Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 12:37

Posunutí u puberťáku potvrzuji. 15letá nejde spát před pulnocí a vstává po desáté, ta 17letá je většinou před pulnocí tuhá. 

Jo a ještě přidávám invazi minipavoučků v děstském pokoji.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 12:40

Já si v tomto pařáku v poledne vydymila celý byt olejem.

Ještě jsem si říkala jak jsem šikovná, že už mi zbývá uvařit jen rýže a žehlení jsem zvládla, dokud šlo větrat. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 03. srpna 2022 13:06

Liesel zítra bude dobře!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 13:11

andulka01 

Myslím, že ke všem těm katastrofám JR ještě řešila stavební práce na baráku. Jestli to tu čte, taky moc držím palce. Měla naloženo hrozně moc a konec v nedohlednu...

Offline Mha
příspěvků moje polička 03. srpna 2022 13:13

Bledule

Pozdravuj Jinou realitu, jestli máš na ni kontakt.

žluťásek

Ano, Bullerbyn, promiň, úplně jsem Tě přehlídla.

A ještě jak se Kerstin namazala krémem na boty.

A stěžuju si, že skoro všechny děcka to po přečtení knížky vyzkoušely. Když ne sebe, tak sourozence.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 13:49

Lama_z_Lana Mha 

Neni to hnusný. Prostě točeňák

Sweet Potato 

Já už ji přivezla několikrát, to byla pro čtenáře Dětí z Bullerbynu povinnost! Tak jestli si vzpomenu...

Marbuša 

Zlatá falunská uzenka! Ty naložený sledi jsou asi něco strašnýho, sami Švédi varujou, že se můžou otvírat jen někde v přírodě, nejlépe o samotě a prej v žádným případě nedávat do kufru

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 13:56

bublifuk snad, zitra chci s holkama na výlet - Poniklá, Harachov, Rokytnice - už vidím, ty zpruzený obličeje, kam je to zase vleču

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 13:59

barbucha ja teda tocenak nemela ani nepamatuju, ale tohle mi teda nechutilo ani trochu. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 03. srpna 2022 14:01

barbucha

Surstroming? 

Nejde mi přehlaska. 

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 14:10

Liesel V Poniklé jsem teď čerstvě byla. Do Rautis na exkurzi nebo asi i na to tvoření doporučuju rezervaci.

Muzeum řemesel nás nadchlo. Myslela jsem napřed, ni jo, zase stodola plná mlátiček, ale první dojem klame. Je to obrovské, zajímavé a majitelé jsou srdcaři.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 14:12

barbucha Kamarádka dovezla z Islandu toho jejich shnilého žraloka. Já jdu do všeho, ale tohle bylo strašně strašný

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 14:18

barbucha tu strašnou věc mám dojem nakonec otevřela statečně Karoleena ? Já to vyhodila zbaběle neotevřený

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 14:32
Reakce na Potrefenáhusa:

barbucha tu strašnou věc mám dojem nakonec otevřela statečně Karoleena ? Já to vyhodila zbaběle neotevřený

​JJ, pořídila to Karoleena dědovi k narozeninám. Asi to patří do přiznání, ale mně to docela chutnalo :) Ta kombinace brambory, zakysané smetany, kousku cibule a kousku ryby byla vysloveně dobrá :)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 14:38

Jak kdyby nestačilo, že jsem si tu dětskou 7. nemoc, kteoru dospělí většinou nechytají, vyžrala nejvíc ze všech a skončila s ATB, tak sotva se mi udělalo lépe, mi zalehly uši. Už týden je mám zalehnutý a je to naprd, bych neřekla že mě to bude tak omezovat.

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 14:45

Potrefenáhusa bram my to taky otevreli a bylo to docela dobre, i kdyz to neni nic, co bych si musela pridat :) jen to po otevreni hodne pachne. 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 14:54

Sairon já jsem měla zalehly uši půlku těhotenství, prej je to překvapivě častý. Pomáhalo mi na to predklonit se, hlavou dolů a vydrzet chvíli. Zalehlo to pak zas, ale na nějakej cas to přineslo úlevu. Asi to bude v těhotenství způsobeny něčím jiným než po nemoci, ale zkus, třeba to na chvíli odlehne.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 15:10

Nečtěte, pokud se nechcete nakazit!

Už je to tu zas!!! Sousedi přivezli asi z dovolené štenice!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 15:32

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 15:40
Reakce na Sairon:

Jak kdyby nestačilo, že jsem si tu dětskou 7. nemoc, kteoru dospělí většinou nechytají, vyžrala nejvíc ze všech a skončila s ATB, tak sotva se mi udělalo lépe, mi zalehly uši. Už týden je mám zalehnutý a je to naprd, bych neřekla že mě to bude tak omezovat.

​Zkus Otic Solution kapky. Jsou to jen bylinky. Mne hrozne pomohla už první aplikace, úplně jsem pak litovala, ze jsem se tak dlouho trápila. Měla jsem pocit, ze s takovou prkotinou se do lékárny ani neleze.

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 15:53

Sairon Pokud muzu poradit, zajdi si pro jistotu na usni. Mne takhle zalehly vloni touhle dobou, myslela jsem, ze z rymy, a jedno uz neodlehlo, ztratila jsem castecne sluch. Pry cim driv se to resi (u me infuzemi a leky), tim vetsi sance na vyleceni. Ja s tim sla az po mesici a dopadla jsem uz docela blbe.