Archivářka jezis, to falukorv. To je tak strasne hnusny ![]()
Stěžovací vlákno
Garfie
to inak poznám.Mala som 3 roky,boli sme na dovolenke pod stanmi.Mama ma išla dať spať, ostatní sedeli okolo ohňa. Po nejakom čase som sa vrátila k ohňu ja a vraj som všetkým slávnostne oznámila,že som mami uspala :)
Títo dvaja majú 7 a 9 a majú nastavený režim,ktorý je cez prázdniny mierne posunutý. Ono by nevadilo,že sú dlhšie hore,no poobede už boli obaja dosť KO a prvý deň sa zobudili už o 7
tajne som dúfala,že sa zobudia neskôr.
(Do radostného vlákna by dnes šlo, že teraz ešte spia
)
Diky. Uvedení falunske uzenky na pravou míru
Fakt hnusný? Straším tím děti od raného dětství, tak ať vím, s čím budou chodit na psychoterapii![]()
Mha jeden soused to prinesl na grilovani. Mne to chutnalo jako neco mezi tocenakem a lancmitem, kterej byl navic sladkej. Ani ten gril tomu nepomohl. Pak se to snazil udat, ale vubec nikdo to nechtel ![]()
Lama_z_Lana Díky za připomenutí názvu, Já věděla, že je to slovo jak z katalogu Ikea, ale nechtělo se mi to hledat.
Mha hnusný... Když je hlad, je i falunská uzenka dobrá.
Mha no a mě se teď vybavil seznam živočichů s nasládlým masem. ![]()
Mha Archivářka no ze vzorku tri Cechu, Amerecina, Turkyne a Inda to fakt nikomu nechutnalo ![]()
Prosím cituj, inspirace není nikdy dost![]()
continuity teda babička, co mě o prázdninách budí
Ale máš pravdu, že puberťáci potřebují hodně spát, prý stejně jako batolata, to nedělá nikdo z nich.
Archivářka Celý život si představuju, jak asi vypadá a chutná!
Která dobrá duše nám ji ze Švédska doveze?
Jak se jí asi vede?
Jiná Realita už někdy před deseti lety doporucovala na migrénu pytlik chipsů ![]()
Myslím, že jí před měsícem zemřela maminka. ![]()
Jé, falunská uzenka! Asi moje nejoblíbenější kapitola z mý oblíbený knihy. Mimochodem, Švédové mají ještě nějaký naložený sledě, žejo?
Bledule To je mi líto. :-( Jestli jsi s ní nějak v kontaktu, tak ji pozdravuj. Na ni se to hrozně sypalo.
continuity teda babička, co mě o prázdninách budí
Ale máš pravdu, že puberťáci potřebují hodně spát, prý stejně jako batolata, to nedělá nikdo z nich.
Tak upřímně, nikdo by je nebudil, u nás je spánek posvátný. jenže to znamená, že budou klidně vzhůru do jedné a jak nejdou zvyklé, že se kolem nich večer už spí, tak se nechovají úplně přiměřeně situaci. A na druhou stranu, když v poledne rozlepi oči, očekávají oběd na stole.
To není nic, co bys chtěla přivézt babičce na hlídání.
Bledule To je mi líto. Měla nemocného i tatinka, jestli si dobře pamatuji :-(
Bledule Myslím, že teď to má JR fakt moc složité. Maminka, velmi nemocný a svéhlavý tatínek, na starosti rodinnou firmu - pekárnu, což je v této době strašný strašný, své nemoci a starosti. Achjo, moc jí držím palce.
Jsek dneska mimořádně doma s dcerou. Kromětoho, ze jsme mely jit trhat zoubek,jsme se chystaly spolu ten den poradne uzit. A dcera se rano vzbudila s teplotou. (Pred dvema tydny dobrala antibiotoka na anginu ![]()
Bioritmy u pubertaku potvrzuji, neter a syn to maji posunute taky![]()
V neděli jsem si přivezla dvě koťata - super, v něděli večer zedřená noha o betonovou tvárnici (děsně blbě se mi tyhle věci hojí), v pondělí ráno s manželem do FN s ledvinovou kolikou (už je dobrý), v pondělí večer mě kotě pokousalo, bolest jak blázen, v úterý v práci do 6 do večera, dnes se starší dcerou k lékaři, já na chirurgickou ambulanci - podebralo se mi kousnutí a prý kdy byla tetanovka, když je úraz tak nesmí být déle něž 5 let, tak už mám i tu tetanovku, do toho mi týden otéká pravý kotník. Ani snad nechci vědět co bude zítra...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.