bram Roudnici obhlizim furt já! Jenže my máme takový požadavky, ze je to naprosto nereálný
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu to víš, že jo, slozime. Být sama, už mám dávno příspěvek na bydlení.
MP Meri chápu a držím palce, ať se vám povede najít brzo něco podle představ
Potrefenáhusa :)) Tak to pojďte raději do našeho města, máte to blíž do Prahy a celkem se to tu zlepšuje.
tv vzhledem k tomu ze zivotni minimum je pro jednoho 4620 Kc tak nedosahnu ni omylem to bych driv posla hlady
viktorka_od splavu Ja nedosahnu ani na ten prispevek 5000 na dite, loni jsem brala jeste materskou plus si vybirala dovolenou. Co na tom, ze letos mam jen rodicak a naklady na bydleni mame pres 40.000 mesicne. Kolega ma tri byty, hypoteku ani jednu, pracujou oba, ale loni byla jeho zena jeste na rodicaku, tak narok maji.
bram když my potrebujem pozemek (a jsme chudý, takže leda uplnej lont, neeeee)
Varino pocitaji se prijmy obou dohromady, takze podle prumerny mzdy v Praze na ten prispevek dosahne malokdo....
Vari tak těch 5000 na dítě byla kravina vždy. Hodit ty peníze do kanálu by přišlo nastejno, resp. alespoň by to nepřiživilo inflaci.
Ale tohle, že stát by měl každému pomoct je v lidech hrozně zažrané, občas si posteskne i můj muž, že na žádný příspěvek nedosahneme. ![]()
No díky bohu, že nedosáhneme.
Zcela prakticky jednou rukou ty peníze podali a druhou vytáhli z kapsy dětem ještě navýšené o náklady za přerozdělení a úrok že státního dluhu.
tv ne no, to je vlastne jediny co mi dela starost ale fakt velkou:-( mit zahradu uz tam ta maringotka stoji
(ve ctyrech si to teda ale predstavit neumim:-(
mám to podobně. Plus bych ještě potřebovala změnit práci, ale strach mám velký.
bublifuk no tak zmena prace by to jiste vyresila, akorat nevim co bych tak mohla delat
zatim jsem pribrala druhou brigadu, zacina to byt celkem honka
711990 Vsak jo, sice si dovedu predstavit, za co bych tech deset litru utratila, ale obejdu se bez nich. Spis me stve, ze dva vydelavajici s nadprumernou mzdou a tremi byty na to dosahnou a chudak matka na rodicovsky ne :-D.
Vari víš co, minule si stěžovala na Twitteru nějaká zdravotnice, že nedosáhnou na sociální dávky, protože mají někde v Praze byt, který nechtějí prodávat, ale sociálka jim to samozřejmě zohlední. Lidé jsou různé.
continuity v neveselem tématu je tohle teda
zla, zla socialka! taky chci mít v Praze byt a nemuset ho prodávat!
continuity Nam v praci jedna zenska nechtela zaplatit horentni castku 2000,- Kc, prej je to na ni moc. Co na tom, ze vlastnila dum v Praze, prijela tusim bavorakem a jen jeji kabelka stala vic, nez byl muj mesicni prijem. :-D
continuity no zrovna včera mi vyprávěla kamarádka, jak se dostala na rodinnou sešlost u sousedů, kde si babička, čerstvá důchodkyně, stěžovala, že ten příspěvek na energie je výsměch a že jí to nepokryje zálohy. Pak se ukázalo, že babička bydlí v centru Prahy sama ve 4+1, hodlá tam bydlet i nadále a má pocit, že by jí vláda měla posílat víc peněz, aby nestrádala.
bram najdeš milion lidí, kteří to budou obhajovat argumenty, že je zvyklá a přece se nebude na stará kolena stěhovat.
tv a ten stryc ti neco plati?
Vari no ale to je to, co mi prijde divny, ze by dva NADPRUMERNE vydelavajici na ten prispevek dosahli. Ta hranice je milion hrubyho za rok dohromady, jako prijem cely domacnost. To by museli mit min nez 41 tis hrubyho mesicne za kazdyho, pocitaji se tam i bonusy a jiny prijmy....takze proto mi tam nesedi, ze pises nadprumerne vydelavajici:D (prumerna mzda v Praze je aktualne 48500, coz docela cumim:D)
continuity Na druhou stranu, znám dost lidí, co by rádi šli z většího nájemního do menšího, ale neseženou. Po malých bytech je dlouhodobě největší poptávka a nový nájem by často byl i vyšší, než ten stávající.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.