Stěžovací vlákno
letfenixa uaaaa teda to bol hrozný deň.
letfenixa uf teda, hlavně, že ste v poriadku doma. Mužovi zubárka hovorila, že trhanie zuba je pre telo v tom prvotnom šoku ako zlomenina.
Šetri sa pár dní.
letfenixa
ať je líp
viktorka_od splavu letfenixa Tlapkam obě dve! Myslela jsem že jsem měla blbý odpoledne, ale neměla. Zítra bude nový den, a lepší!
letfenixa az na to krvaceni mam podobny zazitek jeste z dob studii, na studentech se proste medici ucili. Nemusela jsem teda zpatky ridit, jela jsem tramvaji, ale na zastavce jsem malem omdlela, dovedu si predstavit jak ti bylo. A drzim palce, at to mas brzo v poradku!
letfenixa Kristova noho teď jsem to až pochopila, nějak se mi to ztratilo v mém slovenskoceskem překladu....tři medici!!! Chce se mi brečet za tebe!!!
Kokoska moje první těhotenství, i poporodní ošetřování a poporodní problémy, viděla asi půlka ročníku, ti medici byli všude. Asi to bylo tím červnem, že měli praxe.
Karja asi to neni moc prijemny, ale aspon ti snad neudelali zle. Zub trhanej v zanetu nekym, kdo nevi, jak za to vzit, byl teda taky zazitek, ale zas mi aspon koukali jen to ty pusy ![]()
Karja koukat se na mně může chodit klidně celý ročník, ale od zubů bych je teda hnala
Já tyhle zákroky nesnáším, ještě aby to na mě někdo zkoušel ![]()
Kokoska Jo, ,já jsem to brala v pohodě, už jako standard, že v ordinaci musí být minimálně čtyři lidi:-D U zubaře bych se fakt rozbrečela!
Karja brecela malem ta medicka, ktery to vubec neslo ![]()
Kokoska To taky věřím!
letfenixa doufám, ze tě to aspoň nebolí. Sadisti! Tři medici! A pak ještě řídit v dešti...![]()
Ja už jsem to tu psala snad dvakrát. Ale mně vyrvali čtyři moudraky najednou a ještě v rekordním čase. Já si myslím, že to trvalo tak něco mezi 10-15 minutama, nepočítám čekání na umrtveni:-D A to dva vysekával a sil, to byla panečku práce!
dneska se strašně směju jak mi tehdy na břicho skočila sestra a krev vystříkla proudem na mediky co mi koukali... no tam
vlastně to byl jedinej vtipnej moment z celýho toho martyria který díkybohu vyústilo v mou nejúžasnější dceru... doufám že ten chlapec co byl ohozenej odzvrchu až dolu si na to doteď pamatuje tak jak já!!
Ja už jsem to tu psala snad dvakrát. Ale mně vyrvali čtyři moudraky najednou a ještě v rekordním čase. Já si myslím, že to trvalo tak něco mezi 10-15 minutama, nepočítám čekání na umrtveni:-D A to dva vysekával a sil, to byla panečku práce!
Kdybys dodala, že to byl ten tvůj veterinář, klidně bych i tomu věřila.
viktorka_od splavu to jsou ty silny zazitky no
Kokoska no přesně, zážitky nemusí být pozitivní, hlavně když jsou silný![]()
Evaeva Vis co, pak se to na tobe bude ucit ten cerstvy doktor
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.