Lama_z_Lana Nasla jsem ti i fotku kuchyne, ta vypadala v pohode, pac tam fungovaly celkem tri plotynky a nikdo ji nepouzival :-D.

Lama_z_Lana Nasla jsem ti i fotku kuchyne, ta vypadala v pohode, pac tam fungovaly celkem tri plotynky a nikdo ji nepouzival :-D.

Vari A teď budu přemýslet, jestli tyhle sporáky byvaly i na Hvězdě nebo mám blbou paměť
brrr Na Hvezde byly i s troubou, jednou jsem ji za ty ctyri roky pouzila :-D.
Vari to je husty! ![]()
Rocni vyuctovani plynu a elektriny....150eur doplatit za plyn.![]()
A jeste nevim tu elektrinu....
No,ale asi to mohlo byt jeste horsi.
to bude kruta zima.
Lama_z_Lana Na naší koleji se společnou kuchyňkou, si nějaký chlapec vařil tapíra (prý). Údajně někde sehnal uhynulý kus a po částech ho vařil, aby se dostal ke kostře, kterou si chtěl postavit. Ať to bylo co to bylo, smrad neskutečnej několik týdnů.
Som si mohla mysliet, ze Čenda bolo to najlepsie co ma dnes stretlo. Zase som oskrela auto ale teraz teda trochu viac. Nepytajte sa naco mam parkovacie senzory, sambo sa ma to uz spytal tiez a to je to najlepsie co mi dnes povie. Potom sa mi mladsi pototo na ihrisku a teraz mam migrenu. Cakam nez dojde sambo domov a dostanem sprda. Jo, som nemozna.
tzaziki Ježišimarjá! Jsem si to musela na google ověřit, jestli je to tak velký, jak si myslím. Doufám, že na něj měl alespoň vlastní hrnec!
Haha, tak Italka to vzdala a stěhuje se pryč - nutno říct, že ta měla teda dost ekl i ten pokoj a koupelnu, který mám já relativně v klidu. Jako fakt jí to přeju, že nebude mít pobyt v tak skvělým městě zkaženej tím šíleným bydlením, byla z toho hodně smutná
Vari Fakt? No, já troubu nepoužívala. Jak jsem viděla ty tvoje vařiče, tak se mi to nějak seplo![]()
My meli na koleji v kuchynce dva spiralovy dvouvarice a nejaky drez pridelany na zdi, nadobi mel kazdy svoje. A protoze ne vzdycky tekla tepla voda a delaly se tam hlavne bramboraky a topinky pod tatarak, tak to taky podle toho vypadalo. Jako delat si tam obed nebo nejakou slozitejsi veceri nas nikdy nenapadlo, myslim, ze jsme prezivali na menzovni strave. Krome mejdanu, kdy se varilo vyse zminene.
Vari sporáky jsou super. Příprava jídla probíhala na tý poličce pod plotýnkama? ![]()
Mrakoplas den blbec jak vyšitej. Tak snad máš na delší dobu vybráno...
Kokoska dřív ta menza byla hodně levná, ne? Mamka vypráví, že si tam chodila i pro snídaně a brala si to domů, jak to bylo levné (bydlela doma, ne na koleji)
Evaeva asi 2.50 za jidlo, ale musely na to byt takove poukazky ze skoly, na ty nam prodali stravenky. Rohlik stal tenkrat v obchode 30 haliru, pro srovnani.
Kokoska já už si to přesně nepamatuju, ale my to dotované jídlo měli, myslím, jen jedno denně. Ale jídlo v cenně 8 rohlíků je dobrý.
Kokoska A ještě jsme měli něco, co už nevím, jak se to jmenovalo :-). Když jsi nešla na oběd, tak sis za to mohla vzít kostku másla nebo štangli salámu :-).
Evaeva na snidane jsme nechodili, na nasi koleji menza nebyla, muselo se jinam. Ale studeny vecere za tu stravenku byly, vetsinou kousicek chleba a nejaka sunkova nebo uherska pena nebo syr "v kondomu" ![]()
999 tak to si nepamatuju, takovy vymozenosti my nemeli!
Kokoska
sýr v kondomu. Mamka bydlela normálně doma, ale právě se snažila vyčerpat ty lístky, že to bylo levné. Tak možná nosila ty kostky másla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.