Sweet Potato Spálenina teda auau, to zní jako hodně velká (a myslím, že spíš z ní se ti udělalo blbě, tělo reaguje víc než to povrchové vypadá), tlapkám moc. Fujvěc je z dásně venku, tak super. Parohy, promiň, ale ![]()
Držím palce s Angreštem.
Sweet Potato Spálenina teda auau, to zní jako hodně velká (a myslím, že spíš z ní se ti udělalo blbě, tělo reaguje víc než to povrchové vypadá), tlapkám moc. Fujvěc je z dásně venku, tak super. Parohy, promiň, ale ![]()
Držím palce s Angreštem.
Sweet Potato tlapkam![]()
711990 to jsem zkusila, hrudky tam nejsou ale krem ma divnou konzistenci. Jako plastelina. Tak dnes zacinam.znovu.
Tak jsem dneska vytáhla ze psa první letošní klíště
. To si ty svině nemůžou dát pohov aspoň v lednu?
Já jsem večer z dlouhosrstého kocoura vymotávala slimáka!
Tady o půl druhé v noci řvali ptáci.
Přidávám zamilované kočky na střeše.
Krehutka Já mám alergii na olši a lisku a po dnešní procházce mám pocit, že je to můj konec
. Většinou je to až únor a i to musí být teplo. Tohle je strašně teplé počasí.
Jitka77 Včera i dnes mě ptáci probudili okolo půl 4 šíleným řevem.
A obávám se teda, že už zima nebude, tohle +2 až + 12 stupňů bezvládí bude do března, pak budou 3 týdny jara a plynule přejdeme do léta ![]()
Já byla naboso v teniskách, ale v mém případě by to mělo jít do radostného vlákna ![]()
Mermaid Ne, v dubnu bude sněžit, jako každý rok ![]()
Jitka77 přesně to jsem včera říkala mámě, že se obávám, že ty lehké zimní bundy, co nosíme teď, sundáme možná v květnu ![]()
Jitka77 Loni v dubnu sněžilo? Kdy a kde?
Mermaid Je pravda, že poslední rolba loni vyjela na Jizerskou magistrálu 3. dubna. Pak se určitě ještě chvíli jezdilo. Chumelení si teda takhle vyloženě nepamatuju, ale sníh rozhodně byl, a že sněží o Velikonocích i u našich v rovině, není neobvyklý.
Aranel tak já žiju z perspektivy Prahy a části Středočeského kraje a sníh v dubnu nepamatuji, možná kromě nějaké výjimečné sněhové přeháňky, kdy je to rychlovka a hned to roztaje. Naopak zcela běžně poslední roky bývají téměř třicítky už v květnu.
Mermaid Jasně, rychlovka, ale bez diskuse sníh.
Ne jako teď ![]()
Máme dnes v noci pro změnu odjíždět daleko daleko...a protože má v Alpách sněžit, lobovala jsem za jízdu 4x4, no a muž nechtěl a že pojedem superbem. Tak jedeme 4x4, protože chudáka supa jsem dnes orvala o sloup tak, že mu chybí kus nárazníku ![]()
rasaNori co jeden neudělá pro to, aby si prosadil svou ![]()
Mermaid Já jsem z jihu Moravy, pro mě sněžení znamená, že vločky lítají vzduchem, souvislou pokrývku moc často nevidíme
Květen byl nedávno dost chladný, možná předloni?
Jitka77 Loni v dubnu sněžilo? Kdy a kde?
V Praze ano. Nedávno jsem něco hledala ve fotkách a mám tam z dubna dvě videa ze dvou různých dnů, jak doslova chumelí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.