to u nas sice taky, ale jeste druhym vychodem je garaz:-))
Stěžovací vlákno
:) a Roslingove TED prednasky jsou k dohledani na youtube. je to fakt parada, nam to teda ukazovali jako priklad pomucky na prezentaci, ale i tak je to moc zajimave.
No dovoľ! ![]()
Nemam žiadny smejd, dali mi ju v práci baby k narodeninam
a vysmirovala som že bola za 22€. Tak premýšľam, čo tým mysleli že panvicu........
No a k vesaniu ponožiek. Ehm, ponožky vystriem a ZASADNE parujem. Mám rapl, keď nemám pár, som schopná hľadať dlho. Raz bol syn na prázdniny u sestry a keď ho poslala po čisté ponožky na susiak, tak sa rehnila, že úplne vážne sa to decko spýtalo, ako ich má nájsť, keď nevisia vedľa seba. Chudáčik zmätený. ![]()
no právě. taky jsem trochu obsesivní;-) navíc ještě ty kramlíky barevně přesně roztříděný... tudíž sušička je pro mě vysvobození:P
no a Sweet Potato do odpadu není:-(
![]()
Když věší prádlo můj milý, taky ponožky páruje vedle sebe. Já to nedělám a jak na to nejsem zvyklá, tak když jsou suché, celou řadu shrábnu, hodím na postel a veškerá jeho práce je ve vteřině v háji
Mnohem radši páruju až suché ponožky, v té mokré hromadě se mi nechce přehrabovat a furt se to do sebe zamotává, nesnáším to.
a ja som ju vzala domov a napiekla im lievance.
a žluťásek v omto som trošku magor, ja dokonca natajno aj prevesím prádlo, ked povešia niekto iný. ![]()
Ja ponožky taky věším vedle sebe,prijde mi to mnohem min prace a rychlejší,nez pak parovat tu hromadu. Proste kdyz vesim, nechávám na šňůre místo, az dojde v hromadě na tu druhou,povesim ji k tomu.
Co jsou kramliky? Kolicky? Jak se daj proboha třídit?
Já jsem se před čtrnácti dny rozhodla, že skoncuji s nepáry, nemilosrdně je vyhodim a nebudu čekat, kdy se ta správná objeví, protože to bylo jaksi nekonečné. Už vím proč. Týden po vyhazovu jsem zjistila, že jsem na ty nepáry měla dvě evidence, dvě malé tašky ve skříni, v každé jedna z páru, že. A další týden jsem zjistila, že takovou "nechtěnou evidenci" nepárů má i můj partner ve skříni. Grrr. Jsou to jenom fusekle, ale některé měly fakt pěkný vzor nebo byly vlněné.
no a ja som po rokoch spolužitia s mojím bývalým pochopila, prečo som si myslela, že nám práčka žerie ponožky. On jednoducho, keď sa vyzliekal a zistil, že na jednej ponožke sa mu urobila dierka, tú vyhodil do smetí a druhú hodil do prania. A ja som sa mohla čudovať, koľko som chcela, kam tie ponožky pri praní miznú ![]()
jj kolicky. no, to je tak....;-) kdyz jsou barevny tak urcita barva muze byt na jisty typ pradla - napr. ponozky modre, kalhotky zlute... samozrejme kus ktery vyzaduje dva nebo tri musi byt stejnou barvou, nelze pripnout rucnik jednim modrym a jednim ruzovym!:-D
Aha ![]()
Tývoe!!! neříkej, že jsi to vymyslela ty!!![]()
tak jiste chapes, ze susicka byla pro me darem z nebes;-))
Nevymyslela. Já to dělala taky. Kolíčky musely barevně ladit s prádlem. Na montérky a rifle jsem používala obyčejné dřevěné kolíčky.
Teď už kolíčky nepoužívám, přehazuji prádlo přes tyče na sušáku.
Moje babička kdysi šla ještě dál a věšela prádlo podle barev. Asi to mám po ní. ![]()
tak druh pradla s barvou kuliku nemam,ale na jednom kuse musi byt stejna barva.:-)
Ponozky paruju podle casu.kdyz nemam nandam jen ledabyle a pak u televize paruju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.