Magráta užij si to! Mám Znojmo moc ráda. Je to částečně tím, že tam máme kamarády, ale i to město se mi líbí, jeho okolí, možnosti vinařské turistiky... Letos tam nejedeme, ale teď několik let jsme tam vyrazili každoročně.
Stěžovací vlákno
No jo, tak mě čeká 14 dní v domě rodičů se zahradou a kočkou, abych pak taky uklidila, než přijedou! Myslím, že jim to je moc příjemné, přijet do uklizeného
(sama sobě si dávám palec nahoru), ale na vymejvání ledničky to nevidím teda Evaeva ![]()
Loni jsem musela vyhazovat strašně moc hnijících rajčat odrůdy Coeur de Boeuf (nebo nějaké takové podobné). To mě teda zas tak moc nebavilo, ale prostě ohromným tempem praskaly a plesnivěly...
Pinot Noir já mám taky Znojmo ráda, bydlí tam nejlepší kamarádka a město se mi taky líbí
těším se do Enotéky, tam snad půjdeme hned dnes večer
Candance Já nevím, my jedeme zítra, děti si vezme i sambo, ale zas mi přijedou truhláři něco řešit a tak....nestíhám
Malenge no jo, v baráku je to jiné. Ale mně ten bordel ze zenu nevyvadí. Abych před odjezdem uklízela víc než v jiný den, tak to mně ani nehne;) Teď jsme hodně rozlítaní, tak spousta krámů je stabilně v autě, bundy a tak ani z tašek nevyndavám...
continuity no, já po poslední dovolené prala čtyři dny, víc než dvě pračky za den nedám a to ještě musí být hezky na sušení. V tom mi moc nepomůže, že mám všechno špinavé prádlo v jedné tašce.
Ja si radšej ani nechcem predstaviť tohtoročné vybaľovanie, mladšia objavila čaro pľutia jedla a ešte má aj obrovský apetít, takže chce jesť úplne všetko, čo vidí. A samozrejme sama. Prezliekam aj seba aj ju niekoľkokrát za deň. Takže na dovolenku budem potrebovať asi aj pršiplášť (pre seba na stolovanie), nejaké povrazy, ktorými jej priviažem ruky o stoličku a nejaký igelit, ktorým prikryjem všetko v okruhu pár metrov ![]()
Evaeva taky peru týden, ale dvě- tri pračky vyperu hned a ten zbytek se už nějak vejde do koše na prádlo.
Ale point je podle mě v tom, že ti to nevadí. Kdyby ti to vadilo, tak si to prostě zorganizujes.
continuity ano, to souhlasím. Ale trvám na tom, že při odjezdu doma není větší bordel než obvykle.
Evaeva já dětem vyhrožuji, že pokud si neuklidí v pokoji, nikam se nejede. Takže sedím v obýváku, dávám si kafe a ony něco předvádějí. Asi působím dost odhodlaně. ![]()
continuity já vyhrožuju jen tím, co dokážu splnit:) Ale tak večer uklidí hračky jako obvykle.
Evaevakdyby se úplně vzepřely, tak ten odjezd fakt odložím. Já jsem všeho schopná. Už jsme takto na nějaký jednodenni výlet neodjeli.
Ale ono je to teď spíš o tom, že je furt milion zajímavějších věci k řešení. Takže když tam občas vejdu, zas se rozpohybuji správným směrem.
betsey Normálně si preperes tam:-D. Vem si odstraňovač skvrn:-D pro mě je lepší si něco vymáchat v umyvadle večer než táhnout x věci navíc.
Karja vidíš, dík. Pripisujem si na zoznam odstraňovač škvŕn ![]()
Padl mi plán na víkend, na který jsem se opravdu těšila, a místo toho to tentokrát vyšlo manzelovi na můj ukor![]()
continuity to bych potrestala hlavně sebe
rasaNori to je škoda!
U nas je pri odjezdu vetsinou taky silenej bordel, ale beru to jako ochranu pred zlodeji, kazdej si zakonite musi myslet, ze uz tu byl jinej zlodej, pac nikdo NIKDO v tom prece zit nemuze.
Vari tys to rozsekla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.