Karja ono se to dá i nepovolit, já chápu, ze se to taky musej někde naučit a bejvam solidarni, ale v porodnici jsem zaskrtavala, ze nechci
Stěžovací vlákno
Jimik To je síla. Asi začnu bejt za naše ČD vděčná.
viktorka_od splavu mně na to břicho nejdřív zmáčkla medička, co měla tak 40 kilo i s postelí, tak to jsem si skoro nevšimla
Pak nastoupila zkušená porodní asistentka a bylo.
Ďakujem Vám. Ta prvá medicka bola hrozne odhodlaná, takým štýlom, že dám to, to budete pozerať. A práve mala tých 40 kíl aj s posteľou, aj nízka bola. A vlastne ustúpila, až keď doktor povedal, nech sa vymenia. Nevstupovala som do toho, lebo práve, musia sa to naučiť a ja som bola na fakultnej stomatochirurgii. Teraz už len čakať, kým sa to vyhoji.
letfenixa hrůza
. Mně kdysi bral krev nějaký sanitář, keců, jak Palacký. Napichoval mi to asi 3x, vrtal se v žíle a nenabral. A jestli si nechci sednout a tak, špatně se mi udělalo až v tramvaji.
Potrefenáhusa No, tohle bylo mimo jiné i v poradne (ale tam možná i nějaký formuláře byly k vyplneni) a pak na gynekologické pohotovosti, tam rozhodně nebyly, ale doktorka se mě ptala, člověk byl ale rád, že byl rád!
dzizisketa Veterinář to nebyl, ale věřím, že by to dokázal, nějakýma kleštěma co má na jeleny!
Nechte toho! ![]()
U zubů bych asi váhala, ale u porodu by mi medici nevadili. U sekce jsem měla mladou lékařku v zácviku, či medičku, vlastně nevím. Vypadala, že by mohla být moje dcera. Šití musela na rozkaz primáře přešívat znovu, tak jsem aspoň posloužila jako tréninkový materiál.![]()
Já bych tak chtěla psát do jiného vlákna, ale nějak nemám co.
Junior je od pondělí doma s rýmou, dcera od včerejška též, muž je též nachcípaný. Nejde mi vymyslet fungování s kroužky atd. Já se držím zuby nehty, protože je začátek roku a já nechci odpadnout. No a dnes mi ortoped řekl, že meniskus je slutečně roztržený s mám si domluvit termín na artroskopii. Je mi do breku.
barbucha No a vyfotila sis to, nebo natočila? Jakpak potom budeš dokazovat, že to tak bylo.
Tak těžko můžeš nafotit to šílený vedro nebo nefungující klimatizaci (neb v těch předpotopních vagónech ani žádná není
) nebo ten úděsnej smrad z naftový lokomotivy... ani zpoždění... a špína na fotkách moc nevyjde (teda vyfotila jsem si neprůhledný okno, to mi nedalo). Navíc ten idiot přece dobře ví, jakej výkřik techniky a civilizace na tu dráhu vysílá.
A jéje.
God save the Queen, to by skončila zas celá jedna éra ![]()
barbucha Přesně to si říkám, je to pochopitelně očekávatelné, ale stejně.
Jakoby se rozsypával svět jak ho známe.
Renusatko Já se obávám, že tohle je vážné, prý už jsou všichni na Balmoralu a míří tam i Harry s Meghan, kteří měli dnes uvádět nějakou charitativní akci.
Garfie I Harry a Meghan? Četla jsem, že Charles a William. Ale to je stejně fuk, vypadá to fakt vážně. Ach jo
P.S: Už to čtu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.