Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 12:29

MP Meri dzizisketa my na nej mame narok taky. Jeste i s velkou rezervou. Hlasim se mezi socky ja ten rodinny rozpocet s rodicakem sedm tisic mesicne moc nevytrhnu. 

Online Potrefenáhusa
38862 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 12:33

continuity v tech bytech si moc nepolepsis to je fakt, ale treba na vsich ty baraky trigeneracni kde zije babicka sama, tech je..

​tady u nás (a zas takova úplná díra to není, do Prahy 30 km) se prodavaj domy i s malým pozemkem za ceny, za který není v Praze ani garsonka, tak je otázka, za kolik by se takovej starší dům někde na vsi prodal a jaký bydlení někde jinde by za to šlo poridit 

Online Potrefenáhusa
38862 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 12:34

Zuzuli mne to ani nijak sockovaty nepřijde, na rodicaku normální, taky dosáhnem s přehledem 

Offline Lamicka
14191 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 12:39

Vari 711990 prazdny byty drzi v mem okoli par znamych, bud dedictvi nebo splacena hypoteka u mensiho bytu. Nechteji, aby jim to nekdo nicil nebo mit starosti s pronajmem. Coz vlastne chapu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2022 12:42

Zuzuli já si teď natáhla rodičák na další rok a mám závratných 750 Kč Ale naštěstí na příspěvek nedosahujeme

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 13:20

Potrefenáhusa proc by si babicka z dediny kupovala byt v praze?

Online Potrefenáhusa
38862 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 13:42

viktorka_od splavu to je spis taková úvaha, jak by se to vyplatilo, nevim 

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 13:53

viktorka_od splavu Nehlede na to, ze na spouste vesnicich byty ani nejsou. Takze kdyby treba nejaka babka od nas z vesnice svuj dum prodala, musela by si koupit byt v nejblizsim meste, coz je bohuzel prave ta Praha. 

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 13:57

viktorka_od splavu tak muze se stat, ze vsichni mladi si zaridili zivot ve meste a na venkov se vracet nechteji. Tak proc by se babicka nemohla prestehovat za nima? Mne by se treba strasne ulevilo, kdyby mama do Prahy chtela, bohuzel ani omylem.

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 14:01

Kokoska Ani jedna moje babicka by se za svyma detma prestehovat taky nechtela, u jedny by to znamenalo opacnej konec republiky, u druhy dokonce jinej stat. 

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 14:04

Vari u nas to tak dramaticky neni, ale nejaky presvedcovani jsem uz vzdala.

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 15:30
Reakce na Vari:

continuity Nam v praci jedna zenska nechtela zaplatit horentni castku 2000,- Kc, prej je to na ni moc. Co na tom, ze vlastnila dum v Praze, prijela tusim bavorakem a jen jeji kabelka stala vic, nez byl muj mesicni prijem. :-D

​No a jak by přišla k domu v Praze, bavoráku a pořádný kabelce, kdyby každýmu vyplázla dva tisíce, když si o ně řekne? Aha?!

Korunka ke korunce!

Online rasaNori
8841 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 14:35

Jednoho krásného dne skončí muž zahrabany na nějakém hodně osklivem miste!

Offline Lamicka
14191 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 14:41

Dneska jsem si v tramvaji vyslechla velmi hlasity hovor "memu muzi, ktery onemocnel rakovinou, jsem prodlouzila zivot o 3 roky, protoze jsem do nej lila stavu z repy a zeli, zatimco doktori by ho nechali ch... " pani byla extra protivna a superhlasita. Musela jsem vystoupit, doslova jsem prchla. Poslouchat to jeste chvili, tak bych proskocila oknem. 

Offline Lamicka
14191 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 14:42

rasaNori nejen zahrabany, ale i na osklivem miste? To muselo byt krute! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 14:52
Reakce na Lamicka:

rasaNori nejen zahrabany, ale i na osklivem miste? To muselo byt krute! 

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 17:01

Lamicka Úplně tě chápu.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 18:18

Vracím se zpět s kauzou ohledně zvýšení nájmu. Dnes schůzka s pronajimatelkou. Domluvily jsme se, že se mám do konce září rozhodnout, jestli zůstáváme. Pokud ano, že vyšší nájem bude od ledna. A říkala, že by byla blbá, pokud by to nezvýšila, když se podívala, za kolik se pronajímají ostatní byty. No to jo, ale na druhou stranu je ten byt v původním stavu, bez balkonu, žádná myčka. Ale je fakt, že by nadělit mohla klidně víc a někdo do toho půjde, aktuálně v nabídce šest bytů k pronájmu..

Mluvila jsem s kolegyní s prázdným bytem a probere to doma..

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 18:23
Reakce na Candance:

tv a ten stryc ti neco plati?

​Promiň, že reaguji až teď. Neplatí, nemá z čeho. Navíc je majitelem 2/28 z toho domu..je to poněkud problematické.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 31. srpna 2022 18:42
Reakce na rasaNori:

Jednoho krásného dne skončí muž zahrabany na nějakém hodně osklivem miste!

​To je jak v tom vtipu. Když ti někdo udělá něco zlého, tak to napiš na papír a zakopej ho. Ten papír potom roztrhej a vyhoď.