Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 16:04

žluťásek díky, ale je to pak ještě horší

MP Meri hned jsem zaukolovala muže ať mi je cestou domů koupí, tak snad to bude fungovat i u mě.

Myrtila já si říkala, že když to nepřejde do pátku, tak si zavolám obvoďačce o žádanku. Včera už jsem myslela že je to lepší, jenže pak jsem šla spát s nedosušenou hlavou a muž na mě otevřel okno a ráno zas špatný

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 16:07

Sairon Žádanku nepotřebuješ. Když tě to bude moc trápit, nečekej a vyraž na ORL.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 17:49

MP Meri jsi moje bohyně.  Sice ty uši ještě trochu tlačí, ale to nejhorší opravdu hned povolilo.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 18:29

Sweet Potato Gammelhai?

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 18:39

Ounz Hakarl. Žraločí maso, nepoživatelné, jedovaté (i smrtelně ve větším množství) plné močoviny, se zahrabe někde do písku, tam se x týdnů pod tlakem fermentuje, čímž se stane poživatelným. Teda, ehm, slovy klasika "zkusíme co ufendi vydrží."

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 18:52

Jedeme z Gdaňska. Zatím jsme chytli 140 minut zpoždění kvůli asi srazenemu člověku...ne naším vlakem...nejede klimatizace ???? a konec cesty v nedohlednu 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 19:07

Sweet Potato jj to je ono, ale neznala jsem ten islandskej název, jen německej - výstižnej: gammelhai  a teda osobně jsem neměla tu čest, jen to účinkovalo v jedný vcelku dobrý 'detektivce' z Islandu

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 19:10

Sairon Jak pise Sweet Potato, zadanka neni potreba. Jestli se nepletu, jsi z Brna? Kdyztak ti muzu napsat, kde berou bez objednani, jeden den v tydnu tam i delaji audiometrii, je teda potreba si to tam vysedet, ale ta doktorka se behem poslednich let docela zhorsila, je dost neprijemna, takze jestli vis, kam takhle jit, nebo ti poradi treba obvodacka, bude to asi lepsi. 

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 19:28

Fakirka Bez klimatizace to musi být peklo. My máme v plánu o prázdninách taky Polsko vlakem. Jsem zvědavá. Už jsme si na infolince zjišťovali varianty, když bude zpoždění.

Známý nám teď vyprávěl, že jezdil o dovolené po Evropě vlakem. Někam dojel, vystoupil, prohlídli a zase nastoupil na jiný vlak a furt dokola. Itálie, Švýcarsko, Rakousko, Česko a Polsko. Všude kromě Česka bez potíží, ani minuta zpoždění. Jen se ocitli v Břeclavi, nebyla lokomotiva a čekalo se snad přes hodinu. Zpět z Polska hned v Bohumíně, kam dojeli včas, nabrali s odjezdem hodinu zpoždění a do Prahy už snad čtyři! Já to nechápu, jak to ty CD dělají. Proč to nedokáží vypočítat správně a následně dodržet.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 19:33

Ounz To by mne zajímalo, jestli to bylo vražedným nástrojem, nebo prostředkem k vynucení přiznání.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 19:56

Sweet Potato to ne..jen ten hlavní hrdina, mentálně retardovaný mladý islandský muž, se zabýval lovem těch žraloků a jejich následným naložením a následně zahrabáním k hnití  a hrozně rád to jedl. Ale je to součástí i toho příběhu vraždy..byla to náhodně koupená knížka, ale fakt dobře se mi četla (i v tý němčině, je to takovej jednoduchej až poetickej příběh, ač tam figuruje ta záhadná smrt)

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 20:13

notna tak už jsme na krásných 180 minutách..

Naštěstí v Katovicích většina lidí vystoupila a my máme kupé pro sebe ..

Offline Makara
3648 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 20:18

Fakirka Tak to jste už za humny, dnes byste mohli být doma

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 20:20

Makara snad jsme ti teď nezakřikly

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 20:48
Reakce na Sairon:

MP Meri jsi moje bohyně.  Sice ty uši ještě trochu tlačí, ale to nejhorší opravdu hned povolilo.

​Super, to jsem rada, snad to vydrží! Já kdybych to nezažila, tak neuverim, ale ta úleva byla fakt okamžitá. Kapala už jsem pak jen několik dni a už se to dikybohu nevrátilo

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 21:09

Sweet Potato  "zkusíme co ufendi vydrží." 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 21:12

Myrtila děkuji, uvidím do pátku, jestli mi přejde ten tlak co tam zůstal a kdyžtak bych ti napsala.

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 21:17

Sairon Jasne, kdyztak napis. Drzim palce, at ti to uplne povoli a ORL neni potreba. 

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 22:40

Sairon mam usi zalehly od 10.7., ted uz je to obcas lepsi, vetsinou vecer, kdyz jsem v klidu. Jenze ja to mam z letadla a pry nejaky kapani do ucha nepomuze, ze problem byl za bubinkem. Mela jsem Bendovy kapky do nosu, ale musi byt delane a byt v nich neco, co ted nevim, jak se jmenuje, takze asi jen na predpis. A pak jeste po tydnu sprej, ktery je vlastne na alergickou rymu. Ale nemam pocit, ze by to nejak vyrazne pomohlo a jsou chvile, kdy bych fakt mlatila hlavou do zdi. Vecer dobry, rano jak kdyz mam hlavu pod vodou. 

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 23:18

Fakirka To je strašný! Snad už se to pak rozjelo a dorazili jste šťastně domů.