Díky, nově tomu budu říkat strategie.
Stěžovací vlákno
betsey life hack matek z cestovatelských rodin je apartmán s pračkou. Já jim radši vezmu těch věcí víc, ono deset triček navíc se v kufru ztratí, když stejně táhneš věci jako kočár nebo postýlku.
betsey life hack matek z cestovatelských rodin je apartmán s pračkou. Já jim radši vezmu těch věcí víc, ono deset triček navíc se v kufru ztratí, když stejně táhneš věci jako kočár nebo postýlku.
áno, áno, áno, áno!!! Ja síce nosím vecí tak akurát, aby to nebolo nutné prať ak sa niečo nepredvídané nestane, ale už to, že nemusím prať plavky v rukách!!!
Akože, kedzsi mi to tak nevadilo, maximálne mi liezli na nervy manželove plachťáky, ale teraz už sú to plachťáky dvoje a ešte aj ja - narozdiel od pochabej mladosti v minibikinkách - mám tankiny, s ktorými je pekná otrava.
Není nadto už jet sami
. Jednak nic netáhnu a nebalím. My to zvládáme s minimem věcí. A jednak přijdem domů a i kdyby se tam celý týden neuklízelo, tak před naším návratem bude naklizeno. Minule dokonce měli vyměněný písek v kočičích záchodech a bylo vypráno
.
to bych chtěla vidět, my máme jedno dite, teď jsme jeli na tejden a měli problém to naslapat do auta, pravda, kufr zabírá kocar a pes...ale 10 triček navíc jsem rozhodne sebou vzít nemohla
Potrefenáhusa no my nemáme psa, kočárek už máme placatý a bereme i rakev. Byly doby, kdy jsem to do kufru skládala vyloženě po jedné botě, aby byla naprosto každá mezírka zaplněná. Vozili jsme dvě děti včetně plen a jídla, velký kočár, židličku, nočník, postýlku včetně matrace, krosnu a odrážedlo, teď už je to v pohodě:) Ale já jsem mistr tetrisu do kufru, muž tam dá tři tašky a prohlásí, že víc se nevejde:D Deset triček se ti vejde i dítěti pod nohy.
Potrefenáhusa my jezdíme na dovolenou většinou vlakem, takže můžu říct, že těch opravdu nezbytných věcí zas tolik není :)
DruI jo, s tím autem člověk hodně zpohodlní. To prostě nepřemýšlíš, jestli krosnu nebo kočár a klidně přihodíš nočník. Taky bych bez auta nebrala jídlo na týden a možná ani ty pleny
Evaeva No přesně, když jedeme k našim na chatu a veze nás děda, tak se nežinýruju a přihazuju až do naplnění vozu :)
Evaeva Ale teda nočník jsem brala i pod stan, ten se dá pověsit zvenku na krosnu :)
DruI já už jsem si to začala představovat, jak do kočáru zapíchnu tu krosnu, každé dítě dostane batůžek a apartmán vyměním za penzion s jídlem
Ale teď už jsou děti větší, dost těch krámů ubylo.
DruI my jezdíme taky s krosnama a letos jsme si pochvalovali, jaká je to už pohoda. Žádnej kočár, plíny, kapsičky a skleničky, svoje hračky si nese syn ve svým batohu, na výlety si už taky svoje věci nosí sám. Ale letos jsem teda balila dost velkoryse a zatimco předchozí roky jsem do svý malý krosny sbalila sebe i všechno synovo oblečení, letos už jeho boty a půlku oblečení musel vzít tatínek ![]()
Syn se těší, kdy dostane svoji krosnu. Asi brzo!! ![]()
žluťásek máma takhle jednu dobu jezdila se ségrou sama, i v zimě lyžovat a od těch pěti, šesti určitě už měla svůj větší batoh s oblečením. V jednom dospělém by to jinak nešlo.
DruI určitě to chce víc plánování, i pak s ohledem na dopravu na výlety.
Evaeva to si zatím neumím moc představit, teď dostal 14 l batoh a je to až až. Chtěla jsem kupovat rovnou 18 l a jsem moc ráda, že jsem to neudělala, byl by ještě velikej. Jako jasně, pár triček by unesl, ale ty mi zrovna moc nepomůžou ![]()
žluťásek jasně, ona taky nesla lehké věci, třeba to oblečení.
Jako...tohle uz je nejaky prokleti. Mne cornou kolo i v rom Svedsku tvl...zamceny pred barakem mezi deseti dalsima kolama. Ja uz fakt nevim. Shor v pekle, hajzle ![]()
No nic, zakoupila jsem jinou herku no, ale nasrana jsem dost.
Pinot Noir slyšela si, musíš vybrat ubytování blízko obchodu. Ty jeho křupky by mohli mít třeba ještě v Brně nebo Plzni
Jako já si ráda odpoustím i ty diskuze, proč nemáme sebou prkýnko na záchod nebo Granko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.