Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 23:19

notna jo..už jsem doma. Dotáhli jsme to na 190 minut...

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 03. srpna 2022 23:22

Kokoska já bych na ORL vyrazila radši znovu. 

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 07:28

continuity to ne, on me dr varoval, ze to je na dlouho. Chova se to tak, jak rikal, v usich mi obcas zapraska, coz ma delat, a uz to neboli ani netlaci, jen je to zalehly. Mozna bez tech leku by to bylo horsi, to je jen moje netrpelivost.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 09:27
Reakce na Mha:

barbucha

Surstroming? 

Nejde mi přehlaska. 

​Jo, to je ono. Prej hrůza děs, já nemám odvahu...

Sweet Potato 

O tom shnilým žralokovi jsem slyšela... a pak jsem viděla v nějakým dokumentu, kde průvodce, takto světoznámej gurmán (nebo kuchař? nebo obojí?), kterej v jinejch dílech sežral včetně červů úplně všecko, tak na Islandu toho žraloka fakt nedal

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 09:30

Bledule Takže si jdu preventivně najít telefon na deratizátory To mi připomnělo, nevím, jestli tady nebo na pekle, někdo psal, že mu skáčou reklamy na příšerný pánský trenky. Tak mi to klasicky nedalo, a skákaly mi - překvapivě - reklamy na příšerný pánský trenky.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 09:35

Potrefenáhusa 

Tak vyhodit to by mi zas přišlo líto... 

bram 

Takhle to zní docela dobře. Vono to bude asi chtít, aby to někdo přines, venku to někde dál ode mě otevřel a pak mi dal ochutnat

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 10:44

dostala jsem v noci migrenu asi sem prestanu chodit!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 10:56

barbucha Prej je nejlepší tu konzervu pootevřít ponořenou ve vodě, aby člověk neschytal tu první nejhorší dávku puchu, to jsme i udělali, a pak už se to dalo! 

Mně na tom nakonec nejvíc vadila zakysaná smetana, což je produkt, kterej sám o sobě bůhvíproč nemůžu ani cítit, takže mi to přerazilo i fermentovanou rybu. Já to tu psala myslím už dřív, mám za to, že národ, kterej je zvyklej na tvarůžky a romadur, to nemůže vyvést z míry, jako jo, smrdí to, ale rozhodně ne tak, abych z toho explozivně zvracela všude kolem, jak to prezentujou všelijací zejména Američani v rádoby šokujících "unboxing" videích na Youtube. 

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 11:04

Karoleena 

Tak já myslela že tvarůžky i romadur jsou proti tomu nic (=slabá vůně melounů )... musím to zkusit!

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:00

Věra jsem si nějak záhadné a nevědomky za jízdy otevřela zadní okénko zjistila jsem to až ráno, když jsem jela na nakup. A samozřejmě, stínidlo, které na tom okénku bylo, je v pr....

Jdu dělat parmigianu.. Chjo.. 

Online bublifuk
příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:30

viktorka_od splavu taky... ani jsem to nechtěla psát.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 13:35

Marbuša Doufám, že zůstane u prevence. 

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 14:29

bublifuk je to nějaké divné. Na bolest hlavy vůbec netrpim ale včera js si musela dokonce vzít čípek

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 14:31

Včera večer som sa v reštaurácii priotrávila jedlom. Noc bola strašná, spala som dokopy 1,5 hodiny, dnes som na deti celý deň sama a ešte stále mi je na prd

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 15:42

betsey jezis chuda a co to bolo za jedlo? 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 15:46

betsey 

Tohle je taky dobrá noční můra, protože to se člověku může vlastně přihodit kdykoliv a kdekoliv, fujtajbl. Ať je brzy dobře!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 16:01

Mrakoplas dynda včera sme boli v parku a Alica bola strašne hladná. Išli sme do reštaurácie a ona trvala na lososovi s holandskou omáčkou, nedala si to vyhovoriť (nezdalo sa mi to nejaké veľké riziko, bo u nás bolo ešte stále celkom chladno). Keď jedlo doniesli, zjedla z toho všetkého akurát tak jeden zemiak, takže vlastne šťastie v nešťastí. Ešte sa mohla otráviť aj ona

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 16:12

Kokoska Jen jednou jsem měla zalehlý uši z letadla a bylo to hrozný. Snad dva měsíce to trvalo, než to úplně přešlo.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 18:24

betsey chudinko, moc lituji, přesně kvuli lososovi z restaurace si máma užila kdysi dávno takovou noc jako ty, strašne to bylo, strasne. Doufam, ze už je ti lip a ze jste to dnes zvládli, musel to být hodně náročný den. Ale vecer už se blíží!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 18:43

Malenge díky moc, už je to lepšie a decká už hádam úspešne dobojujem do postelí