Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 08:04

Archivářka jezis, to falukorv. To je tak strasne hnusny

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 08:15

Garfie to inak poznám.Mala som 3 roky,boli sme na dovolenke pod stanmi.Mama ma išla dať spať, ostatní sedeli okolo ohňa. Po nejakom čase som sa vrátila k ohňu ja a vraj som všetkým slávnostne oznámila,že som mami uspala :)

Títo dvaja majú 7 a 9 a majú nastavený režim,ktorý je cez prázdniny mierne posunutý. Ono by nevadilo,že sú dlhšie hore,no poobede už boli obaja dosť KO a prvý deň sa zobudili už o 7 tajne som dúfala,že sa zobudia neskôr.

(Do radostného vlákna by dnes šlo, že teraz ešte spia )

Offline Mha
příspěvků moje polička 03. srpna 2022 08:27

Archivářka

Diky. Uvedení falunske uzenky na pravou míru

Lama_z_Lana

Fakt hnusný? Straším tím děti od raného dětství, tak ať vím, s čím  budou chodit na psychoterapii

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 08:29

Mha jeden soused to prinesl na grilovani. Mne to chutnalo jako neco mezi tocenakem a lancmitem, kterej byl navic sladkej. Ani ten gril tomu nepomohl. Pak se to snazil udat, ale vubec nikdo to nechtel

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 03. srpna 2022 08:34

Lama_z_Lana Díky za připomenutí názvu, Já věděla, že je to slovo jak z katalogu Ikea, ale nechtělo se mi to hledat.

Mha hnusný... Když je hlad, je i falunská uzenka dobrá.

Offline Mha
příspěvků moje polička 03. srpna 2022 08:44

Lama_z_LanaArchivářka 

Sladký lančmit

musím znovu přečíst Děti z Bullerbynu. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 08:46

Mha no a mě se teď vybavil seznam živočichů s nasládlým masem.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 08:47

Mha Archivářka no ze vzorku tri Cechu, Amerecina, Turkyne a Inda to fakt nikomu nechutnalo

Offline Mha
příspěvků moje polička 03. srpna 2022 08:47

continuity

Prosím cituj, inspirace není  nikdy dost

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2022 09:10

continuity teda babička, co mě o prázdninách budí Ale máš pravdu, že puberťáci potřebují hodně spát, prý stejně jako batolata, to nedělá nikdo z nich.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 11:19

Archivářka Celý život si představuju, jak asi vypadá a chutná! 
Která dobrá duše nám ji ze Švédska doveze? 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 11:44
Reakce na Sweet Potato:

​Jak se jí asi vede? 

Jiná Realita už někdy před deseti lety doporucovala na migrénu pytlik chipsů 

Myslím, že jí před měsícem zemřela maminka.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 11:51

pecka u nás byl budíček před odjezdem z Nitry v 5:15, chtělo se mi plakat

Mha Děto z Bullerbynu se dají číst vždycky, teď je posloucháme jako audioknihu na cestách- načetla je Libiše Šafránková a je to fakt kouzelné...

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 11:53

Jé, falunská uzenka! Asi moje nejoblíbenější kapitola z mý oblíbený knihy. Mimochodem, Švédové mají ještě nějaký naložený sledě, žejo?

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 11:56

Bledule To je mi líto. :-( Jestli jsi s ní nějak v kontaktu, tak ji pozdravuj. Na ni se to hrozně sypalo.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 12:01
Reakce na Evaeva:

continuity teda babička, co mě o prázdninách budí Ale máš pravdu, že puberťáci potřebují hodně spát, prý stejně jako batolata, to nedělá nikdo z nich.

​Tak upřímně, nikdo by je nebudil, u nás je spánek posvátný. jenže to znamená, že budou klidně vzhůru do jedné a jak nejdou zvyklé, že se kolem nich večer už spí, tak se nechovají úplně přiměřeně situaci. A na druhou stranu, když v poledne rozlepi oči, očekávají oběd na stole. 

To není nic, co bys chtěla přivézt babičce na hlídání. 

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 12:02

Bledule To je mi líto. Měla nemocného i tatinka, jestli si dobře pamatuji :-(

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 12:06

Bledule Myslím, že teď to má JR fakt moc složité. Maminka, velmi nemocný a svéhlavý tatínek, na starosti rodinnou firmu - pekárnu, což je v této době strašný strašný, své nemoci a starosti. Achjo, moc jí držím palce.

Offline Mulen
5030 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 12:25

Jsek dneska mimořádně doma s dcerou. Kromětoho, ze jsme mely jit trhat zoubek,jsme se chystaly spolu ten den poradne uzit. A dcera se rano vzbudila s teplotou. (Pred dvema tydny dobrala antibiotoka na anginu

Bioritmy u pubertaku potvrzuji, neter a syn to maji posunute taky

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 12:33

V neděli jsem si přivezla dvě koťata - super, v něděli večer zedřená noha o betonovou tvárnici (děsně blbě se mi tyhle věci hojí), v pondělí ráno s manželem do FN s ledvinovou kolikou (už je dobrý), v pondělí večer mě kotě pokousalo, bolest jak blázen, v úterý v práci do 6 do večera, dnes se starší dcerou k lékaři, já na chirurgickou ambulanci - podebralo se mi kousnutí a prý kdy byla tetanovka, když je úraz tak nesmí být déle něž 5 let, tak už mám i tu tetanovku, do toho mi týden otéká pravý kotník. Ani snad nechci vědět co bude zítra...