť to nebyla žádná rýma.
JankaM zrovna včera jsem na organizaci prázdnin myslela. Babička měla úmrtní den a shodou okolností dcera chtěla vidět, jak jsem vypadala jako malá, tak jsme si prohlížely stará alba. Děda měl fotografování jako zálibu, takže ta alba jsou vpodstatě kronikou mých pobytů u nich, i s popisky typu: 1.-18.8. u babičky a dědy na chalupě. Tak mi přišlo líto, že ničeho takového se moje dcery od svých prarodičů nedočkají. Ani na týden, ani na tři dny, ani na jedno přespání. Tak jsem přemýšlela, že je super, že mi běží teprve první rok mateřské/rodičovské, že letos je ještě o prázdninách školka, pak budu doma a za tři roky, až budu zase pracovat, bude starší dceři osm, takže bude o prázdninách snadněji umístitelná na nějaké ty příměšťáky, tábory, a tak.
JankaM jestli potřebuješ hlídání, tak to asi budeš muset překousnout. A nebo ať si ten týden zařídí sambo, jak dokáže ![]()
Nás to čeká až za dva roky, ale hodlám plně využívat nabídku příměstských táborů v místním DDM
Mají dobrý program, úplně ho dětem závidím. Babičky ještě pár let v důchodu nebudou, tak si myslím, že jestli si děti vezmou dohromady na týden, bude to hodně.
Nezkoušela jsi bezpotisku? Jinak ze cityzen má jedno triko muž a zdá se vážně kvalitní.
Mohučanka u nás dělají příměšťák od tří let, starší syn jde letos podruhé, těší se už od října ![]()
Cityzen jen skvělý, dostala jsem ho k vánocům, nosila jsem ho jako těhotná a přesto má pořád tu samou (netěhotenskou) velikost. A je strašně příjemné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.