Já se teda u stolu i učila, nesnáším různé polehávání u toho.
Stěžovací vlákno
Kokoska mně tedy ještě snad víc vadí Alzbetin hlas. Mluví ji o dvě generace mladší hlas. Myslím, že Hana Igonda Ševčíková..
A Charles sám sebe ani nepřipomíná. Navíc je asi 100x hezčí, než kdy byl.
Dadoo v minule řadě to trefili lip.
Dadoo Kokoska vy na to koukate s dabingem? to se pak nedivim ze vam nesedne to obsazeni. Nejvetsi kouzlo spociva v tom, ze vsichni ti herci fakt dokonale ovladli dikci i ton hlasu tech, koho hrajou. Charles je vzhledove fakt naprd, ale mluvi uplne jako on! Ty hlasy delaj vetsinu zazitku. Ja jsem uplne nadsena, vzdycky kdyz vidim zabery projevu z ty doby, jak to dokonale vystihujou. Nejvic teda Claire Foy v prvni sezone. To bylo k nerozeznani!
711990 dabing mi nejak extra nevadi, nemam tak naposlouchane skutecne osoby, abych ocenila, jak se hlasy hercu priblizily originalu. Vzhled me rusi mnohem vic.
711990 já jsem tuhle poslouchala nejakej vzpomínkovej podcast, kde byl záznam starších projevu kralovny a bylo to hrozne dojemny, ona mluvila hrozne krasne a tak roztomile.
jinak se mi zatím vůbec nepodařilo do toho seriálu proniknout, viděla jsem prvních několik dílu 1.série před par lety a vůbec mě to nebavilo
letolet no jo, fakt! Tak dik ![]()
Stezuju si na obsazeni kralovny a Charlese v 5. řade Koruny. V kralovne porad vidim profesorku Harryho Pottera a Charles je uplne jiny typ, nejak ho v tom herci nevidim ani naznakem.
Naprosto souhlasím, obsazení je strašlivý. Královna je ještě protivnější než její předchůdkyně (což je co říct), Charles je mizernej (a neustálým kousáním spodního pysku tu roli prostě nedoladí), Diana je naprosto hrůzná fňukna bez jakýhokoliv espritu... ani Philip nestojí za mnoho. A ta neučesaná vychrtlá (!!) tetina aka queen mother?! Casting vostuda prostě!
Celý to obsazení pokládám za atentát na královskou rodinu
Jako by nestačilo, že je tam prezentujou jako naprostý asociály (na čemž může bejt zrnko pravdy), tak je ještě musej zobrazovat jako přímo odpudivý zjevy... Zlatý první dvě řady, fakt. Tohle je odpad.
Dadoo Kokoska vy na to koukate s dabingem? to se pak nedivim ze vam nesedne to obsazeni. Nejvetsi kouzlo spociva v tom, ze vsichni ti herci fakt dokonale ovladli dikci i ton hlasu tech, koho hrajou. Charles je vzhledove fakt naprd, ale mluvi uplne jako on! Ty hlasy delaj vetsinu zazitku. Ja jsem uplne nadsena, vzdycky kdyz vidim zabery projevu z ty doby, jak to dokonale vystihujou. Nejvic teda Claire Foy v prvni sezone. To bylo k nerozeznani!
A to souhlasím, že v originálním znění se to dobře poslouchá - až jsem si i říkala, že to obsazovali (ty další série) podle hlasů. Protože ty jediný odpovídaj.
barbucha ja myslim ze pro ne byl stopro dulezitej hlavne ten projev, vcetne mimiky a pohybu tela. Je to na tom fakt videt.
Potrefenáhusa kralovna presne ty projevy mela fakt rozkosny, zvlast ten prvni prenasenej v TV![]()
Dadoo tak ony sou k tomu titulky, ne? Ja dabing nezakazuju, jen tady u toho serialu je na ten hlasovej projev kladenej velkej duraz.
Asi jo, je to hodně vidět (spíš slyšet), zjevně na úkor vizuální stránky (bohužel, dodávám já).
barbuchasouhlas, nejvic mi asi vadi princ Phillip. Vypada jako hroznej dedek. Ale moc se povedla princezna Anna.
Sem nebo do radostí...těžko říct...
...je to teda náročný, v podstatě teda máma nemůže zatím zůstat sama, kdyby šla na toaletu, aby nespadla. Hlava se jí občas točí, takže ty přesuny poté, co se zvedne postele, jsou nebezpečné.
V noci chodí tak 4x, je fakt, že v osm večer už je v posteli, ale na tohle si nikdy nestěžovala. Ta první noc byla šílená, s tím jsem vůbec nepočítala! Ty její slabý, roztřesený nohy, fakt nevím, jestli bych ji udržela, kdyby něco. Vůbec jsem nemohla spát a přemýšlela jsem, jestli jsem se nepřecenila. Ale zase docela jí, přes den je ve větší pohodě, tak snad se to bude každým dnem vylepšovat.
Na víkend přijel muž, vyhlásili jsme jim po brzké snídani dopolední klid a zvládli jsme si jít zaběhat. Což teda mělo na moji psychiku dost kladný vliv ![]()
( díky, že jsem se mohla vykecat)
Catherinne bude se to zlepšovat, určitě. ![]()
Co nějaké mobilní WC? Nebylo by to řešení?
Pinot Noir na to tu není prostor. A asi by to ani nechtěla.
A bylo, že ji strašně ničil pohled do zrcadla. Tak jsem s ní včera vlezla do sprcháče, maj tam naštěstí stoličku a opatrně jsem ji umyla hlavu. A pak teda vyfoukala a hned malinko rozkvetla.
Catherinne je to narocne, ale pekne pomaly sa zlepšuje. Hlavne sa neprepinat, to plati pre obe
.
Catherinne to bude dobré, neboj, bylo to vážné zranění, ale bude se to pomalu zlepšovat. Hlavně dohlídni, ať hezky papá, zvyšte příjem bílkovin a vitamínu C, ať má z čeho budovat svaly a hodně se smějte. A zvaž, jestli nepořídit aspoň hůlku, aby se mohla ze začátku sama opírat.
Catherinne ono se to bude pomalu lepsit, to domaci prostredi udela hodne. Noci jsou narocny, u nas je to to samy, pokazde dojedu domu uplne vyrizena. Ale je dobre, ze o sebe maminka dba, ze ma zajem a vuli. Je to tezky, myslim na tebe a drzim palce, at je lip!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje