Posunutí u puberťáku potvrzuji. 15letá nejde spát před pulnocí a vstává po desáté, ta 17letá je většinou před pulnocí tuhá.
Jo a ještě přidávám invazi minipavoučků v děstském pokoji
.
Posunutí u puberťáku potvrzuji. 15letá nejde spát před pulnocí a vstává po desáté, ta 17letá je většinou před pulnocí tuhá.
Jo a ještě přidávám invazi minipavoučků v děstském pokoji
.
Já si v tomto pařáku v poledne vydymila celý byt olejem. ![]()
Ještě jsem si říkala jak jsem šikovná, že už mi zbývá uvařit jen rýže a žehlení jsem zvládla, dokud šlo větrat.
Liesel zítra bude dobře!
Myslím, že ke všem těm katastrofám JR ještě řešila stavební práce na baráku. Jestli to tu čte, taky moc držím palce. Měla naloženo hrozně moc a konec v nedohlednu...
Neni to hnusný. Prostě točeňák ![]()
Já už ji přivezla několikrát, to byla pro čtenáře Dětí z Bullerbynu povinnost! Tak jestli si vzpomenu...
Zlatá falunská uzenka! Ty naložený sledi jsou asi něco strašnýho, sami Švédi varujou, že se můžou otvírat jen někde v přírodě, nejlépe o samotě
a prej v žádným případě nedávat do kufru ![]()
bublifuk snad, zitra chci s holkama na výlet - Poniklá, Harachov, Rokytnice - už vidím, ty zpruzený obličeje, kam je to zase vleču![]()
barbucha ja teda tocenak nemela ani nepamatuju, ale tohle mi teda nechutilo ani trochu.
Liesel V Poniklé jsem teď čerstvě byla. Do Rautis na exkurzi nebo asi i na to tvoření doporučuju rezervaci.
Muzeum řemesel nás nadchlo. Myslela jsem napřed, ni jo, zase stodola plná mlátiček, ale první dojem klame. Je to obrovské, zajímavé a majitelé jsou srdcaři.
barbucha Kamarádka dovezla z Islandu toho jejich shnilého žraloka. Já jdu do všeho, ale tohle bylo strašně strašný
barbucha tu strašnou věc mám dojem nakonec otevřela statečně Karoleena ? Já to vyhodila zbaběle neotevřený
JJ, pořídila to Karoleena dědovi k narozeninám. Asi to patří do přiznání, ale mně to docela chutnalo :) Ta kombinace brambory, zakysané smetany, kousku cibule a kousku ryby byla vysloveně dobrá :)
Jak kdyby nestačilo, že jsem si tu dětskou 7. nemoc, kteoru dospělí většinou nechytají, vyžrala nejvíc ze všech a skončila s ATB, tak sotva se mi udělalo lépe, mi zalehly uši. Už týden je mám zalehnutý a je to naprd, bych neřekla že mě to bude tak omezovat.![]()
Potrefenáhusa bram my to taky otevreli a bylo to docela dobre, i kdyz to neni nic, co bych si musela pridat :) jen to po otevreni hodne pachne.

Sairon já jsem měla zalehly uši půlku těhotenství, prej je to překvapivě častý. Pomáhalo mi na to predklonit se, hlavou dolů a vydrzet chvíli. Zalehlo to pak zas, ale na nějakej cas to přineslo úlevu. Asi to bude v těhotenství způsobeny něčím jiným než po nemoci, ale zkus, třeba to na chvíli odlehne.
Nečtěte, pokud se nechcete nakazit! ![]()
Už je to tu zas!!!
Sousedi přivezli asi z dovolené štenice!

Jak kdyby nestačilo, že jsem si tu dětskou 7. nemoc, kteoru dospělí většinou nechytají, vyžrala nejvíc ze všech a skončila s ATB, tak sotva se mi udělalo lépe, mi zalehly uši. Už týden je mám zalehnutý a je to naprd, bych neřekla že mě to bude tak omezovat.
Zkus Otic Solution kapky. Jsou to jen bylinky. Mne hrozne pomohla už první aplikace, úplně jsem pak litovala, ze jsem se tak dlouho trápila. Měla jsem pocit, ze s takovou prkotinou se do lékárny ani neleze.
Sairon Pokud muzu poradit, zajdi si pro jistotu na usni. Mne takhle zalehly vloni touhle dobou, myslela jsem, ze z rymy, a jedno uz neodlehlo, ztratila jsem castecne sluch. Pry cim driv se to resi (u me infuzemi a leky), tim vetsi sance na vyleceni. Ja s tim sla az po mesici a dopadla jsem uz docela blbe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.