Stěžovací vlákno
tv držím palce, nech vyjde byt od kolegyne s lepšími podmienkami.
A klobúk dole pred vami, ktoré toto musíte riešiť, to by nebolo na moju povahu a nervy.
tv i ten odklad od ledna by byla celkem dobrá zpráva, ne? Snad to vyřešíš k vaší spokojenosti, držím palce s tou kolegyní.
Lamicka dneska je evidentne den "repou proti rakovine" ![]()
Dneska mam za sebou konfrontaci na tema "moje znama po objeveni rakoviny prsu zacala ovocny detox a pila stavu z cervene repy, a tak nemusela ani na ozarovani".
Zuzuli argh ![]()
Zuzuli dalas tomu dotycnymu pesti, doufam?
Zuzuli kristovanoho
zachraň se, kdo můžeš, to je příšerný!
tv odklad do ledna není vůbec špatnej, minimálně ti to dá čas něco hledat.
MPLee Ježíš, takhle jsem na začátku léta málem poslala tchána do...kam slunce nesvítí. Nešlo o nic vážného jako melanom, ale dcera má hodně citlivou kůži na první sluníčko a hrozně rychle se spálí. No a takhle jsme byli u nich na zahrádce a tchán začal přesně to samé, že to, že ji natíráme je špatně, varianta choulostivého chcípáčka taky zazněla, on se taky nemaže... ![]()
MPLee no takto sme po junovej dovolenke pri mori dostali od susedy( ktora je aj s malymi detmi doslova "vysmazena") otazku, ako to, ze nie sme po dovolenke opaleni. A na odpoveď uv tricka a opalovaci krem sa zatvarila, ze deti travim ![]()
Pinot Noir Ta cena maringotky taky ted vylitla nebo to bylo vzdycky takhle drahy?
Mobilheimy hrozně podražily, maringotky od 200000, podle toho, co chceš vevnitř.
Ignis ty lidi asi zapomneli jak boli spaleni od slunicka
na dovolene jsem si zapomnela namazat zada, za 2 hodiny jsem se spalila a bylo to strasny, strasny... 2 noci jsem nespala na zadech, naplanovanou turu pretrpela a cela se sloupala. To jsem typ, ktery jde hned do hneda.
MPLee Jako tym nemazat se je sambo. Jako není to fakt jednoduchý s ním, ale v ty vypečené dny děti namaze, a sám se letos spálil:D. Tak zkrotnul.
Karja To býval můj muž-tým já se mazat nemusím a beztak ty preparáty stejně nefungují. Zkrotnul teprve až se mu udělala keratóza na nose. Teď se teda maže zodpovědně.
Mrs.Robinson To nevím co je, já si to vygooglim! Mně jde spíš o ty děti (já teda taky zapomínám).
Karja no já mám letos máslo na hlavě, nespotřebovala jsem ani krémy z loňska. Mazala jsem je akorát, když jsme byli celý den venku. Oni jsou teda pořád v tričku, ale ruce a nohy mají slušně opálené. Muž se namaže, jen když mu to řeknu, takže má věčně chycený krk.
Karja Jo tak, myslela jsem, že maže děti a sebe ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.