notna jo..už jsem doma. Dotáhli jsme to na 190 minut...
Stěžovací vlákno
Kokoska já bych na ORL vyrazila radši znovu.
continuity to ne, on me dr varoval, ze to je na dlouho. Chova se to tak, jak rikal, v usich mi obcas zapraska, coz ma delat, a uz to neboli ani netlaci, jen je to zalehly. Mozna bez tech leku by to bylo horsi, to je jen moje netrpelivost.
barbucha
Surstroming?
Nejde mi přehlaska.
Jo, to je ono. Prej hrůza děs, já nemám odvahu...
O tom shnilým žralokovi jsem slyšela... a pak jsem viděla v nějakým dokumentu, kde průvodce, takto světoznámej gurmán (nebo kuchař? nebo obojí?), kterej v jinejch dílech sežral včetně červů úplně všecko, tak na Islandu toho žraloka fakt nedal ![]()
Bledule Takže si jdu preventivně najít telefon na deratizátory
To mi připomnělo, nevím, jestli tady nebo na pekle, někdo psal, že mu skáčou reklamy na příšerný pánský trenky. Tak mi to klasicky nedalo, a skákaly mi - překvapivě - reklamy na příšerný pánský trenky.
Tak vyhodit to by mi zas přišlo líto...
Takhle to zní docela dobře. Vono to bude asi chtít, aby to někdo přines, venku to někde dál ode mě otevřel a pak mi dal ochutnat ![]()
dostala jsem v noci migrenu
asi sem prestanu chodit!
barbucha Prej je nejlepší tu konzervu pootevřít ponořenou ve vodě, aby člověk neschytal tu první nejhorší dávku puchu, to jsme i udělali, a pak už se to dalo!
Mně na tom nakonec nejvíc vadila zakysaná smetana, což je produkt, kterej sám o sobě bůhvíproč nemůžu ani cítit, takže mi to přerazilo i fermentovanou rybu.
Já to tu psala myslím už dřív, mám za to, že národ, kterej je zvyklej na tvarůžky a romadur, to nemůže vyvést z míry, jako jo, smrdí to, ale rozhodně ne tak, abych z toho explozivně zvracela všude kolem, jak to prezentujou všelijací zejména Američani v rádoby šokujících "unboxing" videích na Youtube.
Tak já myslela že tvarůžky i romadur jsou proti tomu nic (=slabá vůně melounů
)... musím to zkusit!
Věra jsem si nějak záhadné a nevědomky za jízdy otevřela zadní okénko zjistila jsem to až ráno, když jsem jela na nakup. A samozřejmě, stínidlo, které na tom okénku bylo, je v pr....![]()
Jdu dělat parmigianu.. Chjo..
viktorka_od splavu taky... ani jsem to nechtěla psát.
Marbuša Doufám, že zůstane u prevence.
bublifuk je to nějaké divné. Na bolest hlavy vůbec netrpim ale včera js si musela dokonce vzít čípek ![]()
Včera večer som sa v reštaurácii priotrávila jedlom. Noc bola strašná, spala som dokopy 1,5 hodiny, dnes som na deti celý deň sama a ešte stále mi je na prd
betsey jezis chuda
a co to bolo za jedlo?
Tohle je taky dobrá noční můra, protože to se člověku může vlastně přihodit kdykoliv a kdekoliv, fujtajbl. Ať je brzy dobře!
Mrakoplas dynda včera sme boli v parku a Alica bola strašne hladná. Išli sme do reštaurácie a ona trvala na lososovi s holandskou omáčkou, nedala si to vyhovoriť (nezdalo sa mi to nejaké veľké riziko, bo u nás bolo ešte stále celkom chladno). Keď jedlo doniesli, zjedla z toho všetkého akurát tak jeden zemiak, takže vlastne šťastie v nešťastí. Ešte sa mohla otráviť aj ona
Kokoska Jen jednou jsem měla zalehlý uši z letadla a bylo to hrozný. Snad dva měsíce to trvalo, než to úplně přešlo.
betsey chudinko, moc lituji, přesně kvuli lososovi z restaurace si máma užila kdysi dávno takovou noc jako ty, strašne to bylo, strasne. Doufam, ze už je ti lip a ze jste to dnes zvládli, musel to být hodně náročný den. Ale vecer už se blíží!
Malenge díky moc, už je to lepšie a decká už hádam úspešne dobojujem do postelí
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.