Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online baltik
4981 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 09:57

viktorka_od splavu to je jak ten vtip, co koloval, jak zakaznik reklamoval, ze mu nedoslo, co si objednal a oni odepsali at jim posle fotku jako dukaz, tak jim poslal fotku prazdnych rukou :)

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 10:04

baltik 

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 10:06

viktorka_od splavu Dokázat, že jsi nejela? Omg, jak?

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 10:22

Sweet Potato no. jako fakt tomu nerozumim, mela jsem predem koupenou jizdenku, prijdu na nadr, tam pozdvizeni neb predchazejici (!) vlak mel 150 min. zpozdeni a ten "muj" zrusili s tim, ze nahradni doprava neni. proste trhni si.. tak jsem sla na bus, sanozrejme prvni dva byly vyprodany uz, chytla jsem posledni misto za 3 hodky...

najezdila jsem se s cd opravdu hodne ale toto se mi nikdy nestalo

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 10:31

viktorka_od splavu nevím, o kolik šlo peněz a jestli to stojí za to, ale nešlo by teda na nádraží sehnat potvrzení, že ten spoj byl dne toho a toho zrušen?

Online baltik
4981 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 10:58

Kokoska ono se to tak delavalo i pro slevu kvuli zpozdeni, ze si to clovek musel nechat potvrdit na stanici (prestoze by cekal, ze to nekde centralne najdou)

49352 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 11:07

Kokoska oni to nevi?

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 11:08

viktorka_od splavu asi ne, když to od tebe chtějí dokázat :D

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 11:08

baltik no právě

49352 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 11:10

Kokoska ja tu saskarnu odmitam hrat proste, jako i ty tri kila jsou pro me dost, ale ne

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 11:10

viktorka_od splavu tvůj boj

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 11:46

Jen si tu odložím. Před týdnem jsem se dověděla opravdu špatnou zprávu a (skoro) nikomu o tom zatím nemůžu říct. Je mi fyzicky bídně, potřebuju se někde zavřít a aspoň vybrečet. Zdraví to není, naštěstí.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 11:47

A ještě chci dodat, že toho kreténa, který mi to oznamoval 3. den dovolené a věděl, že ji mám, bych s chutí nakopala do držky.

49352 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 11:49

Mirka tlapkam moc a nakopni aspon stodolu

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 11:50
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. zaří 2022 11:54

Mirka to je blbý, snad se to nějak utřepe. 

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 12:10

Mirka dobrý se vypsat!

Lav Ach jo!!! To si člověk rád čte jako cizí historku, ale... (já jsem pak byla na dovolený už snad i ráda, když jsem to dostala a skončily ty oteklý zpruzený ufňukaný dny předtím )

marieu continuity Jako já mám v souhrnu celkem houby peníze, ale vždycky, když tohle čtu, tak se mi zase ještě míň chce vyměnit stav, kdy jsem sama svou paní (vlastně ho neplánuju vůbec měnit teda). Držím palce, ať se to od tý zdi zas otočí

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 12:33
Reakce na Mulen:

Sweet Potato, my mame smůlu, protoze steward zavadu nezapsal, tudiz neexistuje. Priklanim se k barbucha , s timto přístupem k zákazníkovi se na cely RegioJet priste vykašlem. Skoda, protože jinak je to vlakem super.

​No už nikdy více!

Já jim napsala hodnocení hned jak jsme dorazili, protože měli tu drzost si o to sami říct... ale chystám se je znectít po internetech obecně, jen až pomine nebezpečí, že mě u toho raní mrtvice

Mimochodem se obávám, že ve vlaku nebylo co nastavovat - nevím jak vy, ale my jeli vlakem sestávajícím z takovejch těch hranatejch, dávno vyřazenejch vagónů! Kde by se tam vzala klimatizace, když tam nefungovalo ani světlo? Lokomotiva, kterou měnili ještě na Moravě, protože by prej ta původní nesměla přes hranice (asi proto, že to byl výkřik techniky, že jo), sotva celej vlak utáhla, taková dýchavičná mrcha a na naftu (prej vhodná tak na posunování)!! Pročež tím smrděl celej vlak, div jsme se neudusili.

Tak von to Jančura hledá někde po skládkách, ten luxus... i horní postel měla ulomenou jednu podpěru... stevardka pravila, že to ale vydrží i tak, leč odmítla se toho prstem dotknout či nám s tím pomoct, neboť, jak pravila, nesmí: kdyby se něco stalo, lítala by v tom taky i s Jančurou (na rozdíl od toho když si za úraz/nebo rovnou smrt budou moct jen cestující)

Jo a aby se to nepletlo, tak zpráva o tom, že nás autobus na zpáteční cestu vyzvedne ve 12:10 a kde, dorazila ve 12:20... a druhej den se opět ozval Regiojet s poděkováním že jsme s nima jeli a opět žádal o hodnocení.

Ne-u-vě-ři-tel-ný!!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 12:39

Juhu..vypadá to, že moje kolejní utrpení bude jen na měsíc!

Na říjen se budu moct vrátit do stejného ubytka, kde jsem bydlela před tím. Blíž do práce, blíž do centra. Samota, ticho, klid a čišťoučko. A žehlička

Očividně můj srdceryvnej email obměkčil někoho v ubytovací kanceláři. 

Já su tak šťastné

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 12:43

Mirka 

Tak když nejde o zdraví... ale jen o práci, není ještě tak zle (aby nemohlo bejt ještě hůř, dodal by cynik kdyby tu ňákej byl )