Pinot Noir No já jsem vždycky když balím, strašně moc ráda, že se ti moji najedí v civilizaci celkem kdekoli :)
Stěžovací vlákno
Lama_z_Lana Jako...samozřejmě tě lituju, ale přiznávám, že jsem vyprskla. To je fakt nějaké prokletí.
Kolikátý už to je? Soucítím...
Sweet Potato jako...ja fakt nevim koho ty moje kola tak drazdi ![]()
dynda ja uz to snad radsi ani nebudu pocitat. Doufam, ze muj Semuk je doma zamcenej v komere na svym miste! Jinak me klepne!
Doufám, že tentokrát jsi koupila takový, co by sis nikdy dobrovolně nevybrala
.
Nevím, jestli to dát sem nebo do vlákna "blbých"dotazů, protože si chci postěžovat a zároveň se zeptat, kdy to šišaté období skončí?
Vypadá to, že mám utržený meniskus a bude se to muset řešit.
Válčím se zubem. Momentálně čekám , s obří vyvrtanou dírou do které se vejde minimálně půlka husy a metrák brambor, na vytržení, abych pak půl roku čekala na implantát (jo, budu v práci kočka) a vysolila za něj nehorázný peníz.
Právě jsem zjistila, že mám prasklou obroučku u oblíbených brýlí.
A asi už jen piditřešinkou je rozpliznutí podrážky u sandálů, nešmajdám a stejně.
tzaziki Bude dobře, tohle je jen souhra blbých náhod, někdy to tak je a mají to občas všichni.
tzaziki ach jo tlapkám moc ![]()
Důležité je zdraví, sandály jsou nepříjemné, ale léto se chýlí ke konci a je to vlastně prkotina. Hlavně ať tě moc netrápí zub a to koleno dopadne dobře.
viktorka_od splavu jaký ramínka? Jako sebou na dovolenou? Neblázni, na co? Já mám sebou jedny šaty, jinak samé outdoorové hadry, my jsme pořád v lese
Ale máma vozí věšák na dveře ![]()
Evaeva jsem si vzpomněla na jednu uživatelku, která si s sebou vozila ramínka páč ve skříních v penzionu nejsou/je jich málo, dodnes se tomu nemůžu přestat smát![]()
hele, ale ramínka moc místa nezaberou, tak vlastně proč ne. Ty bych někam nacpala ![]()
viktorka_od splavu nevím, jestli je ještě nějaká jiná, ale já teda tak 5 věšáků vozím. Já mám šaty, muž pár košil a 4 věšáky nestačí. Pokud teda nechci nosit zmuchlaný hadry a to nechci. Nahoře na kufru je podélná kapsa a tam se vejdou akorát.
Catherinne Jojo, to je prostě o tom životním obdobi. Já v té podélné kapse vezla teď omalovánky a kreslící podložky:-D. To je prostě taková časově variabilní kapsa;-)
Evaeva jsem si vzpomněla na jednu uživatelku, která si s sebou vozila ramínka páč ve skříních v penzionu nejsou/je jich málo, dodnes se tomu nemůžu přestat smát
Budeš se za břicho popadat, ale já v poslední době na dovolenou vozím i kuličky do wc a sprej na wc. Mám ráda čistej a voňavej záchod a v těch lokacích, kam jezdíme, wc využíváme fakt mockrát denně ![]()
Mermaid
ty kuličky mladší vyloženě nesnáší. Na záchod, kde jsou, si naprosto odmítá sednout![]()
v těch lokacích, kam jezdíme, wc využíváme fakt mockrát denně
To zní jako super dovolená ![]()
dynda no jo no, někdo to tak mimo Evropu má a neuděláš s tím nic
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.