continuity No, třeba můj bratr odrýsoval střední průmyslovku na konferenčním stolku v obýváku.A to svůj pracovní stůl měl! Lidem fakt vyhovují různé věci.
přesně tak. moje práce je tak z 50% u počítače (čistě v průměru, dost se to liší den od dne), pracuju doma, plus moje soukromý čumění do něho - no ale v podstatě jsem na tom skoro furt, když jsem doma...ale moje filosofie byla vždy, že práce doma, aby pro mě byla snesitelná, NESMÍ VYPADAT jako práce (moje antiteze na ty teorie, že když člověk pracuje z domova a nechce se zbláznit, musí držet ty režimy - vyhrazené prac.místo, převlékat se jako do práce, dodržovat přesně od-do a odpočívat jinde, než se pracuje apod. - prostě to tvrdě oddělovat od života), takže: už cca 30 let takto pracuju na gauči (vesměs v tom, v čem spím, že...), zapnutá tv (v posledních letech už jen ipad s něčím) v zorným poli, ntb na různých podložkách balancovaných na nohách/břiše apod., na pidi stolcích přisunutých ke gauči - aktuálně na tom nemocničním ze zdrav.potřeb, na kterým pacientům v posteli servírují jídla :)) všichni se mi smějou, že jsem jako v LDNce :) veškerá ergonomie (a styl) v čudu, ale záda mě nebolí, hrb nemám.