Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mulen
5021 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 13:05

barbucha Ježiš, tos měla ještě o dost horší. No na můj mail, že nemůžu za to, že si stevardi vymýšlí a závady nepíší podle pravdy mi už neodpověděli. A jak jsem byla naštvaná, napsala jsem jim příspěvek i na FB, ač tohle nikdy nedělám. Bez odezvy samozřejmě. No ale jak jinak by se něco mohlo změnit, když by každý mlčel.. Budu hledat tvůj znectící příspěvek

Jinak my měli 15 vagonů

Edit: mě hlavně naštvala jejich reakce, ignorování problémů, ta samotná jízda ani tak ne.

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 13:28

Kokoska oni to nevi?

Dík!  Tomu se budu smát asi ještě zítra.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 06. zaří 2022 14:15

viktorka_od splavu mám pocit, že to ČD dělají schválně, aby odradili co nejvíc lidí. 

Kdysi mi kvůli zpoždění ujel navazující spoj (toho dne poslední), tak jsem si chtěla přímo na nádraží vyřídit slevu na jízdném, ale byly v tom nějaké další komplikace - muselo se někam psát, potom zase něco jiného doložit - no vykašlala jsem se na to.

(Už je to dávno, takže si to přesně nepamatuju.)

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 14:40
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 14:41

barbucha nestraš, myslím, že je to začátek dlouhého blbého období. Všechno je na hraně, jen jen se to podělat. A tlapkám s cestováním.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 14:41

Díky všem!

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 14:49

Mirka držím palce, ať se to brzo vyřeší do nějakého dobrého stavu. 

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 14:56

Mirka kdyz nejde o zdravi, tak se to nejak zvladne, veci vetsinou zkraje vypadaji hur, nez to pak je. Ale pozor, at se to na tom zdravi nepodepise, nenech se prevalcovat.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 15:11

Mirka 

Dík, vono to nakonec nebylo tak hrozný resp. se to vyvážilo příjemným pobytem A tak snad s tou blbou zprávou dopadneš stejně, že se to něčím pěkným vyrovná!

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 15:35

bublifuk Já jsem před pár lety kvůli ujetí posledního spoje žádala o proplacení taxi. Formulář jsem si musela vygooglit, protože na stránkách ČD jsem se k němu zaboha neproklikala. Z návodu jsem pochopila, že když jsem měla e-ticket, můžu podat i tu žádost přes net, tak jsem všechno naskenovala a poslala. Ale nene, musíte pěkně osobně donýst papír na nádraží (= další ztracenej čas). Přesně, dělají to schválně, aby lidi odradili.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 16:14

barbucha No a vyfotila sis to, nebo natočila? Jakpak potom budeš dokazovat, že to tak bylo.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 16:23

Kokoska ja tu saskarnu odmitam hrat proste, jako i ty tri kila jsou pro me dost, ale ne

​Poslyš, platilas tu vlakovou jízdenku kartou?

Offline Jimik
příspěvků moje polička 06. zaří 2022 16:25

coralline bublifuk Já se bojím, že tohle není problém pouze ČD. Jela jsem pár let zpátky, před dobou chytrých telefonů, z laborky ve Francii domů. Nejen že mi do slavného TGV prodali místenku duplicitní s nějakou další osobou, což naštěstí vyřešil průvodčí, ale mělo i zpoždění. Tím pádem jsem nestihla přípoj motoráčku ze Štrasburku do Německa, kde mi měl jet další rychlík (o šíleném sprintu s kufrem přes celé nádraží a po peronu, kde mě jasně viděl vypravčí toho motoráčku a stejně mi ho před nosem odmávl nemluvě). Takhle pěkně rozpumpovaná jsem nakráčela do dopravní kanceláře, kde mi s milým úsměvem řekli, že žádné kompenzace nedávají, mám si najít ubytování na vlastní náklady, protože další spoj jede až ráno a můžou mi na něj prodat lístek, protože ten můj už nebude platit.

Tak jsem absolvovala další výzvu najít na francouzském nádraží taxikáře, který bude ochoten hovořit anglicky a pomůže mi stihnout ten německý přípoj. Byla to cca 30 km jízda. Asi u pátého taxikáře jsem uspěla a přípoj jsme stihli. Jo, to byly časy

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 16:35
Reakce na Ginevra:

​Poslyš, platilas tu vlakovou jízdenku kartou?

​jasne

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 16:39

viktorka_od splavu 

Tak v tom případě se obrať na svou banku a žádej tzv. drawback. Oni to docela promptně vyřídí s tou kartovou společností a ta zase s poskytovatelem služby. Prostě zaplatilas kartou za službu/zboží, které neobdrželas, na refundaci máš nárok a dostaneš ji. 

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 16:45

Ginevra ok diky, zkusim

edit - no tak nic, koukam ze to byl takovy ten online bankovni prevod:-(

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 16:49

viktorka_od splavu 

Rozhodně na tom trvej, ono se o té službé málo ví. Já jsem byla úspěšná ve všech případech (zboži z internetu, zrušené lety za covidu, atd.)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 17:55
Reakce na baltik:

viktorka_od splavu to je jak ten vtip, co koloval, jak zakaznik reklamoval, ze mu nedoslo, co si objednal a oni odepsali at jim posle fotku jako dukaz, tak jim poslal fotku prazdnych rukou :)

​Já jsem teď reklamovala jídlo na Wolt, že nám ze 3 došlo jen jedno. Ozvali se mi po dvou hodinách a chtěli fotku. Tak určitě, dojde nám jedno a ještě si ho necháme na večeři. Ptala jsem se k čemu je dobrá fotka něčeho, co nám nedošlo.

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 18:08

Renusatko a jak muze fotka dokazat, ze neco nedoslo?

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 06. zaří 2022 19:27

Nie je to úplne sťažnosť,  ale keďže je mi na houby, píšem to sem. Otca som dnes viezla do martinskej nemocnice na jeho pravidelný zákrok a pri tej príležitosti som zašla na stomatochirurgiu so svojím niekoľkoročným problémom.  Tam sa rozhodli mi rovno vytrhnúť zub. Postupne to vyskúšali traja medici,  až kým sa toho nechytil doktor, celé to trhanie trvalo cca 45 minút.  Potom sa mi hlava tocila a celkovo som bola úplne slabá,  takže som tam chvíľu pobudla. Potom som sedela v aute a zrazu sa mi to rozkrvacalo,  tak som išla späť,  mám to zasite.  A ako bonus som nás bezpečne doviezla domov a v daždi. Fuj, hnusný deň.