Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35882 příspěvků moje polička 17. února 2017 10:56
Reakce na continuity:

Já se začínám rozhlížet po volným místě právě... to by v tom byl čert, aby se někam nevešla. Nakonec může stát kdekoliv, když potřebuje jen šlauch do zástrčky, ne?

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:05
Reakce na Potrefenáhusa:

no prave na tom slunku za hodinu preschlo resp kdyz nefouka tak je cast preschla a pod tim mokry... no nic, koncim vidim zehleni ponozek a to uz zas drazdi mou lenosnou podstatu, maminka zehli spodni pradlo a byvala tchyne zehlila i ty ponozky s desne ji stvalo ze silonky nejdou:-O

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:06

ale tak jdou,co by nešly, ale jen jednou 

Offline Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:09

se silonovou ponožkou a žehličkou si dodnes pamatuju názorný vysvětlení lokálního výrazu přištihrat, když mi bylo asi 5 :-D

Offline Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:09
Reakce na Berta:

akorát pak nejde žehlit už ani tou žehličkou...

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:13
Reakce na žluťásek:

Znám takové osoby dvě a myslím, že není náhoda, že to jsou oba muži.

Já znám takových osob víc a nejsou to jen muži.  Prádlo tak, jak vylezlo z pračky, zmačkané, slepené, pokroucené, pověšené tak, že se udělají psí uši. Kamarádka takto pověšené a usušené prádlo vždycky shrábrla a narvala do koše na prádlo, kde se pokrčilo ještě víc a pak půl dne žehlila. A nedala si říct a nedala.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:18
Reakce na Bledule:

tak to prrr! poradi veseni a barva kolicku prece nijak nesouvisi se stavem pradla na susaku. prave muzi, se kterym jsem zila veseli vetsinou velice peclive, protoze je nebavilo zehlit a toto byla cesta, jak se tomu vyhnout.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:19

Já jsem asi mimozemšťan. Doma mám sušičku, ale na chalupě věším prádlo, jak mi přijde pod ruku. Bez ohledu na barvu a velikost prádla a dokonce kolíčky různých barev i tvarů . Šňůru mám halabala nataženou mezi libovolnými stromy, jak mě právě napadne. O sousedce, která má šňůry v pravidelných rozestupech, prádlo seřazené od bílé po černou a podle velikosti a druhu a na každý druh jinou barvu kolíčků, jsem si dlouho myslela, že má nějakou zvláštní duševní poruchu. A ono je to jinak, vadná jsem asi já .

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:21
Reakce na continuity:

tak to prrr! poradi veseni a barva kolicku prece nijak nesouvisi se stavem pradla na susaku. prave muzi, se kterym jsem zila veseli vetsinou velice peclive, protoze je nebavilo zehlit a toto byla cesta, jak se tomu vyhnout.

jojojo to bude ten duvod:-) zehleni nenavidim

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:22
Reakce na Bledule:

Tak na to jediný si dávám pozor. Z vrozené lenosti se to snažím pověsit tak, aby se to pokud možno nemuselo žehlit vůbec.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:34
Reakce na continuity:

Ten výrok o mužích byl od žluťásek . Pláčete na špatném hrobě.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:35
Reakce na žluťásek:

Kolíčky jsou mi celkem ukradené a beru je, jak mi přijdou pod ruku. Ale když peru barevné prádlo, tak mě baví věšet ho podle barev duhy. Aby na sebe odstíny hezky navazovaly. Ani mi moc nevadí převěsit kvůli jednomu tričku dvě řady, když se ukáže, že tyrkysové pěkně vyplní mezeru mezi zelenou a modrou  Ale zas to nemám jako obsesi a když spěchám, beru to jak to přijde.

Nechápu teda osoby, které jsou schopné věšet prádlo hlava nehlava - tričko, jedna fusekle, tílko, tři fusekle, džíny, punčocháče. Znám takové osoby dvě a myslím, že není náhoda, že to jsou oba muži  Se mi zdá, že je s tím sbíráním pak mnohem víc práce.

Tak už znáš 3 a jedna z nich je žena :-) a kolíčky mám dřevěný . Se sbiranim vic prace neni, prostě se odcvaknou ty kolicky a prádlo se hodí do koše.

Offline rasaNori
8848 příspěvků moje polička 17. února 2017 12:05

Nežehlím, tudíž věším pečlivě :D A rovnou ze sušáku pěkně skládám. A pak to měsíc leží na komodě, než si to někdo! uklidí. Na sušičku se třepu už dlouho, ale překecat drahého bude sranda, protože mu někde v hlavě utkvěla myšlenka, že sušička ničí funkční oblečení (čehož máme většinu).

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 17. února 2017 12:20

Venku je hnusně a prší. A jak se dívám na radar, tak ještě chvíli bude.  

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 17. února 2017 12:25
Reakce na crazydaisy:

Ste presne ako moja kamarátka. Na záhrade má šnúry a na nich visia ladom-skladom plachty v roznych velkostiach a farbách. Pekne sa to pohupuje vo vánku a mňa ide šľak trafiť, ako mi mihajú oči. Vždy mám chuť ten kolík, ktorý sa kýva pod ťarchou pribiť lepšie do zeme a tie šnúry natiahnuť rovno a napnúť. Ale pár pohárov niečoho moju náladu spraví. 

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 17. února 2017 12:30
Reakce na Bledule:

U nás je hmla mrzne k tomu zas. Stromy už sú krásne biele. Som dúfala, že to poľaví. 

Výhľad z kancelárie. 

Offline Kokoska
34989 příspěvků moje polička 17. února 2017 12:35
Reakce na Bledule:

To jsme vám tam poslali my, abyste pořád neremcali, že všechno sežerou pražáci 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 17. února 2017 12:40
Reakce na barbucha:

Já se začínám rozhlížet po volným místě právě... to by v tom byl čert, aby se někam nevešla. Nakonec může stát kdekoliv, když potřebuje jen šlauch do zástrčky, ne?

Přesně :) Já si děsně dlouho lámala hlavu s tím, jak nacpu klasickou sušičku na slimku pračku. A pak mi kamarádka řekal, že přeci nemusí být v koupelně :D takže máme na sušičku ideální místo v kuchyni mezi koncem linky a oknem a je to :) Doufám,ž e se letos dočkám :D

my sice máme balkon, ale nesmíme na něm vešet prádlo, nesmí se ani vrtat do zdí pro ukotvení šňůr..... A sušák se tam vejde jen rozložený. Pak mám půdu, tam se prádlo krásně suší v létě, ale v zimě je to opruz, člověk totálně promrzne a stejně protože nežehlímt ak musím dosušovat doma na sušácích (pořád je to lepší než sušit rovnou od začátku doma, moc vlhký vzduch mi vadí a vlastně to máme taky zakázané :D ). takže se fakt těším na příští zimu se sušičkou

Zdejší obsese na věšení jsou vtipné Já prádlo před věšením rovnám a věším co nejlépe, abych nemusela žehlit a docela to funguje :) Kolíčkovou obsesi jsem dkysi taky měla, ale když věšíte plný koš prádla v minus pěti na půdě, tak je vám nějaká barva kolíčků fakt ukradená :D

Online brrr
12346 příspěvků moje polička 17. února 2017 12:46

Já teda při věšení prádla dávám trika k sobě, ručníky k sobě, atd. protože to můžu scvaknout jednou klamerkou. Těch je u nás totiž tradiční nedostatek. Ale protože dětem oblečení žehlím, tak suché prádlo dávám do koše už podle druhů, dolů věci, co nežehlím (fusakle, trenýrky) a pak trika, tepláky, atd. (tady už na pořádí nezáleží, jen ať je druh u sebe).