letfenixa Jo, je to prostě bába no. Takhle ti to povím.
Stěžovací vlákno
Ale aj to vypisanie sa sem mi pomáha.
Potrefenáhusa u nás byl blbý ten první rok, to mi fakt přijde, že nastupovat do práce nemá smysl
Teď je to o dost lepší. Je určitě dobré, když je možnost ho a nemusíš být přítomna od do u počítače. Ty budeš hledat novou práci, že? To je taky blbé, člověk nechce hned vypadnout.
continuity No mně moji rodiče nikdy v životě neřekli, že jsem blbá nebo nemožná, to bych tam asi osobně už nikdy nešla. Jen prostě jsou to celodenní poznámky. Třeba s tím nádobím, že to špinavé dává mamka do druhé půlky než já, ať to neutírám, že ona to nechá okapat, aby nebyla tak mokrá hadra, přeskládá hrnce, jak je zvyklá. Tak si říkám, že dělá přesně to, co ještě před pár lety odsuzovala babičky a říkala, že tohle nikdy dělat nebude. Prostě si jen nemyslím, že by ve stáří člověk vše ovlivnil. Jakej bude, co ho bude štvát, co mu bude vadit a jak se mu změní chování, až nebude třeba moct nic dělat. Ale jak píšeš, někdo má patent na rozum už ve 40
a tam je to potom mnohem horší.
Evaeva novou práci právě určitě hledat nechci
mám skvělou
(i když se do ni nezenu)
Ale aj to vypisanie sa sem mi pomáha.
Jasne, mně to třeba vůbec nevadí. Já to taky vždycky řeknu sambovi, tím to ze sebe sklepnu a je to prostě lepší;-).
Potrefenáhusa aha. Já měla pocit, že to máš daleko nebo tak něco. Podle mě to je výhoda, budeš už vědět co a jak, oni tě znají, tak ti spíš vyhoví s ho,...
Evaeva daleko to samozrejme mám, ale nic blíž jednak není a jednak nechci
Karja tyjo ja sem si myslela, ze OCR bude obcas zastitovat sambo, ale jak mam jen castecnej uvazek, tak vydelava doslova 4x tolik co ja...to fakt nejde
Potrefenáhusa neboj, moje děti chodily i do jeslí, na rok si můžu vzít 10 dní pečování na dítě a nevybrala jsem to nikdy. Letos jsem vybrala 2 dny, když jsme měli všichni společně coronu. 3 dny na sebe (tady můžeš být 3 dny doma bez neschopenky) a ty 2 na syna. Pak byl ještě jednou den doma kvůli bolesti hlavy. Dcera byla taky jeden den, to jsem byla na HO.
Dřív třeba měli rýmu nebo mírně kašel, s tím se do naši školky normálně chodí.
To půjde. ![]()
Potrefenáhusa chápu!
Tabea ty jo, to já od dětí prakticky neznám rýmu bez teploty. Ale kdybych nebyla doma, asi bych je posílala o pár dní dřív.
Evaeva Naši haranti, jakmile nastoupili - konečně - do školky, jsou tam vždycky dva tři dny a pak tejden doma s nějakou chorobou
A hlídá je otec snachy, kterej šel právě do důchodu - emancipace v praxi! ![]()
711990 Tak pokud si můžeš vzít v pohodě volno, tak je to dobrý. Já teda doufám, že u nás si OCR sambo brát bude, ale úplně spočítaný to teda nemáme:-D.
barbucha jojo, tak jsme to měli loni. Celou zimu byli doslova častěji doma než ve školce. Letos je to o dost lepší. Bylo to dost na hlavu a to nechodím do práce.
barbucha To je dobrej!
Karja já doufám, že muž pokryjte nějaké doktory, očr se nám nejspíš nevyplatí, aby si bral. Já teda nárok na očr nemám vůbec, počítám, že budu při jejich nemoci pracovat odpoledne a po večerech, no.
Karja tyjo ja sem si myslela, ze OCR bude obcas zastitovat sambo, ale jak mam jen castecnej uvazek, tak vydelava doslova 4x tolik co ja...to fakt nejde
tak nějak
Tabea ona zatím nemocná vůbec nebyla, neměla ještě ani rýmu, kašel, nic, jen teď ten třídenní covid s horečkou, ale nechodi do zadnyho kolektivu ještě, tak myslím, ze ji to čeká, jako většinu dětí, než se promořej
Karja to prave nemuzu si vzit volno
pracuju z domova a snazim se ho pridusit, aby moc neprudil, ale je to fakt zly, kdyz musim neco doopravdy udelat. Posledne byl tak vzteklej, ze vubec otviram pocitac, ze mi do nej chrstnul sklenici vody...jako je to zoufaly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články