Janulik03 škarohlíd by řekl, že muž na co sáhne, to pokazí ![]()
Stěžovací vlákno
Janulik03 No něco bude ve vzduchu, já včera večer nemohla zastrčit klíč do zapalování, asi tak 1 cm mi chyběl ke štěstí. Doma jsem si postěžovala svému názoru a prý bych potřebovala to samostartovací auto. :D
No kuny to nebudú, tie mávame pod strechou a kable su ok. Ale ako sa hovori, smola chodi na trikrat, tak hadam mame vybrané.
Kan Ehm, kdyz jsem loni na jare udelala ridicak, sambo mi predal takovej ten privesek na otevirani auta a ja se ho zeptala, jestli tam nahodou nechybi klic. Existence samostartovacich aut mi byla do ty doby utajena :-D.
Vari Ja takove auto videla poprve jako sluzebak v praci pred materskou, taky jsem se ptala, jak se s tim jezdi
a myslim, ze kdybych ho nepotkala tam, nevim, ze neco takovyho existuje, doted ![]()
Pekla jsem dneska skořicové šneky a po dlouhé době se mi vzhledově povedly, ale.... vyndala jsem je z trouby a jeden zkusila. Byly nedopečené, tak jsem je dala zpátky a co? Samozřejmě, jsme je připekla. Protože je nemažu před pečením vajíčkem, vypadají jako ho..nka (pardon).
Chtěla jsem je dát klukům zítra na svačinu, ale s tímhle vzhledem fakt nevím.
Myrtila Ja se to dozvidam az ted a tady
, nikdy jsem takovy auto neridila. Vlastne ani automat. Ja v aute, co neudelam, to se nestane, ale zatim mi to nikdy nevadilo:)
brrr Ty budou mit ve skole uspech!![]()
Moje velmi blízká duše se před hodinou dozvěděla, že jejímu sedmnáctiletému dítěti byla diagnostikována RS.
Tak tu tajně brecim...
Tabea Ježíši Marija. Jde to dnes léčit lépe než před lety, ale i tak je to hrůza.
Tabea ach jo ![]()
mirajo Nejhorší je, že je špatný jen vzhled, chuťově jsou ok.
Tabea není to konec světa. Existuje spoustu léků, spousta možnosti. Dá se s tím žít. S komplikacemi, ale dá. ![]()
Brácha ji má taky.
Já si dnes v práci uvařila místo jiného bylinkoveho čaje list senny. A hned dva sáčky. Došlo mi to až když bylo vypito. Odpolední schůzku jsem musela zrušit. ![]()
Kdo nevíte k čemu je list senny dobrej, nechtějte to vědět.
Tabea Mladý věk
, ale dnes už je to opravdu úplně jinde. Strašně moc taky záleží na vývoji a té včasné léčbě. Na někom to ani nepoznáš a někdo může mít potíže, které nesouvisí s pohybem. Je to hodně individuální. Od syna kamarád jí má také diagnostikovanou před maturitou, je to 4 roky a věnují se mu neskutečně, aby se to udrželo bez potíží.
Kora Ježíš, chudinko, to musí být peklo. Ať to rychle přejde.
Kora ajaj. No tlapkám.
Kora ooops... ![]()
999 andulka01 continuity dík, už dobrý, doma to všechny velmi pobavilo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje