Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 13. srpna 2022 14:10

Pinot Noir No já jsem vždycky když balím, strašně moc ráda, že se ti moji najedí v civilizaci celkem kdekoli :)

Online Sweet Potato
40386 příspěvků moje polička 13. srpna 2022 14:37

Lama_z_Lana Jako...samozřejmě tě lituju, ale přiznávám, že jsem vyprskla. To je fakt nějaké prokletí.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. srpna 2022 14:40

Lama_z_Lana

Kolikátý už to je? Soucítím...

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. srpna 2022 14:48

Sweet Potato jako...ja fakt nevim koho ty moje kola tak drazdi

dynda ja uz to snad radsi ani nebudu pocitat. Doufam, ze muj Semuk je doma zamcenej v komere na svym miste! Jinak me klepne! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. srpna 2022 15:01

Lama_z_Lana 

Doufám, že tentokrát jsi koupila takový, co by sis nikdy dobrovolně nevybrala .

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 15. srpna 2022 15:19

Nevím, jestli to dát sem nebo do vlákna "blbých"dotazů, protože si chci postěžovat a zároveň se zeptat, kdy to šišaté období skončí?

Vypadá to, že mám utržený meniskus a bude se to muset řešit.

Válčím se zubem. Momentálně čekám , s obří vyvrtanou dírou do které se vejde minimálně půlka husy a metrák brambor, na vytržení, abych pak půl roku čekala na implantát (jo, budu v práci kočka) a vysolila za něj nehorázný peníz.

Právě jsem zjistila, že mám prasklou obroučku u oblíbených brýlí.

A asi už jen piditřešinkou je rozpliznutí podrážky u sandálů, nešmajdám a stejně. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. srpna 2022 16:31

tzaziki Bude dobře, tohle je jen souhra blbých náhod, někdy to tak je a mají to občas všichni.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 15. srpna 2022 16:49

tzaziki ach jo tlapkám moc

Důležité je zdraví, sandály jsou nepříjemné, ale léto se chýlí ke konci a je to vlastně prkotina. Hlavně ať tě moc netrápí zub a to koleno dopadne dobře. 

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 15. srpna 2022 17:55

tzaziki vybereš si teďka všechny nepříjemnosti na budoucích pár let dopředu a pak už to bude dobrý!

Evaeva nezapomeň na ramínka!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2022 19:52

viktorka_od splavu jaký ramínka? Jako sebou na dovolenou? Neblázni, na co? Já mám sebou jedny šaty, jinak samé outdoorové hadry, my jsme pořád v lese Ale máma vozí věšák na dveře

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 15. srpna 2022 19:55

Evaeva jsem si vzpomněla na jednu uživatelku, která si s sebou vozila ramínka páč ve skříních v penzionu nejsou/je jich málo, dodnes se tomu nemůžu přestat smát

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2022 20:21

viktorka_od splavu

hele, ale ramínka moc místa nezaberou, tak vlastně proč ne. Ty bych někam nacpala

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 15. srpna 2022 20:22

viktorka_od splavu nevím, jestli je ještě nějaká jiná, ale já teda tak 5 věšáků vozím. Já mám šaty, muž pár košil a 4 věšáky nestačí. Pokud teda nechci nosit zmuchlaný hadry a to nechci.  Nahoře na kufru je podélná kapsa a tam se vejdou akorát. 

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 15. srpna 2022 21:25

Catherinne Jojo, to je prostě o tom životním obdobi. Já v té podélné kapse vezla teď omalovánky a kreslící podložky:-D. To je prostě taková časově variabilní kapsa;-)

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 15. srpna 2022 21:34

Evaeva jsem si vzpomněla na jednu uživatelku, která si s sebou vozila ramínka páč ve skříních v penzionu nejsou/je jich málo, dodnes se tomu nemůžu přestat smát

​Budeš se za břicho popadat, ale já v poslední době na dovolenou vozím i kuličky do wc a sprej na wc. Mám ráda čistej a voňavej záchod a v těch lokacích, kam jezdíme, wc využíváme fakt mockrát denně

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2022 22:21

Mermaid ty kuličky mladší vyloženě nesnáší. Na záchod, kde jsou, si naprosto odmítá sednout

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. srpna 2022 22:24
Reakce na Mermaid:

v těch lokacích, kam jezdíme, wc využíváme fakt mockrát denně

​To zní jako super dovolená

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 15. srpna 2022 22:41
Reakce na dynda:

​To zní jako super dovolená

Online Garfie
28561 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 03:59

dynda

Evaeva Dobře dělá, ty kuličky jsou hrozně neekologické, jeho generace už je nebude používat, uvidíš!

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 16. srpna 2022 05:12

dynda no jo no, někdo to tak mimo Evropu má a neuděláš s tím nic