carries taky moc pěkny, teda!
Stěžovací vlákno
Ounz tlapkam![]()
711990 děkuju
Všechny lopaty už jsou schované? Asi by se mi jedna hodila. Sambo dnes večer povídá, že pokud budu zítra pracovat doma, tak bych tu mohla trochu uklidit. Jako já vstávám po 6, chystám dětem na přím. tábor svačiny a oběd, tahám je z postele, dovedu na místo, pak jedu do práce, odpoledne domů, nakoupit, uvařit jim něco na další den k obědu, večeře (studená), zuby, zahnat je do pelechu. Celý minulý tyden tu byl sám, ale to uklidit nemohl, protože šel po práci na pivo a spát nebo na brusle a spát (chodí kolem deváté
). Nějak se pokazil, to je ten, co vytíral pro dobrý pocit.
Tak se mi ulevilo, ale binec tu bude dál, ale jedeme na dovolenou, tak nebude na očích ![]()
JankaM asi seš na něj moc hodná a on má dobrý pocit i bez vytírání:) Já pokaždé při odjezdu na dovolenou lituju, že nepřijde nějaká ta paní na úklid, i vymýt lednici by mohla, když v ní skoro nic nezbyde:)
JankaM jako ze bys mohla ty uklidit pro jeho dobry pocit, jo? Neupad na tech bruslich?
JankaM Jo, kde jsou ty časy, kdy ti vyndal boty na chodbu:-D. Před a po balení nemá stejně cenu uklízet;-)
Karjaja pred dovolenou trochu uklidim, kdybychom se nevratili, at tu po neas neni bordel
Candance
odpoledne balím na dovolenou, ale nejdřív pořádně uklidím, návrat do bordelu mi hrozně vadí.
Pinot Noir mne taky. Letos jsem asi uklidila nejak vic a male jsem se bala, ze tu nekdo byl a uklidil nam behem dovolene.
Candance Pinot Noir já jsem ráda, že nás na dovolenou vůbec vypakuju
návrat do bordelu není nic moc, ale největší bordel vznikne právě tím návratem. Je úplně jedno, kdy začnu, stejně končím v deset večer.
Evaeva nene, kufry jsem dala do pradelny, driv v byte nechala v chodbe a vybalovala jedem po druhem, ne vsechny najednou. Ale ja uz na dovolene to trochu roztridim. Na spinave pradlo, kosmetiku, co rovnou ulozit na pristi rok
Candance my prádelnu nemáme:) U nás stačí, když se zujeme a je bordel. Špinavého prádla mám celou velkou cestovní tašku, takže když to nedej bože roztřídím... Když to té minichodby a předsíně vyndáme kolo, krosnu, podsedák, tři tašky s oblečením, tašku s botama, ledničku a dva batohy, tak je celkem jedno, jak uklizeno bylo před tím ![]()
Návraty z dovolené do bordelu jsou strašně strašné. Letos to bylo úplně nejvíc v zenu, odjeli jsme a při návratu vylesteny dům, i tu skoro prázdnou lednici paní vymyla
Evaeva super to bylo. U nás ty velké věci typu kolo zůstávají na zahradě, oblečení nahazu k pracce (ta naštěstí už není v koupelně) a parada.
Candance taky to tak delam a taky se snažím před dovolenou alespoň uklidit roztahane věci na svoje místo. Ale už jsme se tady o tom bavily. My jsme dva týdny pod stanem, vracíme se půlnoci a druhý den v poledne mám věci v koši na prádlo, druhou várku v pračce a kromě spacáků vše uklizené.
Teď jsem se vrátila ve středu večer, ale protože jsem dlouho řídila, tak jsem výjimečně vybalovala až ve čtvrtek ráno. ačkoliv dnes zas odjíždíme, uklidila jsem i kufr. Mě ty krámy všude příšerně vyhazují z rovnováhy.
Mně po dovolené vždycky nejvíc trvá vybalit ty bedny vína, které pokaždé dotáhneme. ![]()
Pinot Noir
vyhravas !
Pinot Noir jedeme na víkend na Moravu (hlavně tedy do Znojma), tak jsem taky zvědavá na vybalování :-)
Kokoska ale ony zas stojí spořádaně v koutě, nesype se z nich písek, neexpandují do okolí, nesmrdí, nikdo je nepotřebuje, aby v nich šel do práce nebo do školky... Ukázněný nepořádek, no. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.