Bojim se, ze mama uz opravdu odchazi... vubec neji, malo pije, nema hlad, nema zizen. Cekame sice na testy krve z minuleho tydne, jestli jeste bude mozna ta chemo, ale podle vyvoje to vidim hodne blede. He kost a kuze, strasne slaba. Dneska jsem se ji ptala, jestli je pripravena na to, ze uz ta lecba nebude mozna. Tak pry uz asi je. Jindy by pri tom plakala, ted ne. Uz podle me nema silu ani na tohle.
Stěžovací vlákno
Emerald
toto je veľmi ťažké ![]()
Je uz skoro tri tydny doma a videt to chatrani tela je den ode dne bolestnejsi.
Emerald je mi to moc líto, drž se ![]()
Emerald
Hodně sil.
Emerald to je mi moc líto ![]()
Emerald
jsme s tebou
Emerald kolik let je mamince?
Antje Jen 69.
Emerald je mi tve maminky moc lito.
jestli o tom muzes psat, jak je to dlouho co to zjistili?
Emerald
vela sil tebe aj maminke
Antje Oficialne to potvrdila kontrola na konci zari. Ale nedavno mama priznala, ze problemy zacala mit uz v kvetnu, hned potom, co umrel jeji partner, o ktereho se 3 mesice doma starala. Jenze jak byla psychicky vysilena, tak nemela energii to resit. Jenze prusvih byl uz pred dvema lety v lete, kdy ji museli operovat pro akutni nepruchodnost strev zpusobenou nadorem - tim padem uz asi dost pokrocilym, ktery proste metastazoval. Kdyz jsem se ji ptala, jestli nekdy byla na kolonoskopii, tak nebyla. Jak chodila na kontroly kvuli davne gybekologicke onko diagnoze, tak si myslela, ze sono bricha a markry ukazou uplne vsechno. Tak uz obe vime, ze neukazou.
Emerald je mi tve maminky moc lito.
Emerald
úplně se mi sevřelo srdce, moc na tebe (i na ni) myslím. Hodně sil přeji.
Emerald Posílám podporu, byť virtuální. ![]()
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje