betsey no moje nervy ![]()
Stěžovací vlákno
betsey ježis kvůli pstruhovi s holandskou omáčkou jsme s kolegou skončili na služební cestě na Moravě na pohotovosti. Projeli jsme se sanitkou. Druhej den jsme jeli čtyři hodiny zpátky vlakem.
Tohle jídlo si už nikdy nedám!
Dobrý deň, volam sa janulik a som totalna krava,
povedala som niečo o niekom čo malo byť nepovedane. Hrozne ma to mrzí ale nejde to vziať späť.
Len som to chcela dostať von. Ďakujem.
betsey jsi statečná! Ať je klidná noc a načerpas síly, snad už se zitra budeš cítit dobre.
Janulik03 soucitim![]()
rasaNori dik no už je to tam. Huba mi predbehla rozum ![]()
Než dorostou moje děti, tak to beztak všechno zakazou![]()
Janulik03 No soucítím. Já jak jsem ukecana, strašně moc mluvím a jakoby jak nic nezažívam, tak prostě najednou hodně mluvím o jiných lidech a to tady na vesnici je úplně debilni zvyk, protože já to ani nemyslím špatně, ale špatně to může myslet nějakej ten další, blbě to pochopit, každej každýho zna. Ale už jsem se na to zaměřila, že prostě nemám říkat nic. Navíc sambovi se všichni svěřují, prostě on sice člověka nezná jménem, ale ví kolik má nemovisti, zdravotní stav,prostě on je hroznej sběrač životních osudu a pak mi to všechno řekne a v klidu si to zapomene..... Já vím tohle je jiný případ, ten tvůj je mnohem citlivější a určitě té to mrzi a budeš to vedet na priste, co se dá dělat jiného....
Karja mno práveže mne tak akosi každý všetko povie. A ja som ticho. Ale teraz mi zverila dcera jednej znamej ze sa po skole stahuje za priatelom na druhy koniec štátu a ja som akosi predpokladala ze to doma vedia. Nic nenasvedčovalo tomu ze je to inak a ja som to medzi rečou trošku poodhalila. No facku by som si dala. Mladá sice sa na mňa nehnevá ale mne to strašne mrzí. Zas budem uz len cusat a počúvať.
Janulik03 treba se mlade ulevilo, ze se to provalilo.
Janulik03
(a vlastne jsi to vyresila za ni)
Janulik03 A ona ti řekla "u nás doma to neříkej"? Pokud ne, opravdu si nemáš co vyčítat.
Janulik03 No tak to je prostě nedorozumění;-), určitě to tak bere i ona.
Sweet Potato to nieee ale aj tak no, sklamala som. moora no jej mama je nastvana ze sa mlada zverila mne a nie jej. Co verim ze zamrzí.
Janulik03 Ale nezklamala! Copaks to mohla tušit?
Chápu, že tě to mrzí, i všechny ostatní. Ale tvojí vinou ta situace nenastala!
Janulik03 Moc řešíš.![]()
Řekla ti, že to rodiče nevědí? Neřekla. Takže to není tvoje chyba, nejsi jasnovidka (nebo aspoň si myslím, že nejsi
). Možná ti to i řekla schválně, a počítala s tím, že to zmíníš. A že mámu mrzí, že to neřekla napřed jí? No ale to je přece její problém, jaký má s dcerou vztah, ne tvůj.
Janulik03 Jej, já se bála, bůhvíco to nebude....tohle chápu, že tě mrzí, ale fakt to není žádná tragédie, nemohla jsi to vědět, mohla dodat, že to doma ještě netuší nebo tak něco. Vážně si z toho nedělej hlavu. Je to jak říká SunEclipse!
betsey Ty jo, tak to je mi moc líto!! A dáš to nějak vědět do restaurace? Jako nějaká zpětná vazba by se hodila!
rasaNori Hele, ale třeba ne, tohle náhodou proběhlo hodně dobře, policie k tomu přistoupila velmi rozumně a rodiče snad taky.
rasaNori no na tohle mi vzdycky přišel nejlepší stálej oddíl, kde člověk dobře zná spolutaborniky i vedoucí...ale když si vzpomenu na náš oddíl, kde se dělaly noční výsadky několik kilometrů daleko, takže občas svazela deti zpátky pohraniční stráž (tábor bejval kousek od Novyho Vojirova a hranic s Rakouskem), tak se zpětne tem vedoucím divím, vždyť byli jednou nohou v krimu!!! Ale zážitky super, to zas jo!
Garfie presne nad tým som rozmýšľala, žs by som im mala dať vedieť, nech si dajú pozor a neotrávia ďalších hostí. Napíšem im email alebo zavolám
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.