No ke mně do kadeřnictví si jeden pán pro vlasy chodil (prý na kunu a divočáka).
Stěžovací vlákno
Tak jsem dneska vytáhla ze psa první letošní klíště
. To si ty svině nemůžou dát pohov aspoň v lednu?
Hlásim prvého komára ![]()
Toto počasie nekorešponduje s najchladnejším mesiaciacom roka, tak sa ani nečudujem. Počasie skôr jesenné, novembrové, to bude zasa rozmnoženej hávede.
dzizisketa Kuna na Jižáku? Jste u Krčáku?
Ne, kunu mají v křoví na parkovišti v mužově zaměstnání, už má hodně zářezů na autech kolegů.
EDITH4B tak to je super, že to je ověřený prostředek, navíc dostupný ![]()
RoSa Děkuji za odkaz na sprej proti kunám. Mně "kdosi" vyžírá polstrování z kapoty a kuny jsou v podezření.
whiskas nam taky polstrovani,ale je zajimyvy,ze u predeslych aut nic.ony si snad i vybiraji znacku.![]()
Zarinya co je na tom divného? Ve vedlejším vlákně se řeší značky cottage, proč by i kuny nemohly mít své preference. Není polstrování jako polstrování.![]()
SunEclipse zrejme.:-)
Komáří, klíšťata... a už kvetou i ty blbý lísky. Ořechy zákeřně útočí z čokolád a do lesa nemůže člověk jít v lednu?! Dneska jsem teda čučela, kočičky, jehnědy, už jak kdyby se chystaly Velikonoce.
žluťásek Já trpím
Líska a olše.
Takhle brzy jsem nebyla připravená, dneska už jsem vytahovala antihistaminika.
Evaeva Myrtila Duben 2020 = první lockdown bylo strašné sucho a úplně vymeteno na obloze. Teplota taková normální, ale pamatuju si tu nekonečně modrou oblohu celý měsíc, až trochu děsivou (mluvilo se o tom, že za to může stopka leteckému provozu). A ten chladný květen nebyl loni, ale 2021, tehdy jsem poprvé za dlouhou dobu opravdu nosila jarní kabátek a bundu! Jiný roky to je teplej kabát, teplej kabát, dva dny pro forma trenčkot a čtyři měsíce šatičky ![]()
A ano, 2018 byly ještě v září třicítky, 20. září jsem šla na rande v nejvíc letních šatech. Vlastně vloni v těch stejných 20. května, nevím, co to vypovídá o počasí a o mně ![]()
Aranel já loni v květnu nosila to, co minulý týden. Přechodovou bundu ![]()
Aranel lonske jaro bylo chladne. 2021 ne tolik, hodne prselo ale
v Brne kveten 2019 prumerna teplota 12,84 °C, 2020 13,45 2021 13,24 2022 16,73. v r. 2018 to bylo pres 19°C
Ehm, ehm. Takze muz nasiel pod svojim autom olej. Asi mu tecie, v stredu ide do servisu.
Ked chcel moje auto, nastartoval a nejdu otáčky. Uz sa vezie do servisu. A to som na nom rano bola u dr
Co sa to deje? ![]()
To počasí je fakt podivné. V pátek večer mě začalo bolet v krku, tak jsem napřed myslela, že jen běžné nachlazení. Jenže běžně dostupné léky přes víkend ulevily jen nepatrně přes den a dnešní noc byla tak výživná, že mi nezbylo, než vyrazit k obvodnímu, který když se mi podíval do krku, mi v podstatě potvrdil to, co už jsem tušila dle příznaků předem. Po 13 letech mám angínu![]()
, takže jsem vyfasovala atb. A to na ně fakt narozdíl od běžného nachlazení netrpím. Celkově je to teprve počtvrté v životě.
Janulik03 že by nákaza kunami viz výše ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje