Luna zavolej, ja dnes volala o konzulaci a terapii s dcerou, tak pry na nas bude mit cas tak za 3 měsíce, jo a odkladala jsem ten hovor pekne dlouho, uz jsme u ni mohly byt...
Stěžovací vlákno
711990 jsi mladice :)
ono hodne zalezi i na praci. Pracovne jsem vzdycky resila hodne veci telefonem. Zvlast, kdyz clovek pracuje v terenu. Muz to ma v praci stejne, vola mu nekolikrat denne stavba, profese... nebo naopak on jim.
Lamicka ten obrazok ma presne vystihuje, radsej budem pisat x emailov, aj dlhych, ako by som mala raz zavolat, najma co sa tyka pracovnych veci. Nemam problem zavolat iba uplne najblizsim clenom rodiny. Ale volat priatelom, dohadovat si terminy u lekara, to je blbe, vzdy sa par dni az tyzdnov odhodlavam zavolat.
711990 spíš věčný dítě:) Když si byla ve věku těch zmiňovaných dětí, tak tímhle stylem by ti kredit na měsíc vydržel tak jeden večer ![]()
Evaeva haha to jo![]()
Lamicka A ja se asi zmacknu a zavolam ji zitra, je to v podstate naproti nasemu baraku, je tam nova, to bych si nemela nechat ujit.![]()
U nás to dopadlo nečekaně, naprostým šokem a tatínek v noci zemřel. V pondělí s mamkou byli 50 let a zlatou svatbu chtěli oslavit o víkendu.
Renusatko to je mi líto, upřímnou soustrast celé rodině ![]()
Renusatko ach ne, to je mi moc líto.
Upřímnou soustrast.
Renusatko uprimnou soustrast ![]()
Renusatko ach ne. Upřímnou soustrast.
Renusatko Tak to je mi líto.
Renusatko to ma moc mrzi, drzte sa :(
Renusatko upřímnou soustrast ![]()
Renusatko Upřímnou soustrast celé rodině, je mi to líto. ![]()
Renusatko Upřímnou soustrast![]()
Renusatko Upřímnou soustrast a hodně sil, hlavně mamince.
Renusatko to mě moc mrzí, upřímnou soustrast ![]()
Renusatko to je mi moc ľúto. Úprimnú sústrasť ![]()
Renusatko Ach ne. Držte se, všichni![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje