Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 23:05

Ale aspon nebudu muset pri odjezdu uklizet, pac to vubec nikdo nepozna

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 23:08
Reakce na Lama_z_Lana:

Ale aspon nebudu muset pri odjezdu uklizet, pac to vubec nikdo nepozna

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 23:10

To mi pripomnelo, jak jsem jednou v kuchynce na kolejich na Strahove ze zvedavosti otevrela skrinku v kuchynce. Vubec jsem tehdy nechapala, proc tam jsou, kdyz do nich nikdo zadne nadobi davat nebude. Tak jsem ji pak zase rychle zavrela a uz to nikdy neopakovala

Detaily si nepamatuji, ale na talir z menzy, s nejakou omackou a knedliky, jehoz obsah byl uz uplne cely zeleny a zil vlastnim zivotem a prozrazoval ho jen tvar plesnivych kopecku, si vzpominam dobre dodnes. 

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 23:10

Lama_z_Lana jo, já to chápu, taky už bych to dneska nechtěla zažít, jak to bylo tenkrát.

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 23:52

Ja byla z koleje Hvezda docela otrnula, ale moskevsky koleje dostaly i me, svabi tam byli ten nejmensi problem, ale zase to nebylo moc drahy, v prepoctu to stalo asi devet korun na noc a to tenkrat rubl mel i slusnej kurz :-D. Tohle je foto nasi krasny koupelny. :-D

Lama_z_Lana Soucitim, jak dlouho tam budes? Nam dost pomahal alkohol, ale ten byl v Rusku asi o dost levnejsi nez ve Svedsku.

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 00:22

Lama_z_Lana Jako člověk žijící deset let po sdílených podnájmech, v drtivé většině s cizíma chlapama, pro tebe mám velké pochopení.

(mmch v současným (předraženým) bydlení jsem otevřela troubu a je to jako akvárko, ve které si pěstuješ plíseň!! A to dům prošel úklidem a o úklid trouby jsme speciálně požádali, takže má perfektně vydrhnuté dveře, jako nová a uvnitř překvápko...

Vari Tvl, to je taky síla, na jednu noc zvládnu kde co (africkou historku už jsem tu určitě líčila), ale bydlet v tomhle trvale(ji) bych teda nechtěla...

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 00:28

Vari jezis jak je to stary, to je fakt masakr! To bych asi musela pit vodku misto vody! Jako to Te fakt obdivuju. Navic svabi, z tech mam fobii, eeeeeeeh.  

Ja tu budu jeste 2 mesice, blby je, ze kvuli vyuctovani z grantu nemuzu nikam "na dobry slovo" a najem mi tu na 2m (navic zacatkem semestru) ani nikdo neda. Skromny bydleni zvladam, ale u ty spiny se budu muset premoct.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 00:39

Garfie no tyjo, to by me kleplo. To musela byt asi dlouho nepouzivana, nebo nevim co v troube prezije za tepelne odolnej sajrajt

Ja ve sdilenym vydrzela rok a pul a pak (hlavne kvuli psychice) sla bydle sama a to uz trva 7 let. Jako ja mam druhej extrem, ja musim mit doma vvsechno extra cisty a na spravnych "souradnicich", jinak jsem z toho strasne nervozni. 

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 00:53

Lama_z_Lana Já nějakou míru nepořádku i špíny snesu, ale nesmí to překročit hranice. My naštěstí koupili vlastní troubu (rsp. mikrovlnku kombinovanou s troubou), takže peču v ní, nečekali jsme totiž, že tady bude (obvykle nebývá součástí kuchyně). Takže do té původní jsem nastříkala nějaké místní savo, zavřela ji a už ji nikdy neotevřu, děj se vůle boží....

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 01:10

Lama_z_Lana Garfie A ja si zrovna rikam, ze na ty fotce to vypada o neco lip nez ve skutecnosti. :-D Byla jsem tam v roce 2011, nastesti ne v zime, to by nam tim oknem polepenym novinama asi snezilo do postele. :-D

Offline Tabea
8111 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 06:05

Vari takhle na mobilu jsem si rikala: "A hele, pod umyvadlem je mramorová deska.."

Ale zase je hezky, jak poklop na wc ladí s motýlkem na závěsu.
No, do tyhle koupelny by se dobře chodilo v holínkách...

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. zaří 2022 07:08

Vari Zajimavy! Ja byla mesic v Jekaterinburgu a jako zahranicni jsme meli vlastni patro. Jako luxus, bez nadsazky. Dva pokoje mely spolecnou koupelnu, byli jsme na pokojich po dvou. Vsechno ciste, skoro nove. Denne nabihaly uklizecky. Ve spolecne mistnoszi velka plocha televize, k dispozici nova pracka. Vstup ma patro byl na cip....jednou jsme vlezli do jineho patra, kde byli normalni studenti a chtelo se mi brecet. Tam to bylo uplne sileny. 

Online Makara
3648 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 07:12

Tabea  bingo! Holinky do sprch nebyly od věci na kolejích v Leningradu. Asi patnáctipatrovy Barak a sprchy jen v suterénu.  Bohužel/naštěstí tam nesvitila většina světel

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. zaří 2022 07:17

Vari Ta tvoje fotka mi ale pripomnela nejake ty sovetske hotely, nez jsme to vzdali a vyuzili bydleni u beznych lidi. Na krymu jsme treba spali bud ve stanu nebo v ubytovani se suchym zachodem venku u zahonku. Ale ja jsem teda hrozny bordelar a chaotik, ze jedna kamaradka jeste na skole dokonce opustila nasi spolecnou skrinku . A mam trochu pochopeni, koupili jsme dum, kde byla stara koupelna a podlaha nebo trubky uz byly tak zasle, ze to proste nevydrhnete. Nakonec jsme ji vykopali a mame novou, ale to neni uplne nejsnadnejsi reseni. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 07:28

Lama_z_Lana Já bych tu linku nedala, kanystr Sava a jedno odpoledne a plakala bych hódně moc. Prodává se tam vůbec Savo?

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 08:07

Garfie hele až bude chladný den, tak ji zapni, jednak budeš mit teplo, druhak bordel vyhoří - je to reguérní postup,  vznešeně tomu říkají pyrolýza

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 08:10

SunEclipse A tím počítám, ale stejně je to ekhlhaft, to není lehká plíseň, ale pořádně vzrostlý organismus!  A když ji nepotřebuju, nemám velkou ambici, víš jak. 

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 08:19

Jos Ono je to asi jak kde, kamaradka v Petrohrade to mela na koleji super, kamaradka na jiny moskevsky univerzite to mela snad jeste horsi plus tam byla v zime, takze na ni tema oknama i snezilo :-D. My podle mezivladni smlouvy meli bydlet za stejnejch podminek jako rusti studenti, tak se to netykalo asi jen penez :-D.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 08:20

Jos to je inv Praze. Pro zahranicni je to hezci nez pro tuzemske studenty

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 08:33

Garfie savicko, hmm...jeste tam hod trochu obohacenyho uranu a muzem se tesit treba na godzillu!!